Salaku jadi sadar egeomates

Egeomates aya saprak 2007, 1,200 leuwih item geus mingpin urang ka 100,000 kunjungan per bulan kalayan mimiti hideung ti Januari 2011 anu hijrah ka Geofumadas.com. kali apdet geus robah saprak jaman 40 artikel bulanan obsesip ka kali nalika Twitter jeung Facebook ngundeur butuh isu anu jadi pondok yén hiji item teu pantas tapi teu bisa balik unnoticed.

Ayeuna anjeun ngartos naha teu pamadegan artikel disebut "egeomates laleur" saha jalma anu henteu ngaleuwihan dua ayat, nu curhat ngaliwatan jaringan sosial jeung sanajan ayeuna Kuring readjusting waktos abdi pikeun mulasara frékuénsi pikeun parobahan dina rutin didieu kuring nyimpulkeun sababaraha cara pikeun ngalacak naon kajadian di egeomates; sadayana tilu téh bagian tina strategi syndication anu dimimitian dina Januari 2011.

pio-pio-twitter

1. Ngalanggan rekening Twitter

Ieu dianjurkeun pikeun maranéhanana anu ngajaga bacaan tetep lingkungan geospatial, saperti dina Twitter, sajaba uninga langsung lamun artikel anyar diterbitkeun egeomates, anjeun tiasa ningali tips na Tumbu ka topik nu kuring maca na nonjol poé. Mindeng teu balik saluareun tweets 12 per minggu tapi jaminan anu dina tema geospatial sarta kaasup announcements otomatis tina publikasi anyar.

Taun sarta satengah di akun ieu nyokot leuwih ti pengikut 1,600. Paling pamaké mobile anu resep jalur ieu.

Egeomates turutan via Twitter

tuturkeun us_facebook2. ngaliwatan Facebook

Ieu cara sejen, ku Cabang pembaca rada béda ti fitur Twitter. Di dieu biasana urang nyebarkeun Tumbu ka tips pondok, video sareng langkung pamiarsa anu: tanggal nalika egeomates témplat nu sadia pikeun ngundeur. Ogé announces lamun artikel anyar di egeomates, menit engké.

Dina dalapan belas bulan ti akun Twitter, leuwih ti 18,000 pengikut nuturkeun urang salaku fans.

Egeomates Tuturkeun via Facebook

gmail_logo_stylized3. ku email

Pikeun pamiarsa anu teu nyambung unggal dinten, atanapi teu boga sabar datang ka egeomates ningali naon anyar, aya sistem langganan urang nu unggal item anyar ngahontal mail teh dinten sapoé sanggeus eta ieu diterbitkeun. Pikeun ieu, anjeun ngan kudu ngalanggan jeung mastikeun langganan Anjeun.

Di dieu urang ngahontal palanggan ampir 1,500, tanpa pamiarsa feed.

[Knews_form]

Dina kacindekan,

  • Lamun hayang jadi sadar rupa isu di wewengkon geospatial, sarta egeomates waktu ieu publikasi, tuturkeun kami on Twitter
  • Lamun hayang nyaho lamun egeomates témplat bébas, tuturkeun kami on Facebook.
  • Mun anjeun teu hoyong sono hiji artikel anyar, ngalanggan via surat.
  • Tur upami Anjeun salah make hiji Android atawa mobile sejen, dieu mangrupa aplikasi nuturkeun leuwih gampang.

2 Balesan ka "Kumaha janten sadar kana Geofumadas"

  1. Hai Pedro.
    Kursus AutoCAD 2013, sakumaha anjeun baca, dibésér online, nganggo Kartu Kredit atanapi PayPal.
    Teu aya buku, aya dua DVD.
    Teu aya perwakilan di nagara-nagara, ngan Geofumadas anu ngajual éta.

  2. Abdi hoyong mésér kursus autocad 2013 lengkep sareng kuring hoyong terang upami aranjeunna gaduh wawakil di dieu di Bolivia pikeun tiasa mendakan buku éta

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.