Ipad, 43 aplikasi favorit kuring

Maén, maén kalawan ieu tablét kuring diusulkeun pikeun ngeureunkeun maké kuduna di awal taun hareup. kateupastian abdi naha bener geus mungkin ieu geus ngajurung kuring pikeun manggihan pakakas dasar nu ngaganti naon atuh -na kuring ngeureunkeun lakukeun- di rutin abdi.

ipad aktip utama

Narikna, model operasi Apple kalawan tablet ieuKusabab aplikasi nu diundeur atanapi dibeuli, tur bisa kalayan gampang nyaho yén apdet. Timing nyaéta bersih, sistem ngadeteksi lamun aya aplikasi nu teu lulus tablet sarta parobahan salajengna samémeh ngamutahirkeun nyieun cadangan ngan bisi.

beuli sacara praktis, kedah ngadaptar on AppleStore, anjeun ngan kudu néangan éta ku keyword atawa topik jeung anjeun ngan kudu turun sarta nampa kartu debit. Sakali dibeuli, wanting pikeun ngundeur éta tina komputer sejen, Anjeun ngaku yen geus aya modal teu boga muatan deui kartu kiridit.

Kuring ninggalkeun dieu anu pangalusna Kuring geus kapanggih:

7

pikeun KaamananAksés na tur administrasi.

aktip ipad Manggihan abdi iPad
Google Maps ngidinan Anjeun ningali dimana iPad anjeun bisi poho atawa dicokot ku batur. Anjeun bisa ngareset tina aya, nuturkeun atanapi ngirim pesen.
bebas
aktip ipad Dropbox
Pikeun nyimpen informasi dina awan nu. Gawéna saperti teuas online, saeutik leuwih hade tinimbang toko di mail ti Gmail disingkronkeun tina desktop nanaon.
bebas
aplikasi ipad Awan Connect Pro
Nyambung ka komputer dina hiji LAN, nyingkronkeun data, nyokot kadali PC a ... na sababaraha hal lianna.
$24.99 Awan Connect Pro - Antecea Inc.
aktip ipad tim Viewer
Anu pangalusna anu Kuring geus reviewed, gawéna dina iPad tapi boga disadvantage nu biasana sejen muka bisa mere parentah pikeun Skype ... kalemahan sakeudeung tina poéna panel versi ayeuna kuasi Seueur tugas.
bebas
aktip ipad LastPass Tab Browser
kecap akses pohara alus pikeun nanganan Kaca nu remen dipake. Mangpaat kusabab iPad teu ngarojong sesi pamaké.
bebas
aktip ipad USB drive pikeun iPad
Hal ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur payil disimpen, kawas memori USB.
bebas
aktip ipad batré HD
Ieu presents grafik ngeunaan kumaha aki, waktu ditinggalkeun di pilihan béda, ngagunakeun Wireless, 3G jeung audio.
bebas

13


Pikeun karya umum Kantor, CAD na dasar GIS.

