Dinamis Maps, lakukeun deui kalawan Manifold IMS

Usaha téknologi anu saé sok ngeusian pangabutuh teu aya produk anu aya atanapi parantos ningkatkeun kamampuanna. Dina beurang-ayeuna ieu kami anu diajak ngobrol ngeunaan jasa IMS Manifold, nu sana teu gaduh GisServer, henteu hargana $ 35,000 per prosesor ogé.

Bisi kuring sigana abdi anu Manifold mangrupakeun strategi pohara sae pikeun ngadamel jasa peta online, kaasup wcs sareng alat anu ngajalankeun langkung kirang ti $ 450. Nalika diajar nyebarkeun Costta ngarugikeun abdi 23 menit, ngaropea citakan nyandak langkung waktos sareng hiji-hijina anu tinggaleun mangrupa dibaca, baca sareng terkesati ka babaturan forum anu ngan ukur terang kumaha nyarioskeun "aya readme".

Dinamis Maps nyaéta parusahaan anu diadegkeun di Kanada, ti panyipta anu sarua tina Carteq.ca. Kuring geus nyarios ka Vincent Fréchette, salah sahiji mitra sareng anjeunna parantos ngawartosan kumaha aranjeunna miharep ka asup ka dunya ieu.

gambaran Pausahaan

Dyamic Maps eta dianggap panyadia pikeun layanan IMS dumasar Manifold GIS. Aranjeunna nawiskeun aplikasi adat anu henteu sumping sareng citakan dasar tina program sareng éta bakal méré fungsi hadé kana situs anu pangeusina.

Sadaya produk Dynamic Maps sasuai jeung standar téknologi diperlukeun ku Manifold GIS.

  • ASP / ASP.NET sareng Javascript / JScript.NET ti Server
  • XHTML XNTML, CSS 1.0 sareng Javascript ti klien
  • Sistem operasi Windows (XP PRO, VISTA, SERVER 2003 atanapi 2008), sareng IIS 6 (atawa saluhureuna) salaku wéb server.

    Produk sareng jasa

    gambaran Kit of 25 fungsi anyar pikeun panganteur customer, sareng kode sareng katerangan kaasup

    Diantara fitur anyar téh:

    • Nyitak sareng ngékspor ka pdf / jpg (Tingali conto)
    • Ukur jarak
    • Ukuran daérah
    • Pilihan via gratis
    • Deployment lapisan ku cara diferensiasi
    • Témbongkeun koordinat beurit sacara real waktu
    • Kadali kana ukuran sareng posisi tampilan anu
    • Bantahan otomatis tina aréa peta numutkeun kana ukuran monitor
    • Pan kawas di Google Maps
    • Ngaageungkeun bar dina Google Maps
    • Buka koordinat husus
    • Kadali lapisan
    • Kadali ngazum sareng kabayang mouse
    • Kadali zum pra sareng pos
    • Skala grafis

    jamparing

    gambarankursus operasi lengkep tina jasa peta ku cara Manifold GIS, anu ogé ngalebetkeun program nya

    Diantara topik anu kaasup dina kursus:

    • Kadali zum
    • Nyieun pamundut
    • Palaksanaan tooltip nu
    • Geocoding nganggo IMS
    • Kontrol minimum, maksimum sareng panning
    • Kumaha ngontrol sababaraha lapisan ieu aya di peta tapi henteu di IMS

    gambaranCitakan keur platform anu klien (Manifold), anu ngidinan Anjeun tiasa ngawangun aplikasi gancang sareng sacara gampang.

    datang

    Nalika ngobrol sareng Vincent, anjeunna ka kuring yén kanggo aranjeunna mimiti nyepengkeun seueur parabot:

    • 1- ukur Jarak
    • Deployment lapisan 2-diferensiasi
    • Bar 3-Zoom (Kawas Google)
    • 4-Movable sareng nimukeun wadahna
    • 5-PDF / JPG Exportkspor

    Nampa pangmayaran via Paypal sareng panyayaran kartu kiridit liwat FTP, sareng najan toko online sanés can siap, kuring disebutkeun harga, ieu mah rada langkung mirah ti aranjeunna antara $ 30 na $ 90 per alat (ayeuna ayeuna kanggo versi beta sareng, potongan for nu pangheulana dibuka); teu macet nganggap yén maranéhna bisa dipaké deui sareng maranéhna henteu ngarugikeun biaya anu bakal dicandak abdi pikeun megatkeun kalapa ku .NET atanapi megatkeun kana programmer anu sarua

    Antara Désémber 15 sareng Januari 15 ngaharepkeun dianggo, kitu nyerat wéb ieu dina paporit Anjeun sabab kuring gaduh rarasaan anu bakal méré urang pisan ngobrol ngeunaan taun saterusna.

    Muga sadayana anu bad teuing pikeun ieu sanésna.

  • Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.