Microstation V8i, prerequisites

11-03-09_1219

SelectCD

Kuring geus ngahontal versi anyar tina Microstation V8i, abdi kudu lengkah kaluar kusabab kuring nitah bahan pikeun Arsitéktur, Téknik sarta Geospatial. Pikeun menta hiji SelectCD dipigawé dina Kaca download Bentley sareng akun pamaké Pilih program anjeun milih na kirimkeun ka lembur sorangan via UPS.

MicroStation v8i

Prerequisites tur instalasi

Anjeun kudu masang prerequisites, nu mangrupa laksana ngandung 283 MB:

  • Windows Installer Vérsi 3.1v2, biasana lamun gaduh XP teu kudu masalah.
  • Microsoft .NET kerangka 3.5
  • Microsoft XML parser (MSXML) 6, 1 mun 32 Service Pack bit
  • 64 ogé asalna MSXML ka bit lamun nerapkeun
  • Microsoft Visual Basic pikeun Aplikasi core
  • Microsoft Visual Basic pikeun Aplikasi localized
  • DirectX 9c
  • DHTML Edit Control pikeun Aplikasi.

Ngamimitian nyokot bari Anjeun pikeun muka, leuwih sae pikeun nyalin ka teuas drive Anjeun tur ngajalankeun tina aya teu ti CD nu.

Éta metot nu autorun kasebut ngonpigurasi ka ngajalankeun dina browser, sapertos file diréktori: /// D: / MicroStation / pisan praktis. Samentara pamasangan Microstation V8i ngamungkinkeun pilihan pikeun nimba installer atawa dipiceun tur masang ti sakali sabab laksana disebut 282 MB

Setup_MicroStation_08.11.05.17.exe

Aktipkeun Lisensi Bentley MicroStation sorangan tablet ngandung gelombang lianna. Di tungtung instalasi, nu rada gancang tapi daun mesin saeutik kénéh dina pamakéan, Anjeun bisa ngaktipkeun wizard aktivasina jeung lisensi geuwat lamun boga hiji diaktipkeun lisénsi XM salah sadar kenop.

katingal mimiti

Kuring ngabejaan aranjeunna aya lajeng sakumaha Abdi buka jeung kaulinan anyar ...

input, sakumaha salawasna, antarbeungeut sarua teu relearn, tapi ayeuna menu luhur aksés baheulana dikawasaan ku dua hambalan, sabab UCS, sél, prioritas, aranjeunna ngahijikeun transparENCE na aya anjeun gaduh katingal di kumaha eta anu terstruktur panel sisi parabot anu rada novél ... mmm ... Kuring geus katempo ieu sateuacan ... naon ieu sigana ...?

Aktipkeun Lisensi Bentley MicroStation

Hiji Balesan to "Microstation V8i, prerequisites"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.