Perceptual Maps bentang: Juan Núñez diputer

Urang sadaya geus impressed nalika urang indit, sarta pilari peta kota urang manggihan tipe ieu karya dibawa ka imah pikeun kadaharan kumpulan hal leuwih peta téh karya leres seni.

Linking basis data keur peta geus dilakukeun prosés pemetaan gaduh kirang na kirang implikasi artistik. Sabagean kusabab trend nyaeta mun simplify, sarta ogé konsekuensi bisa nyingkahan eta peta téh kiwari ngan ngagambarkeun tematik tina atribut, nu éta samemehna teu mungkin jeung punishing peta kalayan jumlahna ageung data mindeng rame tur luar rasa.

Sanajan kumaha ayeuna téknologi sangkan rasa topical otomatis ampir teu mungkin pikeun ngahontal tingkat artistik anu kahontal kalawan disebut peta perceptual sahiji bentang, kaasup pandang jeung ngalanggar a laju kaleuleuwihan ampir musik.

Ditémbongkeun saperti, abdi ninggalkeun sababaraha conto dina katalog ngeunaan Juan Núñez diputer.

peta wisata

Ieu ngan reminds kuring tina lulucon yen tuh narcissist ku sobat agung Gijon anu tumaros hiji magang di kantor abdi:

'Sadaya emas ieu dibawa kabur, nanaon ditinggalkeun kami ...

Tapi Kuring geus ditinggalkeun salah basa jeung geus torn ka lembar.

peta wisata

portopolio kasebut dipasang dina Flash luar sababaraha quirks pikeun milih menu ditinggalkeun jeung musik latar exasperating, anjeun tiasa nembongkeun handap cintillo raising conto karya. Sababaraha réngsé, batur satengah némbongkeun prosés atawa objék parsial panggung sareng tingkat jéntré anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nempo kualitas artistik. Aya ogé tombol pikeun nembongkeun salayar tur muterkeun otomatis.

peta wisata

peta wisata

Ieu dua conto, nu kuring motong pikeun urusan of jéntré tur spasi. Ningali unggal jandela nu wangunan jeung tipe pandang dilarapkeun mustahil teu heran kumaha bakal.

peta wisata

Aya sababaraha damelan di Panama, najan paling anu ti Spanyol; sababaraha geus kaasup web adun pemetaan kalawan ilustrasi Palasik.

Ieu tingkat seru of automation kami geus dihontal dina pemetaan, kumaha urang tiasa ngalakukeun ti mobile, pendekatan, ukuran, update, berinteraksi sareng alam virtualized; Paling impressive nyaeta urang nyaho unggal 12 bulan bakal nungkulan. Tapi ieu mangrupa salah sahiji golongan bagian tina roman of Biologi Kelautan sarta Akuatik nu kitu aranjeunna dioptimalkeun Kabiasaan urang bakal mungkin nungkulan di rasa sanajan urang bakal di usability.

Pondokna, ieu damelan pohara alus, nu najan sapoe mungkas nepi salaku buah musium, keur ayeuna mah tetep mangpaat dina illustrative, promosi, pariwisata, kertas visual maranéhanana. Pikeun sagalana sejenna aya Google Maps.

Buka galeri Juan Núñez.

Ngalegaan ku egeomates | sanggeus Cartotalk link | kabeungkeut dina flash tina Alpoma | jeung niat perverse pikeun manjangkeun alam ephemeral tina hiji RT | Tanpa larangan ieu retuiteo ramah ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.