Nyambungkeun ka Internet di wewengkon dihapus

Kuring sok terangkeun naon anu bakal kuring laksanakeun upami kuring kedah cicing di kota alit, dimana aksés konektipitas anu urang pikaresep di kota dibatesan. Langkung ayeuna ti batan hobi kami pikeun interaksi anu sumping sareng Internét ngajantenkeun kami sadar kana email anyar, warta dina jaringan sosial atanapi olahtalatah instan.

Sababaraha minggu ka tukang kuring tiasa ngabuktikeun éta, nalika kuring dina liburan Paskah. Dina perjalanan kuring perhatikeun yén sinyal sélulérna goréng, sahingga modem henteu ngaréspon; sanaos akun Roaming ngan ukur sumping ka kuring salaku upami kuring biasa waé. Nalika kuring naroskeun ka anu gaduh hotel gunung alit ngeunaan nirkabel anjeunna ningali kuring deui saolah-olah anjeunna sato anu anéh, anjeunna nyarioskeun yén kuring sumping ka dinya pikeun ngaleupaskeun… sareng anjeunna nyarankeun Internet Cafe ka kuring ampir 45 menit.

ADSL internét

Ieu metot pikeun hirup sapoé tanpa ningali mail, unmoderated situs komentar tanpa statistik Analytics, tapi kuring sieun pangjurung calon nasabah produk atawa jasa anu kami ditawarkeun na dimana teu ngabales di jam 6 handap tiasa scam atanapi tanda irresponsibility.

Lajeng, dina pamadegan kejutan nu mere kahirupan kuring kapanggih hiji fallen Gijon Spanyol bohong dina ayunan anu, kalayan mini iPad na ngawangkong via FaceTime; sakumaha Abdi terang yén layanan ieu merlukeun broadband I ditilik anjeunna jeung abdi réngsé nepi diajar leuwih ti kuring harepan.

Sababaraha taun ka tukang, mun dipikir nu urang bisa boga aksés ka satelit broadband bakal geus moal mungkin tapi mahal pisan. Pikir anu kiwari bisa dihontal kalayan harga mimitian ti euro 24,90 per bulan kami heran; Sarta dina téhnologi ieu geus dijieun strides hébat sanajan prinsip anu rada sarupa jeung transmisi telepon konvénsional, ayeuna ngalamar Internet, TV na telepon dina rencana anu sarua.

Ieu teh Asimétri garis palanggan digital, Dipikawanoh ku akronim na dina basa Inggris ADSL (Asimétri Digital Subscriber Line) dimana inovasi ieu dipikawanoh DSL download sarta upload asymmetry data bisa maénkeun kalayan directionality for jeung sinyal permanén; sabalikna mun sinyal telepon konvénsional mana ieu bakal geus ngarah ka akun dahsyat di ahir bulan.

Di pasar aya ayeuna dua cara pikeun meunang satelit ADSL:

Ngaliwatan sistem hiji arah. Ieu idéal upami Anjeun hoyong nyewa teleponi layanan Internet misah.

Dina kasus di Spanyol SkyDSL dinya nyadiakeun ladenan bulanan ti 24,90 € ku speed of 1,5 Mbit / s, anu Jigana téh bisa ditarima lamun eta dianggap yén Internét henteu a selingan ka barudak ti nonton video dina Youtube sanggeus PR tapi alat pikeun nyambung ka rutin akademik atawa bisnis.

downside sok dina rubakpita kami rék hormat ka wates up / handap. Biasana nu leuwih luhur lamping nu naek tapi aya kasus husus kayaning mun maké ftp janten loading informasi keur server a.

Ku Sistim birdirecciona. Dina hal ieu, unmodem husus dipaké kalawan ongkos datar leuwih ditarima lamun anggap we yen jasa satelit ADSL sakumaha SkyDSL di rate Anjeun Datar S nawarkeun 6 MB handap ngan 39.80 euro. Ampir harga sarua nawarkeun Quantis.

Pikeun taun lianna, nalika kuring apal keur frustasi ku kualitas sinyal goréng ku ngalaksanakeun sistem cadastral di kotamadya, Jigana urang ayeuna gaduh pilihan leuwih hadé. Sajaba ti éta, téknologi geus ningkat pangabisa maranéhna pikeun ngawula ka data via jasa web tinimbang file atah atawa jasa terminal.

Salah sahiji watesan sok anteneu jeung asesoris éta hésé pikeun ménta; lajeng aranjeunna janten leungit. Ayeuna panyadia ladenan nawiskeun alat-alat pikeun nyewa atawa deposit tanpa ngabogaan sangkan Investasi.

Ku kituna, upami anjeun mikir retiring ka tegalan sarta anu sieun disconnection ... teu menyakiti konsultasi panyadia lokal satelit ADSL.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.