peta résiko Pulitik

Eta geus salah sahiji jejer metot katutup dina masalah Maret GISMagazineDipikawanoh di lingkungan jeung Geoinformatics urang. Ieu peta geopolitik anu ngagambarkeun kriteria nu jadi syarat pikeun stabilitas pulitik, sosial sarta ékonomi, diropéa di na édisi 17 2010.

peta résiko

hasilna mangrupa karya Aon Risk Services, hiji gaul of Oxford Analytica, peta résiko dumasar kana konsultasi jeung leuwih ti 1000 akademisi, lembaga sarta individu nu patali jeung ngawaskeun indikator kayaning:

  • instability bahaya pulitik perang, térorisme, coups.
  • Gangguan ku nagara séjén di kaputusan kawijakan domestik.
  • Gumantungna kana remittances na deficit fiskal luar kontrol.
  • Masalah kerangka pangaturan.
  • isu kelestarian lingkungan.

Ranking unggal sahiji kriteria ieu teu lengkep, tapi hasil dipintonkeun dina peta tematik nagara dumasar kelir mimitian ti kategori résiko low, kulawu tinggi mun beureum. Euweuh héran di Amérika Kalér Chili jeung Éropa Kulon, dimana sagalana Sigana pisan ramah, sabalikna mun kasus Amérika Latin jeung Wétan Tengah.

peta résiko

Sababaraha kriteria nu questionable, anu goggle anu kauntungan hasil ahir pikeun ngadegkeun kawijakan internasional atawa ngabejaan mun investasi asing; tapi teu heran yén garis diadopsi ku Kolombia, mana taun ieu mibanda kaayaan hadé, banten ngahontal Puncak beureum, sarta résiko Él Salvador jeung Honduras jeung instability panganyarna tina nambahan dimungkinkeun.

Di dieu anjeun bisa baca artikel lengkep sareng dieu anjeun bisa ningali format peta PDF. Ngadaptar merlukeun email, tapi bisa kapanggih dina émbaran lianna.

Dina lulus, urang nyarankeun ngabogaan hiji panon kana majalah nu diantara sababaraha jejer metot:

  • FME anu dibawa ka 2010
  • peta résiko Pamakéan GIS pikeun control seuneu
  • Aya wawancara super-smoked jeung Diréktur Development Usaha of 1Spatial, dina kualitas tur data spasial manajemén.
  • The Belgian tanda jalan inventory Project.
  • Tanah jeung iklim robah.
  • Na, paling succulent, kacida alusna digawé artikel ngeunaan Geomarketing.

Balesan keur 2 "peta résiko Pulitik"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.