Program GvSIG - Hayu urang tumut kana éta ...

program gvsig Kuring geus ngalakukeun sneaky, tapi boh cara, sarta ninggalkeun golongan non perokok anu hoyong gvSIG tangtu atuh ku kituna boga minggu ka diajar ngagunakeun eta tur mimitian bimbel bakal nyandak kuring minggu 2 waktu wengi abdi. Ogé kalawan pos ieu kuring mimiti hiji kategori anyar dina panel samping abdi: gvSIG.

Program gvSIG

Sabenerna henteu milari aplikasi éta anu dipénta, aranjeunna haratis pikeun nganggo anu langkung seueur, seueur gratis, anu nganggo nganggo patarosan ihasih! Jigana mah bakal nganggo eta pikeun ngabandingkeun sareng Manifold jeung sajabana.

Upami aranjeunna kagungan $ 250 Abdi nyarankeun Manifold sabab kuring apal naon maranehna ngalakukeun na naon anu maranehna henteu ngalakukeun, tapi saprak aranjeunna henteu daék méakkeun artos, leuwih sae pikeun muka alat anu ngagaduhan parantos siap sareng anu stabil (najan kurva learning moal haratis ... milik urang).

Jeung jalma anu boga pamanggih yén nyaéta GvSIG, didieu dasar:

  • Program gvSIG timbul (salaku hiji tawaran pikeun tender) dina tungtung 2003, éta diwangun ku IVER anu meunang pertandingan, tapi boga payung institusional tina Dana Éropa Daerah Development (ERDF), Departemen infrasturktur of Valencia jeung Universitas Jaume I
  • lisénsi ieu Lisénsi GPL
  • 100% gvSIG ieu dikembangkeun kana Java (iwal perpustakaan proprietary tangtu ECWy MrSID), jadi eta dijalankeun dina duanana Windows, Linux Ubuntu jeung Mac.
  • Toko buku nu geus ngembangkeun baku sakumaha Geotools na JTS Topology Suite katelah JTS diantarana.
  • Interestingta menarik anu tétéla ngarojong "internationalization" ... sakuduna adaptasi sacara asli kana basa pamaké ... mmmm?
  • Ieu ngarojong file ilahar dipaké kayaning SHP, DXF, DWG, DGN, komo gml kml
  • Ieu ngarojong format raster kawas MrSID, GeoTIFF, ECW na ENVI
  • Ieu ngarojong standar OGC kaasup WMS, WFS, jasa WCS na nomenclatures
  • promotes lima ciri mana maranéhanana éta sarat nalika ditawarkeun: Portable (Windows / Linux Ubuntu dina wayah éta), Modular, Buka sumber, teu-ongkos lisénsi, Interoperable (sahanteuna mibanda AutoCAD, MicroStation na ArcView wanoh), tunduk kana standar.

Upami anjeun kersa ngalegaan, anjeun tiasa ngintegaskeun jasa IMS sareng keajaiban lianna ngaliwatan ekstensi nu ngawengku nempoan na ngédit OpenStreetMap kartografi, sambungan kana ESRI ekstensi sapertos ArcSDE sareng ArcIMS ... diantarana.

The enriching masarakat GVSIG s program paling balik perkembangannya, siaran y dokuméntasi... hal anu ngajamin saurang perstabilitas anu diestanan yén sakabéh platform anu kabuka teu gaduh ... sahenteuna ku pisan réa ku basa Spanyol.

Aya kuring ngabejaan ka maneh kumaha eta mana.

Di dieu Anjeun tiasa gvSIG ngundeur programna

Di dieu anjeun bisa ngundeur GvSIG tutorial

Di dieu anjeun bisa nyandak hiji tangtu GvSIG

7 Balesan ka "gvSIG Program - Hayu urang lebetkeun teras ..."

  1. gvSIG ngan ngarojong file Microstation (DGN) format V7
    Format V8 teu ngarojong maranéhna.

  2. Wilujeng énjing, kuring ngagaduhan sual pikeun gaduh file Mikrostasi sareng tiasa ngalebetkeun GVSIG sareng viseversa, aya masalah atanapi henteu.

    Hatur nuhun.

    Salam.

  3. Nu nuju katuhu, abdi miharep ka boga waktu pikeun buka ngawangkong ngeunaan ekstensi béda aya

  4. Nu anyar mah dimimitian nalungtik gvSIG sanggeus analisa sababaraha alternatif gratis.
    Jigana keur dunya-diomongkeun Spanyol mangrupakeun alternatif alus, sarta écés anjeun ngahontal sosialisasi sarta ngembangkeun jam, manéhna baris balik beuki routing.
    Dina printscreen anjeun Kuring teu ningali extent sextant téh paling narik keur geoprocessing.

    Saludos.ar

  5. epa! Saé yén aranjeunna aya ... kadang-kadang éta méré kesan keur nyarék baju méméh saha waé. hehe

    ... nunjukkeun Manifold ... hubungan cinta / hate pikeun anu lami dipikaterang, sanaos urang bakal ningali.

  6. EY bungah anjeun dimimitian kalawan gvSIG pasti komentar anjeun téh leuwih ti wilujeng sumping ku sakumna rahayat gvSIG kami maca anjeun (I sono teuing luar wungkul).

    Mun anjeun mibanda patalékan ulah ragu pikeun ngeureunkeun ku daftar pamaké mana komunitas pamaké Warmly bakal nulungan.

    Sedengkeun pikeun pilihan, di payuneun Manifold ... ogé, waktos bakal terang.

    Salam !!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.