Sambungkeun Manifold kalawan Buka Street Peta

sababaraha waktu ka tukang anjeunna spoke ka aranjeunna yén Manifold tiasa nyambung ka Google, Yahoo sareng Virtual Earth. Ayeuna konektor pikeun ngaitkeun kana Open Street Maps (OSM) parantos kaluar, anu ku cara éta parantos dikembangkeun di C # ku pangguna forum anu disebat Jkelly.

warta nu mucunghul minggu ieu di forum ManifoldDimana duanana anu dimuat .dll anu ngamungkinkeun sambungan salaku kode keur saha ningali kumaha eta tuh na coba mun invent sered sejen.

Kumaha atuh eta

Jang ngalampahkeun ieu, urang kedah downloadPikeun ayeuna mah forum Manifold, dll ka ditempatkeun dina "file / System Manifold / Program", katuhu dina tempat dimana panyambungna sejenna anu nyimpen.

Lajeng pikeun muka lapisan dijieun kalawan "Gambar / gambar / link / gambar jasa manifold"

Ieu ngamungkinkeun panel anu anjeun tiasa milih boh Yahoo Maps, Google sareng Virtual Earth. Ayeuna anjeun kedah tiasa ningali lapisan Bumi Maya ogé:

  • mapnik
  • Osmarender
  • Peta siklus Cloudemade urang

WSO manifold

 

hasil

Tungtungna anjeun gaduh lapisan gambar anu dikaitkeun sakumaha anu bakal urang tingali dina OSM, sareng anjeun tiasa ngadamel zum anu tiasa disimpen di Cache upami urang mutuskeun nga-load lapisan na. Éta ogé tiasa dipatalkeun, anu bakal masihan kami pilihan pikeun milih ukuran piksel sareng nyimpen sinyalna sacara lokal.

WSO manifold

Pikeun ningali éta dina peta, cukup sered kana tampilan (peta) sareng sistem bakal ngingetkeun yén éta henteu aya dina proyéksi anu sami, upami éta henteu sami sareng OSM. Janten dina tab di handap ieu, tina lapisan OSM anu kami parantos nambihan kana tampilan, kami pencét-katuhu sareng milih "nganggo proyéksi" sareng éta waé.

Sigana sikep alus mun salah sahiji basis data vector panggedena online, nu maranehna nyebutkeun, nyimpen langkung ti 364 juta barang, produk tina jaringan kolaborator anu jembar. Produk sanésna sapertos Mapper global y Cadcorp Maranehna ngalakukeun.

Pembaruan: Perpustakaan ogé parantos diunggah pikeun nyambung ka Google Earth Terrain.

Hiji Waleran ka "Sambungkeun Manifold sareng Open Street Map"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.