GIS Cadcorp Gancang

Cadcorp Samemehna urang dikaitkeun CadcorpA software GIS pikeun pamakéan ku sababaraha kamampuan CAD alus. Ti dieu Anjeun bisa ngundeur Hiji pituduh gancang Cadcorp di Spanyol.

Ieu eusi pituduh anu:

1 Perkenalan
Instalasi 2
Format File 3
Muka informasi éksternal 4
5 presentasi panganteur di
6 Gawe sareng Peta Windows
7 query data dina jandela peta
8 jandela workspace
9 Gawe sareng panutup
10 nyertakeun, kadar na Paréntah
11 Jieun géométri dasar
Téhnik 12 Umum Edit
Consultations 13
14 Pasipatan
15 tematik Biologi Kelautan sarta Akuatik
16 Maké basis data
Windows 17 Table
18 Printing: Paréntah Print
19 Printing: Templetes Print
20 tabel ciri
21 Internet Produk
daptar eusi

Ieu dina file dikomprés, tapi mangrupakeun 238 Kaca gunana pikeun pamaké ti eusi Cadcorp di Spanyol.

Tambahanana ogé kuring ogé bagikeun, sabab kuring ngaraoskeun tiasa nganggo pisan sareng anu sanés aya dina Wéb «panungtun jang nu maké","Programmer urang Guide"Jeung"Meunangkeun Guide Mimitian»Najan ieu basa Inggris.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep Cadcorp nyarankeun Cadcorp portal Mexico

2 balesan pikeun "Gancang Cadcorp GIS"

  1. brooo Geniaaaal !!! éh I dipaké ukur 6 bulan PEMEX! di layanan sosial mah, kasempetan murni moal gaduh program nu ??? xD ngundeur

  2. hatur nuhun éta mangpaat pikeun kuring mudahan aranjeunna tiasa ngagedean widget Gia gancang di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.