Bisa mawa anyar AutoCAD 2010

Daptar AUGI AutoCAD Lilis

Di dieu nyaeta daptar kahayang ngimpi ku pamaké AutoCAD, anu geus dipilih pikeun nampa paling undian dina daptar kahayang kartu keur mere sora nembe diwanohkeun:

1. Teken panyalindungan desainPondokna, yén bisa ngajaga parobahan gambar di kaayaan "final".

2. Hiji blok Handler, teu dimaksudkeun fitur anyar rada konsentrasi fungsi blok kana manajer tunggal jeung balik na rohangan ngédit leuwih praktis; kayaning pilihan pikeun kosongna blok teu dipake, ngarobah titik asal dina cara basajan, tanpa remaking tur ngaganti blok kalawan pilihan pikeun ngarefresh sésana sarta mindahkeun sipat antara blok nu aya.

3. Pilihan pikeun nembongkeun warna béda dina dimensi anu diperlukeun (Ditindes), ieu bakal nulungan teuing uninga lamun dimensi anu diskalakeun atawa geus dipaksa praktis.

4. Bari kadali zum na Pilihan pan dijieunna, Nyaéta nalika objék dipilih jeung zum / pan dipake seleksi has henteu leungit bari sorana geus dieksekusi.

5. parabot pangalusna Isometric pikeun manajemén

6. Ngarobah téks multiline mun Multileader

7. tingkat husus tina urutan gambar, Ieu guna ngadalikeun urutan tampilan objék, utamana basa aranjeunna keur ngeusi ... meureun anu bisa dikawasa ku lapisan tinimbang ngabogaan hijina pilihan pikeun mawa ka hareup atawa ngirim deui.

8. Pilihan pikeun koréksi éjahan on tombol mouse katuhu, teu janten Microsoft Word, tapi éta dahsyat bakal ngajalankeun anu Checker mantra di tungtungna.

9. Associating a layerstate a Viewport

10. gancang naon anu katingal dina lapisan aIeu mibanda niat yén manajer lapisan bisa nembongkeun hiji gambar leutik. Eta bakal pisan gunana lamun anjeun boga lapisan kalawan ngaran ambigu lamun ngabogaan "ngasingkeun lapisan"

Ku kituna lamun AutoCAD implements ieu versi 2010, pamaké kompetisi moal sigana aspék akrab kayaning "panémbong jeung model di 9 kahayang" separation antara Paréntah operasi sarta panganteur mikahayang 4 na signature digital kahayang 1 .

Balesan keur 4 "Éta bisa mawa balik AutoCAD 2010"

  1. Kuring henteu resep pisan, kusabab hoyong nyepetkeun sababaraha hal, aranjeunna ngantepkeun fungsi utama paréntahna, sakumaha sareng "ISOLATE", lapisan sanésna henteu deui disumputkeun (sapertos dina versi sateuacanna) tapi janten janten "transparan" sareng henteu damel sami, sapertos ngadamel shading atanapi hal-hal anu sapertos kitu

  2. Ukuran block dinamis, ide nu sae, jeung kalakuanana ogé format AutoCAD titik nu bisa boga perséntase ukuran tina monitor atawa salaku lambang program GIS

  3. Hiji-hijina hal anu bisa nyieun sesar Autocad mangrupakeun blok nu teu skala kalawan zooms, nyaéta pernah ngarobah ukuran layar; Ieu bakal nyieun nalika percetakan salawasna jadi ukuran anu sarua. Keur naon urang kedah ngalakukeun mangrupa tempat Kami rek nyitak ka skala luyu.

  4. ¡¡¡¡¡7. tingkat husus tina runtuyan gambar, ieu guna ngadalikeun urutan tampilan objék, utamana basa aranjeunna keur ngeusi ... meureun anu bisa dikawasa ku lapisan tinimbang ngabogaan hijina pilihan pikeun mawa ka hareup atawa ngirim deui . !!!!!!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.