Finalis pikeun Kudu diideuan 2012

Bentley geus ngumumkeun 60 deukeut finalis keur pangajén tina 2012 Kudu diideuan, pikeun katilu kalina bakal diayakeun di Holland 5 7 Nopémber jang meberkeun kaasup symposium jeung konferensi taunan.

jadi diideuan

Teu kawas taun ka tukang, urang bisa ningali panurunan dina proyék aréa Amérika Latin saméméh anjeunna excelled jeung téma tutuwuhan jeung cadastreAyeuna ngan ngawengku dua proyék di Brazil; tina Spanyol jadi nembongan hiji di wewengkon géotéhnik. Sahingga ngarupakeun sebaran nu kuring yakin teh prioritas usaha Bentley dina widang geoengineering; bisa ditempo salaku kakuatan munculna boga waktu hébat jeung kumaha GIS pikeun Bentley téh ngan hiji aplikasi nepi ka disiplin séjén salaku sababaraha proyék gaduh pendekatan ieu:

  • 40% di AS
  • 24% di Éropa
  • 20% di Asia
  • 8% dina Oséania
  • 5% di Afrika
  • 3% Latin America

Handap daptar proyék, beureum nu dina pendapat abdi baris meunang, tapi dipaké gambar paling pikaresepeun pikeun sawatara di antarana najan sabenerna pisan inovatif, nalika dengekeun mangrupakeun Tangtu PowerPoint alus jeung desain kreatif bisa make ogé. :)

tim Nyambungkeun

  • Fluor / setelan HDR Global Desain konsultan - RTD FasTracks P3 Eagle Project - (Denver, Colorado, AS)
  • Hanson Profesional Layanan Inc. - I-74 Mississippi Walungan Pameuntasan Koridor - (Davenport, Iowa na Moline, Illionis, AS)
  • Saudi Listrik Company - Ngadegna Karajaan-lega EDMS dina detik - (Sakabéh Wewengkon, Arab Saudi)

Inovasi di Émbaran asset Manajemén (Kahirupan Daur)

  • Ameren Callaway Energy Center - EB Ngarojong Nuklir Outage Manajemén - (Fulton, Missouri, AS)
  • Ltd Crossrail - System asset Émbaran Manajemén - (London tur South East England, Inggris)
  • Southern Company - Data Kualitas Manajer Palaksanaan ROI - (Birmingham, Alabama, AS)

Inovasi di Bridges

  • Armando Rito Engenharia SA - April 4 Sasak - (Catumbela, Angola)
  • Borton-Lawson - Lehigh / Pohopoco Sasak ngagantian - (Parryville, Pennsylvania, AS)
  • Modjeski jeung Masters, Inc. - Huey P. Long Sasak Widening - (New Orleans, Louisiana Louisiana, AS)

Inovasi di Desain

  • Arthur Golding na associates - Helsinki Tengah Perpustakaan Kompetisi - (Helsinki, Finlandia)
  • John McAslan + Mitra - Raja sacara Palang Station Redevelopment - (London, Inggris)
  • Morphosis arsiték - Giant Interactive Grup tarumanagara Markas - (Shanghai, Cina)

Inovasi di jaringan komunikasi

  • IMMCO, Inc. - Quality Control Automation - (Denver, Colorado, AS)
  • Precision Valley Communications - ngamangpaatkeun Bentley di bintik hottest - (Boston, Massachusetts, AS)

Inovasi di Konstruksi

  • HNTB Corporation - Plan Quality Desain ngawangun teguh-lega - (Alexandria, Virginia, AS)
  • Shawmut Jurnalisme sarta Pangwangunan - Dudley Municipal Gedong Square - (Boston, Massachusetts, AS)
  • Mekarwangi Woodrow / BAM Nuttall JV - Victoria Station ningkatkeun Jet Grouting - (London, Inggris)

Inovasi di Desain generative

  • Lab arsitéktur studio - Guardian Towers - (Abu Dhabi, UEA)
  • Robin Partington arsiték - Park House - (London, Inggris)
  • Stanley Beaman & Sears - Atlanta Sajarah Center Desain Kompetisi - (Atlanta, Jorjia, AS)

Inovasi di géotéhnik Téknik sarta Geo-Lingkungan

  • Astiv Téknik - Meiji of a didaur Slag TPA - (Zumarraga, Spanyol)
  • Mississippi Dinas Perhubungan géotéhnik Department - Palaksanaan gINT di Mississippi titik - (Jackson, Mississippi, AS)

Inovasi di Pamaréntah

  • Kota Kopenhagen - eksposur Solar of kopenhagen Kota - (kopenhagen, Dénmark)
  • Crossrail Ltd - Crossrail - (London tur South East England, Inggris)
  • Napier Déwan Kota - GIS sarta Manajemén asset - (Napier, Selandia Anyar)

