2 kamajuan di wewengkon geospatial nu teu bisa overlooked

sataun geus dimimitian pisan niatna ku pausahaan dedicated ka wewengkon tangerang, urang nyandak artikel ieu ngamajukeun sababaraha inovasi anu nyampak dina topik ieu, sarta saliwatan masihan continuity ka produk, anu baris kami geus diomongkeun ti taun ka tukang; nu di panempoan kami téh unik dina pendekatan -na pikeun interoperability.

DMS Grup presents e-learning platform anyarna

DMS_img_asociada

Salaku urang nyaho, ieu téh parusahaan berorientasi latihan di wewengkon pemetaan. Dina kasempetan premiered dina e-learning platform anyarna, DMS Grup nawarkeun sababaraha promosi kawas:

  • kursus anyar jeung sakabéh éta kalayan diskon 20%
  • diskon husus pikeun akademi, siswa sarta pangangguran

Dina katalog latihan, sakabeh mata pelajaran anu berorientasi aréa geospatial, kayaning:

  • Systems Émbaran Geographic (GIS)
  • Spasial Data Infrastructures (SDI)
  • Download na lokasi data dina web

Isu dimungkinkeun pisan pikaresepeun, upami nampi kaayaan latihan formal saperti aya data haratis nu bisa nulungan anjeun gawé sapopoé anjeun, tapi nyaho relevansi sarta applicability teknis perlu.

The séjén dua ngabales hiji paménta umum di wewengkon Geo-Téknik, Kabiasaan sapopoé kayaning:

  • Diajar kumaha nyieun layanan WMS
  • Paké jeung ngatur rupa-rupa layanan ditawarkeun ku Geoportal a
  • Diajar keur ngahasilkeun rékaman metadata tur nyetel sakumaha katalog handapeun baku Marc 21, Format, ISO 19115.
  • Lampu sarta beurat nerapkeun klien.

Hiji nilai Kadé sigana urang kedah ngajaga usaha dedicated ka latihan, geus tetep kasaimbangan antara pamakéan program Open Source na komérsial disebut tapi ngaran ditangtoskeun nyaeta proprietary. Urang terang yen duanana aya komérsial sarta profésional kudu siap pikeun nerapkeun alternatif. Dina program dina kursus béda DMSGroup ngawengku: GeoNetwork, CatMDEdit, Service kubus, gvSIG, ArcGIS, CSW klien, Global Mapper, GeoServer, MapServer, p.mapper na Quantum GIS.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kursus, diskon na promosi, anjeun tiasa didatangan: http://shop.dmsgroup.es. Mangsa pendaptaran anu ayeuna muka.

Upami anjeun hoyong ngahubungan DMSGroup Anjeun bisa dilakukeun langsung ngaliwatan formación@dmsgroup.es atanapi http://shop.dmsgroup.es/contact_us.php

Sarta pamustunganana euweuh deui, ditambahkeun kana rekening maranéhanana di jaringan sosial Facebook y TwitterJanten sadar poé nu bakal datang.

Geobridge, a gateway aksés data CAD / GIS

Geobide presents modul Geobridge, suplement nu muterkeun hiji peran interoperability penting dina suite nu Geobide. Mangrupakeun gateway kana sababaraha format CAD / GIS kayaning aplikasi geografis beuki kuat AutoCAD, Microstation na ArcMapNu facilitates integrasi format béda data géografis.

Diantara ciri na, stresses anu ngamungkinkeun aksés gancang jeung gampang kana toko data langsung ti lingkungan kerja dawam tanpa ngarobah data; ogé éta integrates, ngagabungkeun jeung superimposes informasi ti sumber béda, ngaronjatkeun efektivitas jeung akurasi dina duanana pangropéa sarta desain lingkungan geografis.

gambaran

fitur GeoBridge

  • Katalog unsur pikeun ngaropea impor data bisa dimuat kana dokumen aktif.
  • unggah bulk ti katalog geografis, anu ngamungkinkeun bulk unggah sadaya item didefinisikeun dina geocatálogo a, keur bisa muka di hiji wanci leuwih ti hiji item.
  • Data nyaring, boh alphanumerically atanapi spasi, dumasar hiji titik atanapi jandela nu geus digambar dina peta aplikasi urang.
  • Hasil laporan: daptar sadaya pesen debugging ku informasi, warnings sarta kasalahan download panungtungan dipigawé ngalawan dokumen aktif dina aplikasi.

Sugan salah sahiji aspék pangpentingna neuleuman Geobide Suite geus pendekatan terpadu anak, saprak teu a GIS sakumaha informasi misalna tapi hiji suplement inklusif anu facilitates gawé kalawan data ti platform paling umum.

GeoBridge ngarojong:

  • ESRI: ArcGIS 9.2, 9.3 ArcGIS na ArcGIS 10.1x
  • Bentley: MicroStation na MicroStation XM v8 v8i
  • Dina AutoDesk: Ti AutoCAD mun AutoCAD 2004 2010

Ditémbongkeun saperti mangrupakeun video nu nembongkeun operasi GeoBridge

inpo leuwih www.geobide.es

2 balesan pikeun "2 kamajuan di wewengkon geospatial nu bisa teu overlooked"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.