Abdi hoyong nyimpen hiji pemetaan blog, keur saha tulisan?

Lamun anjeun ngamimitian blog, aya seueur patarosan dina desktop, khususna ku kituna henteu gagal; salah sahijina kanggo saha anu nyerat.

Aya posisi béda, ieu sababaraha:

1. Nulis pikeun kenalan

gambaran Validta leres pisan pikeun jalma anu hoyong angkat blog pribadi, dimana aya épisode na hirupna, studi atanapi lalampahan. Kakurangan anu pangbadagnana nyaéta yén kunjungan bakal salawasna teu langkung kersa moal sumping ka Inohong anu mana waé (sabab sabab blog anjeun ngagaduhan sababaraha taun, anjeun janten aktor film atanapi sanés nyalira kana politik :))

2. Nulis pikeun mesin pencari

gambaran Ieu mangrupakeun taktik anu sering dipaké ku anu miluan ngan pikeun monetize blogna, tapi eusina tiasa waé ukur aya ukur dina jejer anu dina waktu ayeuna. Aranjeunna ulah nyiptakeun eusiana sorangan, bagean bagian anu cukup plagiar tina blog-blog anu sanés atanapi numbu ka satengah dunya tanpa ngagaduhan nanaon sorangan. Nu disadvantage pangbadagna, teu meunang pamiarsa satia sareng geura-giru atawa engkéna aranjeunna ngasupkeun amalan anu bobotkeun Google.

3. Nulis pikeun ruas tematik.

gambaranIeu strategi anu didasarkeun kana panéangan hiji Ecological anu saeutik dieksploitasi tapi berpotensi, atawa saolah-olah diksploitasi ngabogaan tematis anu cukup leupas. Pikeun ngahontal hal ieu, urang umumna peryogi terang statistik ngeunaan pamaké Internet, pamaké parabot IT dina topik éta, aplikasi wéb anu menghubur séktor anu sareng aspék anu masihan urang bagéan sabaraha urang tiasa tumuwuh upami urang tiasa mendakan pamiarsa.

Aspék nu kudu diitung lamun milih ruas tematik:

basa. Sanaos basa Inggris mangrupa alternatip anu pangalusna anu diserat, sabab tina jumlah pamakean anu tiasa dihontal di saderekna, saingan henteu kuat sarta jelas ... ngadominasi kedah janten basa Inggris. Spanyol, masih mangrupa alternatif anu lumaku, dianggap basa kadua anu paling dikawalkeun dina Google.

pamaké tina téma éta. Sababaraha urang bakal wani ngadamel blog dimana aranjeunna hoyong obrolan ngeunaan program kanggo ngajawab

Blog kalapa. Upami jejer na jenuh sareng blogna, ku jaman baheula bakal kedah badé langkung séhat tina cara ngagentos atanapi henteu saukur tumuwuh.

Kamampuhan pikeun ngawasaan subjek. Teu tiasa gaduh blog ngeunaan jejer anu anjeun henteu gaduh sosawl total, sakedap atanapi engké nonton bakal nangkep anjeun. Jadi upami jejer lega, saé janten ahli dina AutoCAD batan asup kana isu model spasial anu henteu tiasa leres.

Kapasitas pikeun minuhan paménta éta. Upami blog mendakan tempatna, anjeun bakal ngagaduhan pamiarsa anu bakal ngadamel koméntar unggal dintenna teras ningali waleran anjeun. Naon anu disarioskeun ngeunaan sabaraha sering anjeun hoyong ningali apdet, supaya seueur pisan pamiarsa hoyong gaduh langsung sabanding jeung sabaraha waktos anu anjeun nyerat sareng nyerat sareng anu hirup sareng jalma anu didatangan anjeun.

2 Jawaban "Kuring rék nyimpen hiji blog kartografi, saha kanggo saha nulis?"

  1. Ok Juli. Sateuacan blog mangrupikeun blog pribadi anu saé, saeutik-saeutik aranjeunna sumping pikeun ngabentuk komunitas diajar kalayan kontribusi anu langkung ageung.

  2. Salami blog mangrupikeun kapakean seueur, bakal janten blog anu suksés tapi upami blog mangrupikeun nyarioskeun kahirupan pribadi x jalma éta bakal pikaboseneun sareng panongton bakal langka, blog anu kedah kapaké, pendapat abdi pisan individu .

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.