program gvSIG - Entrémosle ogé ...

program gvsig Kuring geus ngalakukeun sneaky, tapi boh cara, sarta ninggalkeun golongan non perokok anu hoyong gvSIG tangtu atuh ku kituna boga minggu ka diajar ngagunakeun eta tur mimitian bimbel bakal nyandak kuring minggu 2 waktu wengi abdi. Ogé kalawan pos ieu kuring mimiti hiji kategori anyar dina panel samping abdi: gvSIG.

Program gvSIG

Sabenerna aranjeunna henteu menta aplikasi anu, éta disebutna pikeun bébas tur gampang ngagunakeun ... loba bébas, gampang ngagunakeun questionable! ... pasti seru!. Jigana nyandak kasempetan pikeun ngabandingkeun Manifold jeung sajabana.

Lamun miboga $ 250 aranjeunna nyarankeun Manifold lantaran kuring nyaho naon teu jeung naon henteu, tapi lantaran teu hayang méakkeun duit mangka anjeun hadé balik pikeun alat kalawan siap manual tur stabil (sanajan henteu ninggalkeun aranjeunna kurva learning bébas ... atanapi milik).

Jeung jalma anu boga pamanggih yén nyaéta GvSIG, didieu dasar:

  • Program gvSIG timbul (salaku hiji tawaran pikeun tender) dina tungtung 2003, éta diwangun ku IVER anu meunang pertandingan, tapi boga payung institusional tina Dana Éropa Daerah Development (ERDF), Departemen infrasturktur of Valencia jeung Universitas Jaume I
  • lisénsi ieu Lisénsi GPL
  • 100% gvSIG ieu dikembangkeun kana Java (iwal perpustakaan proprietary tangtu ECWy MrSID), jadi eta dijalankeun dina duanana Windows, Linux Ubuntu jeung Mac.
  • Toko buku nu geus ngembangkeun baku sakumaha Geotools na JTS Topology Suite katelah JTS diantarana.
  • Éta kauninga yén éta nyokong ngadukung "internasionalisasi" ... sakuduna dituju adaptasi asli kana basa pangguna ... mmmm?
  • Ieu ngarojong file ilahar dipaké kayaning SHP, DXF, DWG, DGN, komo gml kml
  • Ieu ngarojong format raster kawas MrSID, GeoTIFF, ECW na ENVI
  • Ieu ngarojong standar OGC kaasup WMS, WFS, jasa WCS na nomenclatures
  • promotes lima ciri mana maranéhanana éta sarat nalika ditawarkeun: Portable (Windows / Linux Ubuntu dina wayah éta), Modular, Buka sumber, teu-ongkos lisénsi, Interoperable (sahanteuna mibanda AutoCAD, MicroStation na ArcView wanoh), tunduk kana standar.

Lamun hayang manjangkeun, bisa terpadu jasa IMS na keajaiban lianna ngaliwatan ekstensi kaasup nempoan na pemetaan OpenStreetMap ngedit, ekstensi sambungan ESRI ArcSDE na ArcIMS salaku ... diantarana.

The enriching masarakat GVSIG s program paling balik perkembangannya, siaran y dokuméntasi... hal anu jaminan level nu tangtu kelestarian nu teu boga kabeh platform muka ... sahenteuna salaku loba tekenan kana basa Spanyol.

Aya kuring ngabejaan ka maneh kumaha eta mana.

Di dieu Anjeun tiasa gvSIG ngundeur programna

Di dieu anjeun bisa ngundeur GvSIG tutorial

Di dieu anjeun bisa nyandak hiji tangtu GvSIG

7 balesan pikeun "gvSIG Program - Entrémosle ogé ..."

  1. gvSIG ngan ngarojong file Microstation (DGN) format V7
    Format V8 teu ngarojong maranéhna.

  2. Wilujeng énjing, kuring ngagaduhan sual pikeun gaduh file Mikrostasi sareng tiasa ngalebetkeun GVSIG sareng viseversa, aya masalah atanapi henteu.

    Hatur nuhun.

    Salam.

  3. Nu nuju katuhu, abdi miharep ka boga waktu pikeun buka ngawangkong ngeunaan ekstensi béda aya

  4. Nu anyar mah dimimitian nalungtik gvSIG sanggeus analisa sababaraha alternatif gratis.
    Jigana keur dunya-diomongkeun Spanyol mangrupakeun alternatif alus, sarta écés anjeun ngahontal sosialisasi sarta ngembangkeun jam, manéhna baris balik beuki routing.
    Dina printscreen anjeun Kuring teu ningali extent sextant téh paling narik keur geoprocessing.

    Saludos.ar

  5. tépa! kumaha alus aranjeunna aya ... sok méré Heboh jadi tearing bulu maranéhna pikeun saha. hehe

    ... ngeunaan ... mun nyarankeun hubungan cinta Manifold / hate kenalan sangkan heubeul tapi urang gé ningali.

  6. EY bungah anjeun dimimitian kalawan gvSIG pasti komentar anjeun téh leuwih ti wilujeng sumping ku sakumna rahayat gvSIG kami maca anjeun (I sono teuing luar wungkul).

    Mun anjeun mibanda patalékan ulah ragu pikeun ngeureunkeun ku daftar pamaké mana komunitas pamaké Warmly bakal nulungan.

    Sedengkeun pikeun pemilu, ngalawan Manifold ... ogé, waktu bisaeun.

    Salam !!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.