GeoConverter ngamungkinkeun Kloning titik kompléks hiji schema XSD

Saban poé trend arah standarisasi dina Ruang Data Infrastructures téh euweuh hiji haseup astral, sarta jadi attainable pikeun maranéhanana anu aya dedicated kana tantangan geomatics sawah.

clip_image008

Dina kasus Spanyol, papiliun I - Kecap Ngaran Geographic Institute diartikeun keur adaptasi aturan pikeun mere ilham, ngabejaan naon nu kudu awak umum jeung inisiatif pribadi kalibet standar bursa informasi maranéhanana neruskeun ku visi ieu integrasi ampir buana.

Kami geus salawasna digambar visi perhatian GeobideDina nyoba dabble kalawan parabot nyieun rahayat biasa kalawan aplikasi custodial atawa gratis. Kauntungannana pangbadagna na anu mangpaatkeun tungtutan pausahaan sarta individu utamana ti Spanyol, dumasar hiji pasar kuasi-captive teu ngajual maneh alat sejen sangkan vektor aya loba di pasar tapi lowered solusi husus ka tingkat hirup kalawan basajan, 'Éta kudu geofumar-.

Saperti dina kasus kalawan isu nu pangkat, sanajan teu sanggeus reviewed sacara sistematis suite:

Ngaktipkeun kana model adaptasi mere ilham téh karya metot rengse GeoConverterDina output grafis GML file pikeun schemas XSD mere ilhamWhereby Kloning titik XML dina schemas XSD.

clip_image006

Salaku conto:

Aya badan populasi nu tangtu anu miboga ngaran resmi béda dina basa nu béda. Mere ilham dianggap salaku kelas utama NamedPlaceTur aya dina ieu aranjeunna tiasa / kedah ngenalkeun ieu ngaran béda di kelas béda GeographicalName. Geoconverter ngamungkinkeun pikeun ngalaksanakeun sakabeh proses tina duplicating schema titik XSD, supaya hasil ahir bakal reflected ngaran béda gumantung basa resmi.

Anjeun oge bisa manggihan elemen anu boga data resmi di sakabeh pecahan. Geoconverter inserts rumus kondisional nu ukur nyiptakeun kelas GeographicalName lamun catetan nu boga ngaran resmi.

Keur kitu, éta dipigawé ku normal paréntah kreasi file CAD / GIS, milih hiji Schema spasial (XSD), nu saukur hiji file XML kalawan titik terstruktur watesan caracaterísticas beradaptasi lapisan.

Saatos lajeng, tinimbang watesan tiap ciri kalawan hormat ka skéma mere ilham teu éta pikeun clone titik ka ngahasilkeun conto sejen dina dokumen kaluaran. Ieu oge mungkin teras cabut atanapi napelkeun ekspresi transformasi.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.