GvSIG: Nyitak Kahiji

Ngan ayeuna kuring "wates"pikeun nuliskeun GvSIG, didieu gambaran munggaran kuring.

Friendly.

gambaran Nalika kuring nyetak manual 371 halaman, kuring parantos ngabentuk yén alat ieu didamel pikeun pangguna AutoCAD sareng ArcView. Kamiripan sareng ArcView ngantosan kuring kalayan kesederhanaan na "tempoan, bagan, peta"tapi nganggo AutoCAD henteu caket ... ogé dimimitian sareng judul sareng jarak nami nganggo simbol gaya anu sadayana urang diajar kalayan vérsi R12 sareng sanaos dianggap luntur, éta praktis pikeun tujuan survey. Tangtosna, kapasitas ngawangunna minimal tapi katingalina ampir cekap pikeun kuring.

Ieu kedah diajar ku Manifold, kalayan cara anu jujur ​​tina "henteu hoyong katingalina mirip sapertos ArcView" anu henteu goréng kalayan ngatur panyaturna di handap sareng sidebar di beulah katuhu; dina tungtungna mah terbatas dina konsép pedagogi anu disebut "diajar ku pakaitna" ... tapi henteu ngawartosan yén résponina sami:

"... desain kerangka anu dianggo ku sababaraha alat usang ..."

Microstation parantos ngalebetkeun mania yén éta dibawa ku henteu hoyong nyarupaan AutoCAD, sanaos ngajaga gaya na nyalira, teu aya anu lepat sareng ngadamel palang sapertos pangguna Windows. Sanaos lami pisan anjeunna kedah nambihan nomenclature anu langkung praktis pikeun ngasupkeun bantalan sareng jarak dina gaya AutoCAD dina keyinna ... kanggo masihan conto.

Pasang laun

gambaran

Pasti pamasangan éta anu saé, euweuh prasyarat ... anu aya di Java hiji-hijina patarosan nyaéta naha anjeun hoyong pasang mesin virtual anu cocog kanggo versi anu dipasang.

Tangtosna, éta peryogi bari tapi tanpa halangan. Sakali dipasang éta siap dianggo ... patarosan anu saé, naha éta tiasa dipasang tanpa Internét parantos siap JVM?

manual alus

gambaran Sanaon éta henteu gaya anu kuring bakal resep, dina éta a buku rusuh ngabentuk dua bab kahiji teras sésana kanggo dilegakeun pungsionalitasna ... ajar tina manual henteu goréng sareng khususna di Spanyol.

Nalika Manifold ditaros kunaon aranjeunna henteu ngadamel manual resmi, aranjeunna nyarios yén pitulung online mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngajaga sadaya perobihan up to date, bari nyalametkeun anjeun tina teu kedah nambihan $ 25 per lisénsi dina manual anu dicetak nalika anjeun sumping ka kotak surat parantos kadaluarsa ... atoh, saha waé anu nyandak éta tina subjekna ... henteu goréng nekad tapi J $$% & # lin upami éta némpél ka urang sadayana bogged handap dina nyieun manual pikeun tiap alat pikeun diimplementasikeun.

Gaduh alat anu saé saé, Manifold nyaéta, tapi pangrojongna pikeun gua saparo nyandak tumpak ... saur aya forum. Kuring miharep para geofumado tina aplikasi ieu anu kuring kagum pisan émut yén kami masih "klien" sareng ka "klien anu mayar lisénsi na" anjeun henteu tiasa nyarios ironis sapertos: "punten, tong nyéépkeun token dukungan anjeun ... kami henteu ngarepkeun anjeun sumping ka dieu sareng patarosan anu aya dina bacaan ... "ah, kuring hilap yén aranjeunna henteu nyarios basa Spanyol janten kuring kéngingkeun sakedik ku nyarek baju kuring sateuacan umum anu dipilih.

🙂

Kasimpulanna, kuring yakin yén Manifold mangrupikeun salah sahiji solusi parangkat lunak GIS komérsial pangsaéna, kalawan harga anu luar biasa ... upami kuring ogé Oracle mah bakal ngagaleuhna.

... sareng kuring resep gvSIG, urang bakal ningali sabaraha lila romance na tahan.

Hiji Waleran ka "GvSIG: Kesan munggaran"

  1. alus:

    Tanya Dupi anjeun install Internét tanpa ngabogaan JVM siap?

    Pureba pikeun ngundeur versi portabel

    Tur anjeun bisa nyokot GvSIG dina fob konci boga perhatian mana thou goest JVM atanapi operasi Sistem. info leuwih lengkep.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.