Perquisites tangtosna abdi tina ArcGIS

Sateuacan anjeunna ngawartoskeun aranjeunna anjeunna bade ngamekarkeun palatihan dina panggunaan ArcGIS 9.3, kalayan modél sedeng pisan kusabab jarak, waktos sakedik kuring sareng padamelan murid. Ayeuna kuring ngantepkeun anjeun sababaraha kasimpulan:

Dina metodologi:

Kuring miharep sagalana éta jadi saderhana. Upami badé masihan latihan, ngajar ku conto anu dibawa ti Vénézuéla sareng éta waé; tapi upami prosésna diperyogikeun pikeun dilaksanakeun, jalma-jalma kedah damel.

Dina kaayaan:

  • Hese nerapkeun hiji proyék kalawan jalma nambahkeun kagiatan sapopoé maranéhna tetep teu boga cukup waktu pikeun minuhan maranéhanana.
  • Sugan teu bisi, tapi bisa jadi leuwih hésé pikeun ngajarkeun jalma anu teu hayang pisan diajar.
  • Narikna, tanpa comment salajengna.

Ngeunaan software nu:

Pasti, Manifold mangrupikeun parangkat lunak anu saé pikeun diterapkeun kalayan gampang. Ayeuna kuring sono, dina shift dua dinten anjeun tiasa gaduh sistem anu tiasa dianggo, tanpa seueur wangsalna. 

Di dieu téh ngabandingkeun ringkes:

ArcGIS

manifold

Dibeuli lamun bisa, lamun teu bisa, ngalakukeun naon anjeunna pleases na I ulah meunang kana masalah maranéhna U $ dollar 300 sarta henteu pamikiran ngeunaan illegalities
Ngabentuk Geodatabase ... mmm, ArcCatalog, pikeun pamaké rada maju, saprak kreasi a FeatureClass anyar ka aplikasi tina domain a. .map nyaeta geodatabase a, sangkan polder, nyieun gambar, panawaran gaya, dianggo!
Bawa data CAD, hiji elmu antara polygons lulus FeatureClass Bawa aranjeunna ka gambar anyar, pilih, nyalin + paste keur jaket, sarta siap
beberesih Topological ... Saatos berjuang bari, ngalakukeun hal eta dina DGN munggaran. Larapkeun parabot bisnis jeung senang (lamun bisa)
Jieun hiji union di polygons dina lapisan sejen ... Duh Gusti! Pilih dinya, nyalin + paste di lapisan séjénna, panawaran mengikat keur Pilihan, sarta siap.
Lapisan anu ngagaduhan garis sareng titik. Éta henteu kénging. Laksanakeun. Naon anu henteu dianggo?, Sabab éta kajadian nalika géométri mangrupikeun polgoni sareng hartos na henteu sayogi ... ditetepkeun salaku titik.
Gabung hiji méja Excel ... kami toroyos! Numbu tabél, milih lambaran, kolom pakait, jeung voila!
Gawe sareng kml nu ... lamun teu salah, ieu hal sejenna. Lain nanaon?
Kirim surélék ka web ... ratatouille sejen, tangtu sejen File> simpen salaku> halaman wéb ...
   

 

bad The: Upami mahluk ieu Walikota dismisses aranjeunna dina fit tina amarah, Dimana bisa manggihan jalma anu nyaho Manifold?

Tapi di dieu urang balik, dinten senang, dinten moody. Barudak kuring resep ampir tilu jam perjalanan langkung tilu akhir minggu. Ngan ukur eureun téhnis pikeun ngabeungkeut zope.

100_0489

100_0488

Jeung sajaba ti ... pilari janten bébas deui.

3 Balesan ka "Gajes tina kursus ArcGIS mah"

  1. Oi Luis
    Na verdade, atawa rasa anu olhos kami. E você um nyaeta acostumado mun software, atawa outro você sente sakumaha impraticável.

    Traduz Google, mais tumanya vez ngaheéat hirup

  2. Comparação interessante

    Eu vejo atawa sabalikna escreveu ngalakukeun éta. ArcGIS perfeito serius keur formação ESSA. (Wéb nao aplicável)

    Seueur sapertos nyarioskeun di dinya. Atanapi ngaléréskeun software anu anjeun terang langkung seueur. 😀

    Boa minggu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.