Inovasi di geoengineering sarta Pangwangunan diwengku

  • BBKS-Projekt sp Z oo -. Rzeszów-Jasionka Taxiways di Airport - (Rzeszów, Polandia)
  • Mortenson Konstruksi - Spring Project Valley Angin - (Ely, Nevada, USA)
  • . Tandon Urban Leyuran Pvt Ltd - Nadaprabhu Kempegowda Héjo Kota Project - (Bangalore, India)

gubahan musikvation Pertambangan sarta Logam

  • AMEC - Cloudbreak enhancement Project - (Pilbara Region, Australia)
  • Kumba Beusi bijih Limited - Kolomela Systems Manajemén Lingkungan - (Postmasburg, Afrika)
  • Petra Inten dugi - Finsch GIS - (Jeruk Nipis acres, Afrika)

Inovasi di Téknik Kelautan

  • CNGS Téknik - És-tahan lepas pantai Platform LSP-1 - (Kaspia Sea, Féderasi Rusia)
  • Nippon Steel & Sumikin Téknik Co., Ltd. - Project Tokyo International Airport Re-ékspansi - (Tokyo, Jepang)
  • Robert Elks & associates - Rock Bolting geger - (Onslow, Australia)

Inovasi di Power Generation

  • Cina Cai Sumberdaya Beifang Investigation, Jurnalisme sarta Panalungtikan Co. Ltd. - Gelantan PLTA Station - (Pu'er, Cina)
  • HydroChina Zhongnan Téknik Corporation - Desain Standar na Aplikasi pikeun Power Station Panyimpenan nu ngompa - (Zunyi, Cina)
  • Southern Company - Desain Aplikasi Pamaduan - (Kemper County, Mississippi, AS)

Inovasi di prosés Manufaktur

  • Giprotyumenneftegaz - booster Compressor Station dina Yurharovskoye Oilfield - (Nadym, Féderasi Rusia)
  • PT. Inti Karya Persada Tehnik - Betara Project Complex Development - (Jabung, Jambi, Indonesia)
  • Zeton Inc. - Modular GTL komérsial démo Plant - (Aracaju, Brazil)

Inovasi di Rail jeung Angkutan

  • Quigg Téknik Inc. - High-Speed ​​Rail - (Chicago, Illionis jeung St. Louis, Missouri, AS)
  • AB Sweco - Hallandsås "Live BIM" Railway Project - (Förslöv / Bastad, Swédia)
  • Utah Transit Otoritas - A New, Inovatif Transit asset Manajemén Solusi - (Salt Lake Kota, Utah, AS)

inovasi Jalan Raya

  • Creighton Manning Téknik - Fuller Jalan sarta Washington Avenue - (Albany, New York, AS)
  • Foth infrasturktur & Lingkungan, LLC - NW 62ndAvenue Ronjatan - (Johnston, Iowa, AS)
  • Sotepa Ltda - Humberto de Campos Street penyuluh - (Blumenau, Brazil)

Inovasi di Téknik Struktural

  • Arup - Selatan Morang Rail penyuluh - (Melbourne, Australia)
  • Fitzpatrick Téknik Grup, PLLC - Rehabilitation Center - (Concord, Propinsi Sulawesi Tenggara, AS)
  • John A. Martin & associates, Inc. - LAX Terminal International ékspansi - (Los Angeles, California, AS)

Inovasi di jaringan pangiriman utiliti jeung distribusi

  • Enogex LLC - Palaksanaan AutoPLANT na ProjectWise - (Western Oklahoma, AS)
  • Henan Electric Power Survey sarta Desain Institute - Henan 500-kilovolt Power Grid 3D Digitized na Integrated Operasi Platform - (Zhengzhou, Cina)
  • Zhejiang Electric Power Desain Institute - Stasiun Parabot Parobah Jinhua - (Jinhua, Cina)

Inovasi di Treatment Plant jeung Wastewater Cai

  • Insinyur Carollo, Inc. - Selatan sekundér Ronjatan Project - (Denver, Colorado, AS)
  • Gé Cai - Lanxess India - effect Zero Liquid ngurangan Treatment Plant Wastewater - (Nagda, India)
  • Melbourne Cai - Treatment Eastern Plant térsiér ningkatkeun - (Melbourne, Australia)

Inovasi di cai, wastewater, stormwater jeung Jaringan

  • Azersu OJSC - basis GIS infrasturktur asset Manajemén di Azersu - (Baku, Azerbaijan)
  • Gannett Fleming, Inc. - Modél Inovatif prosés Pamaduan Data - (Lehigh County, Pennsylvania, AS)
  • NJS Insinyur Indonesia Pvt Ltd - JICA-ditulungan Agra Cai Supply Project - (Agra, India)

www.bentley.com/beinspired2012finalist/

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.