Sambungkeun Manifold kalawan Buka Street Peta

sababaraha waktu ka tukang anjeunna spoke ka aranjeunna Manifold nu bisa nyambung ka Google, Yahoo na Virtual Bumi. Ayeuna geus exited konektor kaitkeun kalayan Buka Street Maps (OSM), anu saliwatan geus maju dina C # ku pamaké ti forum disebut jkelly.

warta nu mucunghul minggu ieu di forum ManifoldDimana duanana anu dimuat .dll anu ngamungkinkeun sambungan salaku kode keur saha ningali kumaha eta tuh na coba mun invent sered sejen.

Kumaha atuh eta

Jang ngalampahkeun ieu, urang kedah downloadPikeun ayeuna mah forum Manifold, dll ka ditempatkeun dina "file / System Manifold / Program", katuhu dina tempat dimana panyambungna sejenna anu nyimpen.

Lajeng pikeun muka lapisan dijieun kalawan "Gambar / gambar / link / gambar jasa manifold"

Hal ieu ngamungkinkeun pikeun panel dimana anjeun bisa milih boh Yahoo Maps, sarta Google na Virtual Bumi. Ayeuna kudu bisa ogé ningali lapisan Virtual Bumi:

  • mapnik
  • Osmarender
  • peta siklus Cloudemade urang

WSO manifold

hasil

Dina tungtungna anjeun gaduh hiji linkada lapisan gambar sakumaha urang bakal ningali deui di OSM, sarta bisa ngagedekeun nu bisa sindangan lamun urang mutuskeun pikeun ngeusi batre lapisan. Anjeun oge bisa unlink, anu bakal masihan kami pilihan pikeun milih ukuran piksel sarta bakal tetep sinyalna lokal.

WSO manifold

Ningali eta dina peta, anjeun ngan kudu sered kana pintonan (peta) jeung sistem bakal ngingetkeun yen teu di proyéksi sami, upami nu sanes nu OSM sarua. Lajeng dina tab di handap, lapisan OSM yén kami geus ditambahkeun kana tombol katuhu mouse deployment tur pilih "pamakéan proyéksi" na siap.

Sigana sikep alus mun salah sahiji basis data vector panggedena online, nu maranehna nyebutkeun, Disimpen leuwih 364 juta elemen produk tina hiji jaringan éksténsif ngeunaan collaborators. produk lianna kayaning Mapper global y Cadcorp Maranehna ngalakukeun.

Update: Ieu ogé geus rising perpustakaan pikeun nyambung ka Bumi rupa bumi Google.

Hiji Balesan to "Sambungkeun Manifold kalawan Buka Street Peta"

  1. Hébat! Hiji OS alternatif ... karya hébat ... Naon pakasaban alus James K. dikirim

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.