V8i Microstation connect with jasa WMS

sababaraha waktu ka tukang nunjukkeun hiji formulir kolot nya éta mungkin pikeun nyambung ka layanan OGC maké Microstation, abdi apal Keith ka kuring nu versi hareup bakal mibanda kamampuan ieu.

nyambungan

Pikeun ngaksés, éta dilakukeun ku manajer raster anu ayeuna, salian ti nambihan file raster sareng jasa gambar, pilihan jasa peta wéb (WMS) nembongan. Pikeun ieu, Peta Bentley henteu diperyogikeun, éta parantos kalebetkeun kana Microstation, sumuhun, éta kedahna V8i atawa sakumaha mangka disebut v8.11.

WMS MicroStation Bentley

lapisan beban

panungtungan waktu I dipedar kumaha aranjeunna digawé jasa Imaging jadi kiwari ukur urang tingali kumaha muka WMS.

Lamun anjeun milih panel mana URL jasa ditampilkeun dipilih, jadi naon baé layanan data diterbitkeun via standar WMS OGC maranéhna bisa consulted.

WMS MicroStation Bentley 

Dina hal ieu, tingali yén éta téh malah mungkin pikeun nyambung ka layanan diterbitkeun ku Manifold GIS via WMS, nu dina hal ieu bisa diaksés ngaliwatan localhost.

Sakali jasa dipilih, sistem konsultasi mana lapisan anu dipikahoyong, urutan, gaya sareng opacity pilihan. Di belah katuhu aya panel setélan umum, kalebet proyéksi anu lapisanna, format gambar, transparansi, jajaran, sareng anu sanésna. aya ogé tab pikeun nilik, anu praktis pisan.

WMS MicroStation Bentley

Simpen lapisan

lajeng file bisa disimpen kalayan extension xwms sarta salajengna disebut. 

A saeutik telat tapi tungtungna sumping ka Microstation, fungsionalitas sarua ieu sateuacan urang nempo dirina ngalakukeun kalawan manifold, GvSIG, Google Earth.

WFS?

Ku teu sangka jadi

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.