kursus 7 Free di wewengkon cadastre / GIS

Mangpaat pisan sareng mangpaat ieu tujuh kursus-kursus anu bakal dimimitian seueur geura-giru, haratis sareng saurna online.

Aplikasi tina Cadastre Multifinalitario dina Harti Kawijakan Tanah Urban
gambaranTangtu online (gratis), interaktif sareng intensif anu boga tujuan nyorongna pamariksaan kritis sistem-sistem katastal ayeuna dina yurisdiksi Amérika Latin béda sareng, ti dinya bakal ngembangkeun alternatif metodologis anu tujuanana pikeun nyusun usulan anu ngaharepkeun perobahan-masalah anu diperlukeun pikeun konsolidasi sistem inpormasi berguna pikeun palaksanaan kawijakan diwengku anu ngamajukeun pangwangunan pakotaan. (Vérsi ieu tangtu sabagian berorientasi pikeun realitas cadastral cukuador).

Sistem Informationmbaran Kecap Dilarunkeun ka Studi Urban
gambaranKursus anu ditujukeun pikeun nyebarkeun pangaweruh GIS sarta ngamekarkeun damelan anu ngarencanakeun keur nedunan grafik tematik sareng basis data bununa kanggo palaksanaan kawijakan diwengku anyar anu ngamajukeun pangwangunan urban.

Pajak Harta Real estate sareng Pangajen Harta
gambaranKursus anu ditujukeun ngamajukeun ujian prinsip hukum, politik jeung ekonomi anu pituduh perpajakan perumahan, ogé fungsi pajak milik salaku alat pangwangunan salaku pakotaan jeung épék mangpaatna anu sanés. Seekta badé dicirikeun supados ngaidentipikasi cara nungkulan faktor penting pentingna tina kateusaruaan dina sistem anu aya, ngaliwatan idéntifikasi alternatif pikeun operasi cadastre real estate jeung strategi pikeun ngahontal efisiensi anu leuwih gedé dina kumpulan pajak. Perhatosan khusus diberekeun mancén masalah nu aya hargana.

Aksés sareng Ngokolakeun Lahan Urban pikeun Miskin di Amérika Latin
gambaranKursus on Mékanisme Aksés na Manajemén Tanah Urban keur Miskin di Amérika Latin, boga tujuan pikeun ngamajukeun analisis kritis kaayaan sareng mékanisme aksés ka darat urban ku duanana miskin jeung goréng; tur konsekuensi na di lingkungan ékonomi, sosial jeung urban. Rupa-rupa pangalaman dina manajemen darat perkotaan di wilayah anu diantarana sadunya anu dipariksa, sareng aya sababaraha anu mimiti muncul di Amérika Latin.

Pembiayaan di Dayeuh Lokasi Amérika Latin sareng Urban Land
gambaranKursus anu nyorong pamariksaan patimina ku sagala rupa kawijakan di sabudeureun pembiayaan dayeuh ngaliwatan lahan pakotaan. Rupa-rupa alat-alat tindakan langsung, pangaturan sareng fiskal, khususna pajeg harta, dianalisis, anu ngeprakkeun kauntungan modal pikeun ngabiayaan barang-barang kota sareng layanan ti séktor lega, diantarana nedunan daya kirang. Jumlah pastina ngawengku pangalaman ti sagala rupa penjuru dunya, kumaha ogé nempatkeun tempat latihan sareng latihan dina konteks Amérika Latin.

Land Pasar Urban di Amérika Latin
gambaranKursus nu fosters ujian kritis tina structuring, fungsi jeung pangaturan pasar tanah sareng cerminan maranéhanana dina masalah ekonomi, sosial jeung urban. Dianalisis sagala rupa kawijakan sareng amalan, anu dibahas motivasi sareng konsékuansi tina pangalaman ti daérah anu sadunya anu ngiringan, sareng pamadegan anu muncul dina Amérika Latin.

Dimensi légal tina Kawijakan Tanah
gambaranKursus anu ditujukeun nampilkeun kerangka hukum sareng légal béda, sareng prinsip perencanaan kota sareng instrumen anu tiasa dianggo dina ngokolakeun kota nganggo kategori khusus Hukum Urban atanapi strategi dumasar kana prinsip umum hukum.

Anjeun tiasa ningali detil masing-masing dina tautan, sababaraha anu intensif. Sadaya dipromosikeun ku Lincoln Institute sareng bakal ditawarkeun tina Maret 31 ka 18 Mei 2008. Tuntas panawaran anu bakal nutup 16 tina Maret 2008

8 Balesan pikeun "Kursus-kursus Free 7 di daerah Cadastre / GIS"

  1. Saé pisan kuring resep kana kursus, langkung seueur inpormasi punten.

  2. Kuring resep ngakses kursus-kursus

  3. Abdi hoyong ngajarkeun kursus-kursus 7 sangkan jadi sanggup ngamekarkeun apdet cadastre kanggo Babahoyo-cukuador di mana kuring jalan.

  4. Abdi hoyong terang kaayaan sareng tanggal pendaptaran kursus

  5. Kuring ngan diajar ngeunaan kursus-kursus sareng nutup prasasti

  6. Hai, Abdi Luis Chavez, abdi resep kuliah ieu

  7. Kuring pohara resep kursus-kursus maranéhanana saprak kami kakara ngamimitian proyék di Salvl Salvador jeung maranéhna bakal kapaké pisan pikeun kuring. Abdi ngahargaan lamun hayu atuh nyaho basa aranjeunna keur aya pikeun ngakses aranjeunna.

    attentively

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.