Egeomates: prediksi 2010: Internét

Tangtu Abdi hoyong gaduh bola magic na nyieun tina Santeria, tapi teu niat abdi, tapi coba chowder méakkeun sababaraha waktos dina ayunan ieu anu mangrupakeun pelesir jeung cangkir ieu kopi jadi ngan teu indung kuring creaked sarta iteuk, sanggeus sup seafood misalna.

Ieu ngijinkeun ku anu hijina baca headline: bakal gélo mutuskeun nutup Blog nu, ayeuna mah, anu mikaresep eta leuwih; ukur goréng lulucon April Fools Poé. Sarta sakaligus ngijinkeun materi, haseup Hayu urang naon bisa kami nyangka di taun ieu.

Gelembung pegat tungtung

2010 kudu sataun kritis keur loba tren nu bisa euweuh manggihan jalan ka reinvent sorangan. Maksad abdi loba naon sumping di handapeun aura of Web 2.0 tapi éta teu inovatif tapi hiji katara tina naon batur dimimitian.

Jeung awon tina krisis ékonomi kaliwat, tapi aya nepi ka dua taun mertimbangkeun yén ékonomi dunya aya dina caah deui. Samentara éta, kreatif (jeung kalawan ratatouille) pausahaan aranjeunna geus rencanana redesign, ngantosan narik éta; teu leutik, anu geus endured sumur badai tapi nyebutkeun aranjeunna sadar yen lamun ieu teu ngarobah fuck bakal ninggalkeun shareholders non-ngadegna (lamun teu acan rengse).

Ku kituna, tanpa ngabogaan loba abilities gaib, éta jelas yén 2010 teh kadua sahanteuna tilu taun turunna, tahap ieu dina siklus produk teu nyangka gelombang anyar pikeun salamet, tapi mun reinvent sorangan; sarta lamun éta hijina portopolio produk maot éta bisa dilawan. Jadi altruism loba inisiatif bisa méakkeun krisis serius, ngan kasampak di baju torn proyék kawas Wikipedia pikeun ngaduga naon bisa kajadian kalawan sejenna henteu acan kapanggih strategi pikeun survival leuwih sustainable.

web20

Lajeng: proyek ageung bakal salamet tur anu kreatif leutik mun proyek sedeng bisa dihijikeun. Henteu ngan leutik pengunduran diri inovatif bakal seuri terus ucapkeun "tabel deui," Di dieu kami. Ieu teu goréng, éta téh aturan hirup, anu geus salawasna kajadian, ngan nu di jaman ieu naékna gancang kamungkinan dina waktu kurang ti sataun ningali hiji proyék badag nampa tulus strategi pangsiun anjeun sarta konversi ka yayasan, stopping wewengkon panalungtikan sarta eta wungkul continuity ka aya. Murni inisiatif komérsial saukur deukeut jeung ngajual basa customer sarta API unhelpful ka saingan hiji.

henteu panjang anu sarua.

The jas waktos euweuh keur positioning di pasar, kusabab euweuh deui baris ngarobah tantrums lamun dituturkeun ku nu leuwih tina sarua. Ieu ngandung harti yén sabagian jaringan sosial, pausahaan iklan online, panyadia sarta jasa hosting ti awan sareng romplón paménta goréng lebi ilang kawas éta.

taun ngagem

Blog na panglawungan kedah terus dieksploitasi, tapi trend arah kacapean téh bisa dilawan. Searchers (anu aya ngan 3) bakal leuwih selektif pikeun henteu indéks ti subdomains, kebon blog atawa loka ditinggalkeun; Kalayan ieu, kahirupan komunitas ieu kedah jalma anu ngagunakeun éta, commenting, linking tanpa amalan viral ngabahayakeun (ie komunitas nyata).

Taun Juara

Modél-multilayer-4 Sanajan teu booming di, 2010 bisa ditandaan awal generasi katilu, yen dunya naively disebut semantis Web, nu bisa pernah lumangsung tapi urang boga hiji pendekatan malah dipaksa. Dua sinyal nu muka panto ka milestone ieu téh katingali:

  • Kahiji nyaeta gumantungna teh konektipitas beuki global, Toys anyar yén (beuki lega) broadband link ku harga handap.
  • Kadua teh nonconformity neruskeun minum botol anggur heubeul ngabogaan jadi novél.

Dina fusi dua tren ieu, ngamankeun tahap anyar nu nu gumantung kana eta ngan kudu readaptarnos ieu ngajalin. Mun aya bisnis, lajeng bakal trend ... na jaringan jeung loba jutaan, pasti aya bisnis, éta ukur hitungan waktos anu ngajadikeun eta sustainable.

Tapi nu moal ningali dina 2010, ngan nyaho dimana anjeun leumpang ka arah kapal badag. Google, Microsoft, HP, Oracle, Apple (jeung mun henteu sangsara, lantaran Yahoo). Batur, henteu ngan nyiapkeun bisa tatu jalan maranéhanana sarta cukup jeung posisi pamaké na tanpa kaleungitan waktu gaduh.

  • Dipasang dina blog WordPress kedah ngan adaptasi versi anyar, dipasang dina Blogger, Google ngajaga anjeunna. Sarta kami, senang, haseup jeung nulis tanpa headaches; enya, poho adaptations kayaning WordPress MU (Haduh!).
  • jaringan sosial anu adaptasi jeung dianggo dina API Facebook atanapi saingan anyar na; Hi5 na riddance alus.
  • Panglawungan, reinvent sorangan, sabab lila pisan teu meunang hal pamungkas dina jalur éta. Hiji poé urang bisa meunang capé tina planks mantuan atuh mangga euweuh strategi anyar pikeun masarakat sustainable.
  • Wikis, ngan nuturkeun alatan rarancang na geus pohara kuat ti mimiti.
  • Twitter na kulawarga, pakakas suku di bumi.
  • Technorati, bobbing situs, blog kebon jeung bumbu séjénna ... ngan readapt kana format anyar RSS ... na meureun dina dua taun, ghoib Atom.

Sarta kami?

Loba parobahan ieu ngan baris dimimitian dina 2010, sarta jalma anu aya bewara nu generasi turun taun 25, aranjeunna anu squander (dina pamadegan urang) waktos muatkeun maranéhanana poto, babagi status maranéhanana, ngobrol, ka handap bajak laut hal na nonton video dina Youtube. Aranjeunna bakal guinea pig, aranjeunna ngagunakeun téknologi panganyarna, mésér nanaon tapi nangtukeun tren global.

chingastoso CafeSamentara éta, di 2010 kami ngan tetep ngagunakeun internét keur sarua. Maca warta, mésér Toys, tarik inspirasi tina Google Earth sarta hal kawas statis, euweuh nu anyar urang bisa ngaharepkeun malah leuwih pikagumbiraeun sugan manggihan manehna. Jadi loba anu sobat anu tungtungna ngeureunkeun maké Hotmail Anjeun irksome yén rekening sejen anu teu make akal pikiran neruskeun tweeting na Chat di leungit rasa na.

Na atuh, abdi tiasa posting éntri anyar 360 pisan seru (sahenteuna pikeun kuring); nu 180 Kuring ngarasa isin tina pos ieu, leuwih ti kantos reacomodaré naon ceuk kuring ka menerkeun nu depressive adrenaline ngahasilkeun kopi lengket indung kuring.

sedeng pait, sedeng creaked, sedeng chingastoso... Tapi alus!.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.