Perquisites tangtosna abdi tina ArcGIS

Sateuacan anjeunna ngawartoskeun aranjeunna anjeunna bade ngamekarkeun palatihan dina ngagunakeun ArcGIS 9.3, sareng formulir hulking satengah ku jarak, waktos sakedik mah occupations murid. Ayeuna kuring ninggalkeun sababaraha conclusions:

Dina metodologi:

Kuring hayang éta nu basajan. Mun méré latihan, ngajarkeun hiji dibawa ti banten jeung conto siap; tapi lamun perlu nerapkeun prosesna, urang kedah jalan.

Dina kaayaan:

  • Hese nerapkeun hiji proyék kalawan jalma nambahkeun kagiatan sapopoé maranéhna tetep teu boga cukup waktu pikeun minuhan maranéhanana.
  • Sugan teu bisi, tapi bisa jadi leuwih hésé pikeun ngajarkeun jalma anu teu hayang pisan diajar.
  • Narikna, tanpa comment salajengna.

Ngeunaan software nu:

Pasti Manifold nyaéta software hébat pikeun nerapkeun gampang. Ayeuna nu aneh, dina dua poé lalampahan anjeun gaduh hiji sistem operasi tanpa loba mulang.

Di dieu téh ngabandingkeun ringkes:

ArcGIS

manifold

Dibeuli lamun bisa, lamun teu bisa, ngalakukeun naon anjeunna pleases na I ulah meunang kana masalah maranéhna U $ dollar 300 sarta henteu pamikiran ngeunaan illegalities
Ngabentuk Geodatabase ... mmm, ArcCatalog, pikeun pamaké rada maju, saprak kreasi a FeatureClass anyar ka aplikasi tina domain a. .map nyaeta geodatabase a, sangkan polder, nyieun gambar, panawaran gaya, dianggo!
Bawa data CAD, hiji elmu antara polygons lulus FeatureClass Bawa aranjeunna ka gambar anyar, pilih, nyalin + paste keur jaket, sarta siap
beberesih Topological ... Saatos berjuang bari, ngalakukeun hal eta dina DGN munggaran. Larapkeun parabot bisnis jeung senang (lamun bisa)
Jieun hiji union di polygons dina lapisan sejen ... Duh Gusti! Pilih dinya, nyalin + paste di lapisan séjénna, panawaran mengikat keur Pilihan, sarta siap.
A lapisan ngabogaan garis na titik-titik. Nu teu tiasa. Ngalakukeun eta ngan saukur. Naon anu teu dipake?, Sabab kajadian lamun géométri polygon na teu boga harti maranéhna ... nya meunang titik.
Gabung hiji méja Excel ... kami toroyos! Numbu tabél, milih lambaran, kolom pakait, jeung voila!
Gawe sareng kml nu ... lamun teu salah, ieu hal sejenna. Lain nanaon?
Kirim surélék ka web ... ratatouille sejen, tangtu sejen File> Simpen Salaku> kaca Wéb ...

bad The: Upami mahluk ieu Walikota dismisses aranjeunna dina fit tina amarah, Dimana bisa manggihan jalma anu nyaho Manifold?

Tapi aya urang balik, poé senang, poé crabby. kids kuring ngarasakeun lalampahan ampir tilu jam salila tilu weekends. Ngan eureun nepi ka dasi zope nu.

100_0489

100_0488

Jeung sajaba ti ... pilari janten bébas deui.

3 balesan pikeun "Gajes Tangtu ArcGIS abdi"

  1. Oi Luis
    Na verdade, atawa rasa anu olhos kami. E você um nyaeta acostumado mun software, atawa outro você sente sakumaha impraticável.

    Traduz Google, mais tumanya vez ngaheéat hirup

  2. Comparação interessante

    Eu vejo atawa sabalikna escreveu ngalakukeun éta. ArcGIS perfeito serius keur formação ESSA. (Wéb nao aplicável)

    Seueur sapertos nyarioskeun di dinya. Atanapi ngaléréskeun software anu anjeun terang langkung seueur. 😀

    Boa minggu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.