Dinamis Maps, pikeun ngalakukeun leuwih kalayan IMS Manifold

Usaha téknologi anu saé sok ngeusian kabutuhan anu teu kapendak pikeun produk anu aya atanapi ningkatkeun kamampuanana. Dina sababaraha dinten terakhir kami parantos nyarioskeun perkawis jasa IMS Manifold, anu nalika éta henteu sami sareng GisServer, éta ogé hargana $ 35,000 per prosesor ogé. 

Bisi kuring sigana mah Manifold mangrupikeun strategi anu saé pisan pikeun nyiptakeun jasa peta online, kalebet wcs ku alat anu kirang tina $ 450. Nalika diajar masangkeun éta ngarugikeun kuring 23 menit, personalisasi template kasebut nyéépkeun waktos abdi sareng dina ieu, éta tetep tetep maca, maca sareng ambek ka babaturan forum anu ngan ukur terang kumaha nyarios "aya bacaan".

Dinamis Maps mangrupikeun perusahaan anu didirikeun di Kanada, tina panyipta sami tina Carteq.ca. Kuring kantos nyarios sareng Vincent Fréchette, salah sahiji rakana sareng anjeunna parantos ngawartosan kumaha aranjeunna ngarepkeun dunya ieu.

gambaran Pausahaan

Dyamic Maps dianggap panyadia pikeun jasa IMS dumasar kana Manifold GIS. Aranjeunna nawiskeun aplikasi khusus anu henteu nganggo témplat dasar program sareng anu bakal masihan fungsionalitas anu langkung saé pikeun situs anu didamel. 

Sadaya produk Peta Dinamik minuhan standar téknologi anu dibutuhkeun ku Manifold GIS.

  • ASP / ASP.NET sareng Javascript / JScript.NET ti Server
  • XHTML XNTML, CSS 1.0 sareng Javascript ti klien
  • Sistem operasi Windows (XP PRO, VISTA, SERVER 2003 atanapi 2008), sareng IIS 6 (atawa saluhureuna) salaku wéb server.

    Produk sareng jasa

    gambaran Kit of 25 fungsi anyar pikeun panganteur klien, nganggo kode sareng penjelasan kaasup

     

    Di antara fitur anyar nyaéta:

    • Nyitak sareng ngékspor ka pdf / jpg (Tingali conto)
    • Ukur jarak
    • Ukuran daérah
    • Seleksi via freeform
    • Deployment lapisan ku cara diferensiasi
    • Témbongkeun koordinat beurit sacara real waktu
    • Pengendali ukuran sareng posisi penyebaran
    • Nyaluyukeun otomatis daérah peta nurutkeun ukuran monitor
    • Pan kawas di Google Maps
    • Ngaageungkeun bar dina Google Maps
    • Pindah ka koordinat khusus
    • Kadali lapisan
    • Kadali ngazum sareng kabayang mouse
    • Kadali zum pra sareng pos
    • Skala grafis

    jamparing

     

    gambarankursus operasi lengkep tina jasa peta ku cara nganggo Manifold GIS, anu ogé kalebet perkenalan kana program

    Diantara topik anu kalebet dina kursus nyaéta:

    • Kadali zum
    • Penciptaan Query
    • Palaksanaan tooltip
    • Ngagunakeun geocoding IMS
    • Pangeutikna, maksimal sareng kontrol panage zoom
    • Kumaha ngadalikeun sababaraha lapisan anu sayogi dina peta tapi henteu dina IMS

     

    gambaranCitakan keur platform anu klien (Manifold), anu ngamungkinkeun pikeun ngawangun aplikasi gancang sareng gampang.

     

    datang

    Nalika ngobrol sareng Vincent, anjeunna ka kuring yén kanggo aranjeunna mimiti nyepengkeun seueur parabot:

    • 1- Ukuran jarak
    • Deployment lapisan 2-diferensiasi
    • Bar 3-Zoom (Kawas Google)
    • 4-Movable sareng nimukeun wadahna
    • 5-PDF / JPG Ékspor

    Aranjeunna nampi pamayaran via Paypal sareng kartu kiridit nganteurkeun via FTP, sareng najan toko online teu acan siap, kuring parantos nyarios harga-harga ieu, sigana rada murah sabab éta antara $ 30 sareng $ 90 per alat (ayeuna dina béta sareng kalayan diskon pikeun ineresados ​​munggaran); henteu goréng mertimbangkeun yén éta tiasa dianggo deui sareng henteu perkiraan biaya éta bakal nyandak kuring kalapa pikeun .NET atanapi ngejarkeun ka program anu sami

    Diantara bulan Désémber 15 sareng Januari 15 aranjeunna ngarep-arep damel, jadina nyerat wéb ieu dina karesepna kusabab kuring ngagaduhan rarasaan anjeunna bakal masihan kami seueur perkawis taun hareup.

     

    Muga sadayana anu bad teuing pikeun ieu sanésna.

     

     

  • Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.