V8i Microstation connect with jasa WMS

sababaraha waktu ka tukang nunjukkeun hiji formulir kolot nya éta mungkin pikeun nyambung ka layanan OGC maké Microstation, abdi apal Keith ka kuring nu versi hareup bakal mibanda kamampuan ieu.

nyambungan

Pikeun aksés, mangka salawasna dilakukeun ku manajer raster anu, sajaba nambahkeun hiji file raster sarta pilihan jasa gambar kiwari mucunghul ladenan peta web (WMS). Keur kitu mah teu perlu Bentley Peta, sarta kaasup dina Microstation, enya, kudu V8i atawa sakumaha mangka disebut v8.11.

WMS MicroStation Bentley

lapisan beban

panungtungan waktu I dipedar kumaha aranjeunna digawé jasa Imaging jadi kiwari ukur urang tingali kumaha muka WMS.

Lamun anjeun milih panel mana URL jasa ditampilkeun dipilih, jadi naon baé layanan data diterbitkeun via standar WMS OGC maranéhna bisa consulted.

WMS MicroStation Bentley

Dina hal ieu, tingali yén éta téh malah mungkin pikeun nyambung ka layanan diterbitkeun ku Manifold GIS via WMS, nu dina hal ieu bisa diaksés ngaliwatan localhost.

Sakali dipilih sistem query lapisan layanan nu, urutan, gaya jeung pilihan opacity nu dipikahoyong. Ka katuhu aya hiji konfigurasi panel umum ka proyéksi anu mangrupa lapisan, format gambar, transparansi, rentang, antara séjén kaasup. Aya ogé tab pikeun sawangan, nu pisan praktis.

WMS MicroStation Bentley

Simpen lapisan

lajeng file bisa disimpen kalayan extension xwms sarta salajengna disebut.

A saeutik telat tapi tungtungna sumping ka Microstation, fungsionalitas sarua ieu sateuacan urang nempo dirina ngalakukeun kalawan manifold, GvSIG, Google Earth.

WFS?

Ku teu sangka jadi

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.