Kasempetan pagawean pikeun ahli GIS

gambaran

Kami henteu terang ngeunaan kasempetan dina forum ayeuna, anu narik perhatian kami sabab saratna nyaéta manajemén GIS handapeun lingkungan Manifold. Janten pikeun saha waé anu milari éta, sareng pikeun promosikeun ka babaturan Manifold, ieu datina.

  • Kasempetan pikeun téknisi SMP dina basis data sareng Sistem Informasi Geografis.

 

  • karya anu dumasar dina Ontario deukeut Kitchener.

syarat:

  • GIS pangalaman manajemén, preferably di lingkungan jeung sumber daya alam.

 

  • Kaahlian program pilihan.

 

  • pangalaman manifoldSanajan aranjeunna bisa jadi batur.

 

pihak kabetot tiasa ngahubungan Dave,

dvanvliet (di) aquaresource.ca

Kuring angkat ka halaman wéb Aquaresource, Jeung parusahaan gawéna kalayan institusi ieu:

  • gambaran DHI Cai & Lingkungan Lembaga Hidrologi Denmark
  • Manifold.net
  • WASY - Institut pikeun Perencanaan Sumber Daya Air sareng Sistem Panaliti Ltd.
  • Waterloo Hydrogeologic, Inc.

 

Sareng dumasar kana ramalan kuring, aranjeunna ngembangkeun antar muka antara Manifold sareng aplikasi EQuIS cai FEFLOW, anu terakhir mangrupikeun program simulasi banjir anu aya saprak taun 1979.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.