Perquisites of rutin panganyarna kuring

hirup ieu pisan kawas hiji embroidered kalawan desain multicolored, stretched ku dua cingcin kai ogé urang teu di sakola. Unggal stitch yén kiwari urang, janten rarancang brand éta pinuh ngagambarkeun kahirupan urang, tur can tangtu bari urang ngalakukeun nu cangreud final, éta bakal lengkep. Unggal strand disambungkeun ka hiji urang geus rengse sateuacan, dina warna sejen, lian waktu, dina stitch sejen di spasi béda; sarta eta oge bakal nyambung ka lampah séjén yén sooner atanapi engké urang apal moments hadé atawa goréng tina lalampahan urang ngaliwatan kahirupan.

Ari lain profesor jalma anu mibanda rumus magic ngarobih dunya, tapi cukup pesimis pikeun mastikeun yén nagara éta moal bisa ngarobah atawa nu hijina jalan kaluar anu nubles tepat péso kana pigeulang kénca-Na, kami dikaluarkeun tantangan ieu:

-Díganme hiji hal nu ningali tina kahirupan ieu, anu ngajadikeun éta senang.

Pikeun masihan I hesitated, tapi iklas nyekel naon geus kungsi kantos nyarios. Atuh ningali fakta basajan tina hiji minggu rutin anu mawa urang kapuasan naha cukup markisa dedicated ka eta. Tungtungna anjeunna teu yakin lamun hese nyarita tina rasa jeruk anu geus pernah sakecap salah. Catetan, hirup di nagara Amérika Tengah di ahir tabel kekerasan, kamiskinan jeung korupsi.

Henteu robah nanaon, buka dina Jumaah soré di lagu Olimpiade, sarta sanggeus sababaraha laps dina ganjaran sabalikna tina chicharrones de la Granja El Carmen, diuk jeung bodo tur tingal Innocence Na, kaayaan teu dewasa, rebelliousness na impian kuring inget yen bakal ngarobah loba hal uninga yén manéhna téh senang. Kusabab nu ngajadikeun kuring senang. Malah jelema anu bagian kabebasan kuring sarta markisa tapi bakal nempatkeun dina resiko.

geofum22

Dina taun 13 na, anjeunna gaduh impian anu bakal ngajantenkeun anjeunna suksés tibatan anu kantos. Sareng anu ngajantenkeun kuring bagja, sanaos aya anu masih aya taun anu nangtang sareng ayeuna parantos aya dina dinten anu anjeunna namina aturan, anjeunna naékkeun sora na ... tapi anjeunna ogé nangkeup sareng nyarios «Kuring bogoh ka anjeun dad».

Saatos presenting nu percobaan Demonstrative of geolocation, parantos mastikeun yén anjeunna ngagaduhan salah sahiji guru anu paling saé pikeun Ilmu Pengetahuan Alam. Sanaos anjeunna ogé ngaku ka kuring yén anjeunna yakin yén dirina sorangan henteu ngartos topikna, teras saurna «urang sadayana kedah museurkeun komputer satelit ieu".


Pasti aya hal dina kahirupan anu bener macet, tapi putri anjeun bakal naek nepi na ngabejaan Anjeun yen mikaresep dua jam ieu Jumaah soré ... hirup ngarobah.

Sanajan poto dina kaos embomba na handap na eta sigana Abdi reuneuh, Abdi bogoh ka gambar, posisi na seuri.

geofum22

geofum22

Jalma moments saeutik hirup, jalma anu ngingetan urang yén hirup boga harti. Ulah pikir, abdi salempang yén gadis kieu nahan 10 taun na sababaraha menit alus dina eunteung jeung boga rasa nu teuing mimiti pikeun sapatu.

Tapi hirup di nu ngomen, nya mere rasa ka kecap. Gaduhan dirina kawas karét on deui jeung nyieun lomba onta, teu ngan confirms ka abdi yén kuring moal panjang 27 taun ... oge masih ngarasakeun eta.

tadi peuting urang dimimitian deui ieu buah 3,000 teka. Sanajan pamajikan abdi sangsara meja makan keur sababaraha minggu, éta waktu janten babarengan éta patut.

indung kuring nu geus ngadatangan imah kuring sarta ampir ditambahkeun dawned gawe dina gairah nu nyebutkeun ngan kiwari geus bisa ngarasakeun gaduh incu. Tur buka ngarasakeun eta!

Minggu soré, bari dahar nikmat Salad Thailand di La Creperie, pondered saeutik dina cara sering waktos urang ninggalkeun, lamenting kaputusan kantos urang dilakukeun. Dina eta gadis sakola moal urang balik ka tingali, urang ditinggalkeun di balapan keur nu urang ayeuna kudu.

Sarta ngan nu bisa nyieun urang waktos runtah dina hirup urang kudu ayeuna jeung anu sakuduna mawa kami potongan kabagjaan. Sanajan urang teu bahagia jeung kawijakan Nilai tukeur, nu kasaimbangan pangmayaran téh négatip atawa kusabab pasatujuan Busan bakal ngan hambalan séjén pikeun némbongkeun yén para politisi di nagara ieu teu bisa narik eta pareum.

Kuring resep tanda éta téh di lawang tina Crepería ieu gambar latar dina surat Isabel Allende nyebutkeun:

geofum22

Kuring tobat tina diets, tina masakan nikmat ditampik pikeun kasombongan, loba salaku I kuciwa waktu sangkan cinta Kuring geus ditinggalkeun pikeun ngalakukeun pikeun nungkulan tugas pending atanapi kahadean puritanical, sabab nyieun cinta ngarupakeun salasahiji komponén tina kaséhatan alus, inspires kreasi sarta mangrupa bagian ti jalur jiwa ... Hanjakal kuring 30 ngajak kuring taun uninga !!!

Kaputusan dina kahirupan, kusabab urang cinta naon urang boga. Mémori jaman baheula, nyaéta jiwa bukti kelim. Anjeunna teu bisa jadi leuwih sengit, sarta lamun teu acan, éta mémori.

Hal anu nyieun urang bahagia dina kahirupan, istilah lila aya jelema anu urang teu kudu ngaganti rutin mingguan urang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.