Bébas GIS Software di 2008 OSWC

Internasional, Open Source Konférénsi Dunya, Konférénsi of Free Software sugan acara pangpentingna patali muka téknologi sumber di Spanyol jeung Eropa, ieu bakal lumangsung ti 20 mun 22 Oktober di Istana Congresses jeung paméran di Malang.

software bébas

Jumlah tulak téh lega di wewengkon nu beda-beda deployment, migrasi jeung dokuméntasi tina pangalaman Hispanik. Tur jadi salawasna, widang geomatics daun muka sumber ieu teu disangka, di antarana Kuring geus digambar perhatian:

poko exhibitors institusi
gvSIG, System Émbaran Geographic // gvSIG bébas jeung Ruang Data Infrastructures Juhari Carrera, Jorge Gaspar Sanz (xurxo) Departemen infrasturktur sarta Angkutan tina Generalitat Valenciana
Nempatkeun diri: navigasi bébas on Biologi Kelautan sarta Akuatik alternatif ti terminal mobile Fransisco Sanchez Diaz, Jose Luis Fernandez Rueda Institute of Biologi Kelautan sarta Akuatik of Andalusia
System Émbaran Geographic diaksés Damian Serrano Thode Andalusian Yayasan Sosial Services
Sistim transformasi jeung ortho substitusi tina Andalusian. Sebastian gulang Carrión Universitas Malang
System Émbaran Geographic perusahaan Pamaréntah Andalusia. hasil munggaran: jasa palaksanaan na jalan. Álvaro Zabala Ordóñez onsejería of Inovasi, Élmu sarta perusahaan - Junta de Andalucía
Presentasi gvSIG Mobile gvSIG on alat nu bagerak orge Gaspar Sanz Salinas (xurxo) Pangusaha SL
Bébas sarta kabuka Jo Walsh Buka Sumber Geospatial Yayasan
Systems Émbaran geografis di Software Free Fernando Gonzalez Cortes, Erwan Bocher jeung Tyler Mitchell Institute Panalungtikan on Urban Élmu sarta Technics, CNRS / FR-2488 jeung Open Source Geospatial Yayasan
gvSIG-Free Ruang Data Infrastructures TBD Nyarankeun nu maca Umumitat Valenciana

Anjeun oge bisa ningali jejer sejenna dina link ieu, di dieu Anjeun tiasa daptaran tur ngajawab anjeun mamang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.