arsip pikeun

LibreCAD

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usul latihan, dumasar kana spéktrum geo-rékayasa, kalayan blok modular dina urutan Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasar kana "Kursus Ahli", museurkeun kompeténsi; hartosna aranjeunna museurkeun kana prakték, ngalakukeun padamelan pikeun studi kasus, langkung saé proyék proyék sareng ...

Systems Émbaran geografis: 30 video atikan

Kecap sistem informasi Pidio
geolocation intrinsik ampir sagalana wé, maké alat éléktronik, geus dijieun masalah SIG téh beuki urgent pikeun diimplementasikeun. taun 30 katukang, omongan hiji koordinat, jalur atawa peta éta hiji hal henteu langsung. Dipaké ukur ku spesialis di Biologi Kelautan sarta Akuatik atanapi wisatawan anu teu bisa ngalakukeun tanpa ...