Maya Bumi diropéa Gambar, kaasup nagara Hispanik

gambaran Apdet gambar gambar resolusi luhur Bumi Virtual dina bulan Juli ieu kamana lumayan lah, lami parantos lila saprak urang nempo yén jumlah anu masif sapertos diénggalan, kaasup nagara-diomongkeun Spanyol. Sigana éta karasa maranéhanana pikeun manggihan data tapi geus digarap paling eta dicokot ku UltraCam, nu geus dipiboga ku Microsoft.

Tempo hal di lingkungan urang nu geus diropéa:

Spanyol

Jelas, bisnis nu mana online

  • Albacete, Alcoi, Algeciras, Bilbao, Benidorm, Alicante, Badajoz, Aviles, Avila, Cáceres, Burgos, Aranjuez, Cuidad Real, Almeria, Zamora, Collado Villalba, Castellon de la Plana, Cuenca, Cartegena, Donostia San Sebastian, Valladolid, Elda , El Escorial, El Ejido, Estepona, Torrevieja, Torrelavega, Fuengirola, Gandia, Gijon, Setubal, Girona, Granollers, Granada, Guadalajara, Guimaraes, Segovia, Santander, Salamanca, Palencia, Motril, Molina de Segura, Huelva, Jaen, Jerez , Mataro, Leira, Leon, Linares, Lleida, Lorca, Ferrol, Cadiz, Arona (Kanaria), Karang (Kanaria)
  • Sajaba ti kota lianna di Manuk Panon sakumaha Palma, Malang, Aranjuez, Jawa Timur Vittoria, Kosta Del Sol, El Escorial, Soria, Guipuzcoa, Teruel, Subbetic Pengetahuan Alam Park, Huesca
pusat

pilihan ganjil ... jeung Mexico?

  • Guatemala Kota, Guatemala
  • Tegucigalpa, Honduras
Amérika Kidul

... atawa ararateul ...

  • Recife, Brazil
  • Porto Alegre, Brazil
Portugal
  • Aveiro, Braga, Coimbra, Almada, Faro
nagara séjén Australia (nasional !!!), Amérika Sarikat, Belgia, Denmark, Finlandia, Jérman, Irlandia, Norwégia, Spanyol, Swédia, Swiss
tempat séjén (Gambar satelit) Lituania, Albania, Maroko, Slovénia, Kazakhstan, Jorjia, Rusia, Monténégro, Nigeria, Iran, Siprus, Yunani, Luksemburg, Irlandia Kalér, Hawaii

Mun kieu terus, nya gampang ngahontal popularitas diantara nagara urang nu nuluykeun worshiping Google Earth tapi kudu mikir ngeunaan gawe alat desktop nu hiji alesan naha gé terus sorana.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.