Kuring paduli!

Baca sadayana ... ulah nyieun nanaon di Alam Semesta 60 Wewengkon Traverso kiwari nyaéta April Fools Day.

Mimiti kamari jeung kuring geus rengse, on munasabah nu Far East jeung éta 28

Blissful iPad bloguear yén daun kuring di Wysiwyg, atawa Javascript, atawa xmlrpc, senang tablet anu forcing kuring istirahat.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.