Geomatics, warta séjén

Salian ti majalah anu sawatara poe ka tukang ieu diterbitkeun ku Geoinformatics, aya sababaraha jejer anu disalabarkeun dina bulan ieu dina portal anjeun anu kedah dibagikeun. Sawatara sawatara iklan ieu katingalanana pikeun disponsoran, aranjeunna nyumbang hal kanggo kanaékan perantosan yén téknologi éta anu ngeset nada-ngeun naon anu tiasa urang manéhkeun dina sesa taun utamana, utamana dina integrasi platform sareng peralatan anu celah bakal jadi leutik. . Sahenteuna dina teori.

maya

Aksés ka alam Virtual

  • Kasapukan Microsoft sareng ESRI ngamungkinkeun data Virtual Bumi bakal diaksés tina ArcGIS Desktop atanapi aplikasi anu dilebetkeun ku ESRI SDK, kalebet JavaScript, Flex sareng Silverlight. Kalawan GoogleEarth ... euweuh henteu.
  • Sopi Software Safe na bagian, parantos ngumumkeun yén FME tiasa tiasa ngaksés data tina OpenStreetMap, anu nunjukkeun salah sahiji léngkah anu penting dina kuburan data anu sacara sukarela anu angger pikeun pamaké 50,000 nyumbang sarta bakal neruskeun ngalakukeunana. Dipiharepkeun sarta alat-alat anu langkung dipopulerisasi batan FME bakal ngiringan alternatif ieu.

Téknologi anyar

  • GRS-1_Survey2_Topcon Topcom ngumumkeun panarima GNSS anu pang anyarna, anu janji frékuénsi ganda sareng akurasi séntiméter dina alat portabel. Beroperasi kalawan TopSURV sareng ArcPad, numutkeunna "ampir sadayana dina hiji" rarancangna kaasup GPS + GLONASS + frekuensi ganda + modem sélular + Windows ".
  • SuperGeo ngajalankeun versi béta tina SuperGis Server, anu ngalengkepan baris produk-mesin anu ngagaduhan pausahaan ieu pikeun desktop sarta mobile. Sababaraha poé katukang Kuring nempo garis ieu, nu ku jalan rada diaksés tina segi harga.

OGC

  • Athina Trakas, Geographer of University of Bonn nganggap Direktorat Servicesropa Layanan kanggo Konsorsium Gis Open (OGC). Hal ieu parantos numbukeun dina sababaraha taun ka Geographic Information Systems Consulting Center CCGIS ti Jerman.
  • logo The OGC ngahijikeun ngolah sinyalna wéb salaku format anu dirojong. Metot ukur teu ukur nambahkeun P kana standar WCS, sabab WCPS ngawengku standar protokol ékstraksi, pamrosésan sareng analisa sinyalna multidimensial boh dina awan titik sareng gambar-gambar anu ngahimpulan data ieu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.