pos kahiji abdi

image47 Sobat, saha sasaang anu langkung seueur ngobrol ngeunaan modél spasial nyarios yén pikeun nulis jejer ieu anjeun kedah ngaroko héjo.

Lantaran kitu ngaran Anjeun egeomates, hiji anu dimimitian dina 2007, ayeuna kalayan sawatara ruang anu ngulang eusi ku téknologi sindikasi. Ti pangarang, anjeun tiasa terang seueur pisan sabab ngalacak masalah téknologi, pribadi, politik sareng aya kalana komérsial. Geus aya kolaborator anu béda anu nyumbang ka ieu rohangan pikeun wanci éta kana waktosna, sababaraha patanyaan ogé, batur bongbolongan, batur ideu anu agung. Sawatara tulisan ogé asalna ti Pangarang séjén, anu nawaran manéh dina ieu rohangan.

Najan téma geospatial, kalayan aplikasi pikeun sistem informasi topografi, katasti, jeung geografis; waktos parantos nuduhkeun yén pangarang ngeunaan rohangan ieu ogé ngagaduhan kahirupan sareng langkung seueur atanapi engké jejer pribadi anu dileupaskeun. Remindta ngingetan urang yén urang hirup, anu urang ngagaduhan babaturan sareng henteu aya masalah koordinatna, sacara umum urang sangsara atanapi bahagia sareng hal anu siga pisan.

Pikeun ngahargaan ka merits dimeunangkeun, situs ieu ngahartikeun kreasi ka Cartesia, ramatloka anu diwanohkeun prakarsa blog dina téma geospatial. Kalayan waktuna, Geofumadas.com dipisahkeun pamondokan sarta kaala misahkeun domain na Cartesianos.

Upami anjeun hoyong ngahubungan nyeratna, anjeun tiasa lakukeun dina email ieu:

jelema nu nyunting (at) Anjeun egeomates (titik) com, mudahan anjeun moal badé spam.

Tambahan, anjeun tiasa nuturkeun urang ngaliwatan saluran sering dipake tinimbang anjeun:

facebook twitter LinkedIn nu maca

bannertop780.gif

Gambar perusahaan mimiti tina Geofumadas dina 2007

3 Balesan pikeun "Pos kahiji kuring"

  1. Anjeun tiasa ngahubungan kuring dina email ieu

    redaktur (di) geofumadas (titik) com

  2. GIS anu dipikaresep, tapi kuring teu boga loba kasabaran
    tapi kuring ningali yén anjeun nyieun sadaya gampang

  3. Lalaki, galvarezhn,
    anjeun ti mana? Abdi ngabayangkeun arsiték éta ...
    Abdi hoyong narékannana sareng anjeun.
    Hn, Honduras?
    Abdi ngagaduhan réréncangan Honduran anu saé.
    Abdi ti Nikaragua.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.