GvSIG: Nyitak Kahiji

Ayeuna Kaula "wates"Ka meunang kana GvSIG, gambaran mimiti kuring di dieu.

Friendly.

gambaran Salaku I geus percetakan 371 Kaca manual, Kuring geus ngawangun gambaran yén alat ieu dijieun pikeun pamaké ti AutoCAD na ArcView. The kasaruaan jeung ArcView ditunggu kuring kalayan kesederhanaan na "tempoan, bagan, peta"Tapi ku AutoCAD malah nutup ... dimimitian ku kursus nomenclatures sarta jarak ngagunakeun @ simbol pikeun gaya sadayana urang diajar kalayan versi R12 jeung sanajan dianggap leungit, nu praktis pikeun surveying tujuan. Tangtosna kamampuan wangunan anu minim tapi sigana ampir cukup.

Ieu urang kudu diajar Manifold, kalawan cara kagok miboga "teu wanting kasampak kawas ArcView" lamun teu salah penanganan nya ku layouts handap sarta gurat ka leg ka katuhu; di tukang eta dugi dina konsép pedagogical disebut "learning ku pergaulan" ... tapi teu ngabejaan aranjeunna yen jawaban maranéhanana nyaéta sami:

"... kerangka design dipaké ku sababaraha parabot anu leungit ..."

MicroStation geus ditinggalkeun kumisan hobi ieu nu dibawa moal wanting kasampak kawas AutoCAD, bari ngajaga gaya sorangan boga lepat kalawan nyieun bar sakumaha maranéhna ngalakukeun pamaké Windows. Sanajan loba anjeunna kedah nambahkeun hiji tata leuwih praktis pikeun ngasupkeun arah jeung jarak ka gaya AutoCAD di keyin anjeun ... pikeun ngeset hiji conto ka tukang.

instalasi slow

gambaran

Instalasi pasti éndah, teu prerequisites ... Java mahluk ngeunaan hijina hal sual éta téh naha rék masang luyu versi mesin virtual dipasang.

Sumuhun, waktu nu diperlukeun waktu na tapi unhindered. Sakali dipasang siap dipaké ... sual alus, anjeun tiasa install Internét tanpa ngabogaan JVM siap?

manual alus

gambaran Sanajan teu gaya nu bakal geus pikaresep yén hiji buku rusuh ngabentuk dua bab mimiti lajeng sesa rék dilegakeun fungsionalitas nu ... teu goréng pangajaran manual sarta hususna Spanyol.

Lamun dipenta pikeun naha henteu dijieun Buku Panduan formal Manifold urang ceuk pitulung online éta cara pangalusna tetep sakabéh parobahanana, bari manehna teu merlukeun dibedah ngabogaan nambahan $ 25 per lisénsi dina manual dicitak sakumaha anjeunna anjog kotak surat éta geus luntur ... ogé, anu dicokot kaluar tina subjek anjeun ... éta teu goréng janten nekad tapi J & # $$% lin lamun urang rampa dulur bogged handap dina nyieun manual pikeun tiap alat pikeun diimplementasikeun.

Gaduh alat alus nyaeta megah, Manifold téh, tapi rojongan -na pikeun guha nu keur satengah dicokot ti buuk ... nu aya panglawungan. Kuring miharep ka geofumados tina aplikasi ieu mah admire inget yen kami kénéh "konsumén" jeung "customer anu mayar kanggo lisénsi-Na," maneh teu bisa ngabejaan ironies kawas "punten teu runtah rojongan tokens anjeun ... urang ulah ngaharepkeun datangna di dieu kalawan patarosan anu di readme nu ... "ah, kuring poho saha teu nyarita Spanyol jadi kuring mangtaun saeutik alm baju ka pilih panongton misalna.

🙂

Dina pondok, Jigana Manifold mangrupakeun salah sahiji pangalusna solusi software komérsial GIS kalawan harga hébat ... lamun kuring éta Oracle bakal dibeuli.

... sarta kuring resep anjeunna gvSIG, sarta kuring bakal ningali kumaha teuas roman nu.

Hiji Balesan to "GvSIG: gambaran Kahiji"

  1. alus:

    Tanya Dupi anjeun install Internét tanpa ngabogaan JVM siap?

    Pureba pikeun ngundeur versi portabel

    Tur anjeun bisa nyokot GvSIG dina fob konci boga perhatian mana thou goest JVM atanapi operasi Sistem. info leuwih lengkep.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.