aktip ipad kaca
Ieu mangrupa sarua Microsoft Word. Dina loba hal nu leuwih praktis, euweuh tapi fingernails. Ieu ngarojong .docx payil, kalawan sababaraha watesan nalika dipaké fon mahiwal.
$9.99 Kaca - Apple
aktip ipad nomer
Hal kawas Excel, baca .xlsx file malah sél ungroup dihijikeun. Ieu ngabogaan poténsi visual anu henteu acan dieksploitasi.
$9.99 Angka - Apple
aplikasi ipad Keynote
Versi PowerPoint iPads. format Lee PPTX jeung ngajadikeun cukup keur nyieun presentasi, kaasup sababaraha épék pisan metot nu teu mawa versi Kantor.
$9.99 Keynote - Apple
aplikasi ipad Mindjet
Digawekeun, peta méntal ngarojong format pituin kalayan keterbatasan slight dina file sandi cipta na hubungan.
$8.99 Mindjet pikeun iPad - Mindjet LLC
aktip ipad kuring xnumxdo
Hébat pikeun ngalacak hal pikeun ngalakukeun
bebas
aktip ipad AutoCAD WS
Kuring kungsi geus reviewed sababaraha poe ka tukang, terrific digawekeun ku payil DWG / DXF tapi moal tetep versi web Pace.
bebas
aktip ipad GISRoam
Top kiyeu nu geus datang ka dianggo lapisan GIS. Ngarojong file bentuk, élévasi, ngedit raster, tematizado, rundingan sareng nu sanesna.
$19.99 GISRoam - Cogent3D
aktip ipad ArcGIS
Ieu mangrupakeun panempo data GIS kalawan kamampuhan pikeun lengket jasa web nu diangkat ku ArcGIS Server. Kuring miharep ka lampahkeun review ieu dina poé datang ningali lamun eta ngarojong sagala baku OGC.
bebas
aplikasi ipad Offmaps 2
aplikasi pohara alus nu ngidinan Anjeun ngundeur peta dumasar Buka Street Maps jadi kota jeung nanganan dipegatkeun.
$0.99 OffMaps 2 - iosphere GmbH
aplikasi ipad GPS Gaia
Pisan mantap candak ruteu kalayan GPS terpadu brings iPad. Ukuran speed, jarak, dibangkitkeun propil na integrates kalayan lapisan online.
$24.99
(Ieu kiwari waragad leuwih)
GPS Gaia - TrailBehind
aplikasi ipad Katalog Rencana imah
Alus teuing pikeun desain home handap kaasup gambar.
bebas
aplikasi ipad Scorecard kasaimbangan
Vérsi BSC iPad, anu ngamungkinkeun nyokot kadali proyék kontrol.
$24.99 Saimbang Scorecard - Usaha & Stratégi
aplikasi ipad kalkulator HD
Dasar jeung fungsi kalkulator normal. Aya grafik séjén leuwih kompleks, tapi pikeun ngaganti dinosaurus nu brings Windows, ieu cukup.
bebas

4

raramean sarta ngamangpaatkeun waktos luang atawa inspirasi

aktip ipad TuneIn Radio
Mantap, mun ngadangukeun stasiun radio. Nangtukeun daerah dimana anjeun cicing, hatur nuhun kana fungsi lokasi nu brings iPad
bebas
aktip ipad FarmVille
Kusabab iPad teu ngarojong Flash di versi ayeuna, aplikasi ieu ngidinan Anjeun ngalakukeun dasar dina tani.
bebas
aktip ipad iBooks
Pikeun ngundeur tur maca buku comfortably. Pisan Good, éta ngarojong tipe salah sahiji buku, kalawan gambar na kelir, sahingga Kinddle teu tiasa.
bebas
aktip ipad Dunya Atlas HD
atlas pisan hade Geographics Nasional, pikeun neuleuman leuwih, nomeran posisi, neangan tempat. Idéal pikeun jalma anu ngarambat pisan atawa nu peta maniacs, éta ngawengku informasi dasar nagara.
$1.99

9


nulis, Atawa sahanteuna moal leungit kabiasaan.

aplikasi ipad Blogsy
Pangalusna keur nulis Blog, leuwih hadé ti BlogPress. Ieu hiji I make, perbaikan panganyarna mempermudah panempatan of hyperlinks, gambar jeung tulisan euyeub.
$4.99 Blogsy - Fomola
aplikasi ipad Woopra
Ngawas lalulintas dina ramatloka a, rea waktu. Vérsi nyaeta pikeun iPhone, jadi nu katingali dina ipad dina modeu 2x.
bebas
aktip ipad BlogPress
Hiji aplikasi hébat nulis blog. Ngarojong manajer eusi paling umum: ieu ngawengku Blogger jeung WordPress, tapi TypePad, LiveJournal, Tipe movable, spasi SquarespaceLive, Tumblr na Joomla. Hanjakal eta satengah dicokot tina bulu nu sadar XMLRPC nu.
$4.99
aplikasi ipad iSpeak Spanyol
Pisan aplikasi alus maca téks kalawan tarik. Ieu ngawengku panarjamahan Vérsi antara Inggris jeung Spanyol, jeung maca dina duanana.
Aya basa sejen, eta Sigana pisan ngajangjikeun pikeun neuleuman basa séjén atawa mindahkeun di nagara sejen kalawan basa teu nanganan.

RSSpeaker oge rada alus, sanajan mangrupakeun maca kalawan tarik eupan. Aya Inggris na versi Spanyol.

