arsip pikeun

ipad

... sibuk tapi senang

Kavling keur ngalakukeun, wanting pikeun mungkas taun di karapihan alus, sarta balik dina pakansi sareng stress dina waktu kurang ti 2.5175. Ngantosan waktos balik ka rumination geofumar wengi. Ogé ngarasakeun loba kapuasan kulawarga. putri abdi, untung tina iPad. Ieu lucu, anjeunna diajar ngagunakeun eta sateuacan abdi, éta kiwari ahli ...

AutoCAD mulih ka Mac

Teu aya ragu yén dunya Mac mangrupakeun hadé, tapi salawasna urang dipindahkeun mamang urang nya éta: Jeung salaku I do kalawan AutoCAD? Anu bakal dipercaya lajeng nu di 1994 AutoCAD R13c42b ieu panungtungan kami saw ngajalankeun on satengah PowerMacintosh. taun 18 engké, AutoCAD mulih deui ka Mac. Ngan sataun anu ogé dissociated diri ti ...