10 waleran metot

image001 Kuring teu yakin dina judul spam ieu, nu credited a kuliah tangtu jawaban ieu dina ujian, tapi kuring ragu yén leuwih ti hiji nyaeta kreasi sah iman alus. The waleran beureum téh pikiran kalawan tarik.

Naon anu gerak jantung?:
Rotasi sabudeureun didinya jeung di sabudeureun éta tarjamahan awak.
Anjeun kudu jadi estrangulándote aorta, nu nyegah anjeun pikir, Piece sahiji jelema bodo!

jajantung

harti Circle:
Hal ieu napel dina duanana tungtung ngabentuk garis bunderan.
Gede pikeun staking téh saukur ...

bunderan

Naon anu Aqueducts?:
Maranéhanana keur ngangkut cai ti hiji tungtung ka sejen tinimbang akang mawa ember.
Ieu nu paling rasional sadaya.

torowongan keur cai

Literatura- Ukur ayat kadua ditulis di papan tulis:
75 sababaraha sénti
Kabeneran manehna teu jarak méteran genius ...

ngukur

Pikeun nalungtik maranéhanana, kumaha réa patempatan di alam dibagi ?:
'Na' 'tu' 'ra' sarta 'Leza'.
Davinci, anjeun bakal sneaked suku kata a.

alam

Kumaha amfibi ngambekan?:
bangkong ngabogaan sesela cloacal, ngaliwatan nu throws sora has 'CLOAC, CLOAC'.
Kabeneran dipegatkeunana ...

bangkong

Kumaha formasi pagunungan dibikeun?:
Gunung teu ngadeg taun atawa dua poé, nyandak lila pikeun ngabentuk.
Mun kuring Minggu, meureun?

gunung

Naon atmosfir?:
Atmosfir nyaéta situs mana prosés atmosfir kawas awan. Dina ieu bagian tina sinar seismik nu jelema anu ngahasilkeun lini jeung taneuh temblamiento lumangsung.
wordless

atmosper

Nyebut sababaraha antibiotik:
Alkohol, katun sarta hidrogén péroxida.
Sumuhun, na datangna bandaids mahluk removable ku-pass ... Kuring giddy!

medicina

Naon Iman ?:
Ieu naon Gusti masihan urang ngartos imam.
taun 37 nyobian ngartos ...

gereja

via: kahareup Live

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.