MundoGEO # Connect 2013, sagalana geus siap

Sajauh, MundoGEO # Connect LatinAmerica Ieu téh mangrupa acara panggedéna jeung pangpentingna industri geospatial dina konteks Amérika Latin. Lucuna, cacak dilayanan dina tarjamah Inggris, nu ngajadikeun acara ieu memang urang Concentrating dua bagéan idiomatic ngalambangkeun warisan kami tur sambungkeun kami ka Samenanjung Ibéria (Spanyol sarta Portugis).

MundoGEO connnectAcara bakal lumangsung 18, 19 na 20 poé dina bulan Juni Frei Caneca Konvénsi Center di Sao Paulo, Brazil.

Kanyataan yén MundoGEO boga ayana signifikan dina komunitas nu kiwari nyusun Internet diajar ngajadikeun loba jadwal taun luyu consultations jeung eupan balik geus datangna ti nu kajadian saméméhna jeung pamilon webinars dipigawé ngaliwatan taun katukang.

Supados obyektif tina acara ieu publik bakal ngamangpaatkeun tina kursus, panglawungan, seminar jeung démo adil di nu kaasup pausahaan pangpentingna sarta profésional geo-rékayasa.

Ieu agenda nu geus ayeuna geus ngumumkeun:

MundoGEO connnectseminar

  • megatrends
  • UAVs
  • manajer publik Geoinformation
  • standar data spasial (OGC)
  • Systems Émbaran Geographic
  • automation Topographical
  • Satelit na imagery hawa

Sawala jeung konferensi

  • lokasi AKAL
  • Geointeligencia keur pertahanan jeung kaamanan

kursus

  • ruraels georeferencing sipat
  • Geo di manajemén kota
  • Geomarketing dina prakna
  • Désa pendaptaran Lingkungan
  • Spasial Data Infrastructures (SDI)

rapat

  • Enecart kasapuluh sarta Rapat Nasional Kahiji Insinyur surveyors na kartografer
  • pasamoan integrasi pamaréntah, universitas jeung pausahaan

paméran husus

MundoGEO connnectIeu spasi pikeun promosi jeung démo jeung solusi ti leuwih ti 70 merek global, suppliers produk jeung jasa pakait sareng sektor geospatial. Hal ieu metot extent yen geus ngalakukeun acara ieu atraksi bisnis kutubTempo nu dipimilik ku sponsor sakumaha pabrik alat geo-rékayasa kaasup ESRI, Systems Bentley sarta sagi genep / Intergraph sarta dina kasus pabrik alat-alat Garmin, ngabuburit, Geomax, Trimble, Topcom, spéktra, sarta Nikon Ruide

  • Tematik Wagub GNSS-SP
  • Geo Short Talks
  • worksho RBMC

Sajaba ti, pangajén bakal sataun nu taun nangtung nominasi pikeun kaca Facebook anu pangalusna aimed di disseminating informasi. Sanajan pangajén ngawengku barang béda antara propaider laden, alat-alat na lembaga beredar di sektor geospatial.

Nempo jadwal lengkep acara

Tempo rinci pendaptaran

Tempo bungkusan na diskon

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.