November ieu kasimpulan bulan

Bulan ieu kirang produktif batan anu kalangkung, basa kuring tadi aya dina pos 40, dina hal ieu kuring aya ku produk 28 yén perjalanan parantos pajeulit sareng peryogi ngabérésakeun sawatara masalah anu ditunda.

Software SIG gratis

gambaran Sanaos jejer ieu nembé aya dina blog abdi, pangalaman kuring parantos mecenghul sareng palatihan sareng palaksanaan gvSIG nyésakeun gambaran anu jelas ngeunaan katerangan ngeunaan cara sanggup nyebarkeun éta dina lembaga pamaréntahan anu cicing satengah tina kahirupan kahirupan hacking software komérsial.

Software wasta

gambaran Sawatara perkembangan anu nyambung parantos komersil, teu dipikaresep upami peluncuran Microstation V8i anu parantos kadéngé teuing bising tapi hasilna henteu nganggo sababaraha pamaké. Sanaos kitu, kuring yakin yén versi ieu bakal nyirian émbaran beredar dina téknologi Bentley anu katingalina badé serius ku rarancang tingkat ieu.

Perangna sareng Manifold GIS

gambaran Naon anu nyebatkeunana, ieu parantos salami sasih ku abdi, nyobian nyerat bab pamungkas ngeunaan manual GIF Manifold, nyaéta uji coba jeung kasalahan kuring parantos berjuang sareng kamampuan-penerbitan peta ngeunaan alat ieu. Sanaos diajar nyeri, kuring kedah ngaku yén gaduh béaya rendah anu, kuring mendakan titik awal anu hadé pikeun bulan hareup nalika kuring rencanana asupkeun mapserver.

Google Earth sarta alam maya lianna

gambaran Pencétatan Excel, saatos seueur sababaraha perang pikeun miluan ContouringGE, anu ngajantenkeun kuring saatos sababaraha usaha sareng kacindekan parsial anu henteu jalan.

acara

gambaran Sababaraha, saeutik pisan nu nengetan kuring.

Urutan pribadi sareng bagian tina rineh kuring

gambaran Putri abdi lulus heula waktu umur genep taun, nu CONCACAF ditetepkeun sareng manehna masihan asup ka exagonal, réncang anu hoyong earn Nokia ...

Ngaroko tambahan

gambaran Dina ieu mah leres janten haseup kamungkinan yén Google maénkeun lulucon jepang keur ragrag panghasilan AdSense, sareng abdi henteu terang upami aranjeunna ngadangukeun kuring (kaadigungan, hehehe) tapi sigana ayeuna sagalana balik deui kana normal sareng ningkatkeun saeutik.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.