2009 ngarobah payil AutoCAD mun Microstation V8

Kuring meunang masalah teknis make Microstation V8, pilari maca hiji file AutoCAD 2008.

A sajarah saeutik

format DWG munggaran dipaké ku interaksi CAD, dimekarkeun ku Mike babadean dina taun 70, ieu salah sahiji cofounders of AutoDesk anu dimimitian extension ngaran nu sarua pikeun file AutoCAD ti sataun 1982.

gambaran

gambar nembongkeun versi Jurasik ieu interaksi CAD, tingali nu geus ngalaman mouse, jeung pamadegan tablet nya éta dipaké pikeun digitize jeung dianjurkeun pamakéan dua monitor bari hurup héjo sok dilakukeun anjeun ngagem gelas di 3 bulan burit handap botol.

82 2007 taun AutoDesk geus dijieun versi béda, dianggap sahenteuna 18 parobahan momentous di maranéhna taun 25 tina sajarah. Kaasup nu panganyarna dina versi 2007, 2004, 2002, 2000 na R14 na teu nu berlaku pikeun nyegah rékayasa sabalikna sanajan eta geus dikritik saperti kurangna interoperability.

La Buka Desain AllianceJeung pamanggih release IntelliCAD dimimitian ti aplikasi 1998 nu dipaké dwg format ieu kitu AutoDesk dipaku aranjeunna hiji paménta pikeun ngagunakeun taktik sabalikna rékayasa 2006 sataun.

The sinetron teu leuwih, Microstation mimiti maca jeung nulis natively dina format DWG tina versi 8, 2004 sataun. Vérsi 2007 ngan bisa dibaca ku Microstation 8.9 katelah XM, salawasna tanpa ngarobah kana DGN.

Tilu cara pikeun ngalakukeun

gambaranJadi ngawalon patarosan, aya dua cara maca hiji file DWG kalawan Microstation V8.

  • Kahiji nyaeta buka kalayan AutoCAD 2008, sanggeus ngalakukeun "Gambar / Ékspor / Ékspor kana format AutoCAD / 2004", format anu bakal baca Microstation V8
  • Cara kadua kabuka kalayan AutoCAD 2009, sanggeus ngalakukeun "Gambar / Ékspor / DGN V8"
  • gambaran Katilu nyaeta buka kalayan Microstation XM, nu bisa Anjeun undeur ti dinya, sarta anjeun damel sesi 15 menit. Vérsi ieu berbunyi 2008 format dwg tanpa ngarobah kana DGN. Teras Anjeun tiasa ngahemat sakumaha DGN, "file / simpen salaku / DGN V8"

mangsa nu bakal datang nahan

saatos Signing hiji perjangjian antara AutoDesk na Bentley, ti versi saterusna AutoCAD na Microstation 2010 Athena diperkirakeun yén duanana program ngagunakeun format baku jeung naon anu dipiharep urang tiasa nyimpen loba jutaan eta waragad teh interoperability dua pausahaan ieu.

Pikeun ayeuna teknis, waktos angkutan ongkos 1 pikeun manggihan hiji cafe internét, 22 menit tina sambungan pisan slow kirimkeun arhivo na 4 menit ti isuk kuring.

Ah ... eta waragad jutaan, tapi tetep teu ngitung wanci nu diperlukeun pikeun balik ka wewengkon survéy lamun badai ka pencét wewengkon ngamungkinkeun sinyal ieu Hurricane.

6 balesan keur "jalan ngarobah payil kana AutoCAD Microstation 2009 V8"

  1. Abdi henteu terang naon hartosna sacara otomatis. Upami anjeun nyarioskeun ngalakukeunana sacara loba (seueur sacara umum), idéal nyaéta Mikrostasi anu sami.
    Versi percobaan ngidinan anjeun anu, ngagunakeun converter tumpak, mutuskeun nu format file ka ngantep manehna balik, sarta ngajadikeun konversi massa.

    Kuring teu ngarti nu ékspor ka DWG ngajadikeun 2007, jadi pasti bakal euweuh masalah.

  2. Mangga:

    Kuring pilari program anu pas V8 Microstation gambar mun Autocad 2008 otomatis.
    Dimana kuring bisa manggihan eta ?.
    Hatur nuhun.

  3. Ngabales ka sual anu ngahontal kuring ku mail

    versi Naon of AutoCAD muka Microstation?

    V8.5 MicroStation ngarojong file dwg / AutoCAD DWF saméméhna komo 2004, éta naon eksis di waktu éta.

    MicroStation XM V8.9 ngarojong DWG / DXF mun AutoCAD 2007

    Microstation V8i 1 Pilih Series ngarojong file DWG / DXF mun AutoCAD AutoCAD 2010 2012

  4. Taya, ngan ngekspor ka versi DWG saméméhna.

    Tapi ieu kacida dianjurkeun, mertahankeun lingkungan AutoCAD 2009 (pita), sarta pikeun ngukur jarak, wewengkon, konversi diatur ékspor sarta nyitak nepi skala, ngagedekeun visi béda ... .etc

    Tangtu eta mangrupa idéal pikeun jalma anu kudu aya kalana lalajo file DWG, sarta ku sabab éta alat bébas avoids ngabogaan ngagunakeun versi ilegal of AutoCAD

  5. Hatur nuhun Txus, hehe esque sakapeung kaluar hadé mun boga suku sapi sarta ngabagi ku opat.

    Wasalam

    Hiji patarosan, dirobah jadi format sejen kayaning DGN?

    disebutkeun eta tangtu kudu ngarobah ka dwg 2004 dina kasus latihan urang, anjeunna anu ngawengku Microstation pamaké dibaca téh V8

  6. Henteu kedah muka autocad 2008 atanapi 2009 sareng nyimpen dina versi sateuacana, atanapi henteu peryogi milarian vérsi mikrokasi xm "diluar sana" ... 🙄

    Ngan unduh gratis tina situs web autodesk, DWG TrueView, anu kalebet DWG TrueConvert.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.