$1.99 iSpeak Spanyol - Future Aplikasi Inc.
aktip ipad Rae
Kamus Royal Akademi, hiji alat indispensable pikeun maranéhanana anu nungkulan terus nulis alat. Ieu ngawengku kamus tina sinonim jeung antonim, kecap gawe sarta prehispanic mamang cunjugación kamus
bebas
aktip ipad Evernote
Pikeun nganapigasi aya, annotate, inget.
aplikasi ipad Analytics HD Dokter
Google Analytics ngawas lalulintas dina situs web urang.
$2.99 Analytics Dokter Pro HD - Global Agen Nyarita
aktip ipad bab
Ieu pisan alus nulis carita anu sareng anjeun méakkeun jam lalampahan rineh. Facilitates jadi nyieun bab jeung bagian kawas notebooks lianna.
$3.99 Bab - Notebooks pikeun Nulis - Steven Romej
aplikasi ipad Alkitab
Pangalusna maca Kitab Suci, kaasup loba versi, basa sarta curricula. Gede pikeun barudak tugas lamun di sakola Evangelis atawa gampang manggihan rujukan.
bebas

7


Tetep disambungkeun

aplikasi ipad Diigo Browser
browser Chrome nu emulates nu ipad, pohara alus pikeun jalma anu teu condong Safari. Google tuh saméméh maranéhna maéhan ieu disebut iChromy.
bebas Diigo Browser - Chrome-kawas, kalawan annotation na offline maca (baheulana iChromy) - Diigo Inc.
aplikasi ipad RSSpeaker
Alus nuturkeun eupan, jeung téks maca kalawan tarik. Aya sababaraha basa, kaasup basa Spanyol, ku ngucapkeun cukup alus.
$2.99 RSSpeaker Spanyol - Altum Desain Studios
aktip ipad IM + Pro
talatah instan pisan alus. Bisa jadi ti panel sarua nanganan Yahoo, Facebook, Google Talk, Twitter, MSN, MySpace, Skype. Pondokna, sagalana komo bisa mibanda ngabejaan mail anyar.
waragad pangakuan biantara, mun ngarahkeunnana sanes ngetikkeun $ 0.99 per bulan, tapi ukur sadar Inggris.
bebas
aktip ipad Skype
Versi iPad ieu nembe dibuka, sae pisan, kaasup video pikeun Ipad2.
bebas
aktip ipad Flipboard
Pangalusna Kuring geus katempo janten sadar. Dina panel a anjeun tiasa lagu duanana eusi liwat Google Reader atanapi Facebook. Paling istiméwa téh nu bisa ningali gancang, bacaan komprehensif, sanajan buka kaca tanpa kaleungitan tombol deui dewan.
bebas
aplikasi ipad Zinio
Maca majalah digital langganan. Ngajangjikeun sabab boga rupa-rupa majalah nyieun pamakéan hereby.
bebas
aplikasi ipad Twitter
Ampir sagalana yén anu diperlukeun nuturkeun sarta jadi dituturkeun dina Twitter.
bebas

3

Rasa barudak kuring

aktip ipad Mega Man II
Anjeunna mikanyaah lalaki mah, vertikal ngasuh hiji siga kontrol manual tina arcade mesin. panel nyaeta horisontal samping.
Sarta sanajan kuring dilawan bari, aranjeunna réngsé nepi AngryBirds ngundeur
$2.99 Mega Man ® II - Beeline Interactive, Inc.

Angry Birds HD - Chillingo Ltd

aktip ipad JamPad
Nice piano keur budak latihan kalawan headphone kana lalampahan pikaboseneun.
bebas
aktip ipad SketchBook Pro
Bener teu hiji aplikasi tina barudak, éta téh alat gede pikeun gambar. Tapi éta putri abdi anu mangrupakeun pelesir jeung kaulinan éta.
$7.99 SketchBook Pro pikeun iPad - Autodesk Inc.

43 jumlahna 27 nu kungsi kaasup dina daptar aslina, ngan 18 sahijina anu dibayar, jumlahna $ 100 saeutik deui. Sanajan teu ngarareunah gawe ku keyboard nu teu nyaluyukeun ramo Anjeun sigana paling rumit sarta meureun mungkas nepi nyieun kuring méakkeun dina hardware tinimbang software.

Antukna, kuring kapanggih Kit GIS, Dina pamadegan mah anu pangalusna ngembangkeun GIS / GPS pikeun iPad. Kuring ogé geus kapanggih trik keur keyboard, hiji layar jang nyokot gambarwangun mindahkeun data mun PC,

... Kuring poho ... Bingah Easter!

Hiji Balesan to "iPad, 43 aplikasi favorit kuring"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.