Kasempetan pagawean pikeun ahli GIS

gambaran

Kami teu diajar tina kasempetan di forum mangrupa dinten, nu nyebut perhatian urang sabab sarat kasebut di handapeun manajemen GIS lingkungan Manifold. Jadi demi jelema nu neangan, sarta kampanye sangkan babaturan Manifold, didieu anu rinci.

  • kasempetan anu pikeun basis data teknisi SMP sarta Sistem Informasi Geographic.

  • karya anu dumasar dina Ontario deukeut Kitchener.

syarat:

  • GIS pangalaman manajemén, preferably di lingkungan jeung sumber daya alam.

  • Preferably Anjeun program kaahlian.

  • pangalaman manifoldSanajan aranjeunna bisa jadi batur.

pihak kabetot tiasa ngahubungan Dave,

dvanvliet (di) aquaresource.ca

Kuring indit ka website Aquaresource, Jeung parusahaan gawéna kalayan institusi ieu:

  • gambaran Denmark DHI Cai & Lingkungan Hidrologi Institute
  • Manifold.net
  • WASY - Institute pikeun Planning Sumber Daya Air sarta Systems Panalungtikan Ltd.
  • Waterloo Hydrogeologic, Inc.

Sarta nurutkeun prediksi kuring aranjeunna ngamekarkeun hiji panganteur antara Manifold sarta aplikasi EQuIS cai FEFLOWKiwari dimungkinkeun mangrupakeun program simulasi caah nu geus eksis saprak 1979.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.