Diploma - Ahli Geospatial

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang Sistem Informasi Geografis, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé, pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar ngahijikeun inpormasi geospasial dina siklus anu béda-béda tina akuisisi, analisis sareng penyediaan hasil pikeun platform anu sanés.

Tujuan:

Nyiptakeun kamampuan pikeun akuisisi, analisis sareng disposisi data geografis. Kursus ieu kalebet diajar ArcGIS Pro sareng QGIS, program anu paling seueur dianggo dina bidang data geospasial; ogé panggunaan alat anu inpormasi saling pakait dina disiplin anu sanés sapertos Blénder sareng Google Earth. Salaku tambahan, éta kalebet modul pikeun diajar kumaha nyiapkeun hasil pikeun diterbitkeun dina Internét.

Kursus-kursus tiasa dicandak sacara mandiri, nampi diploma pikeun masing-masing kursus tapi «Diploma Ahli Geospatial»Ngan dikaluarkeun nalika pangguna parantos nyandak sadaya kursus dina rancana perjalanan.

Tingali rinci
elmu pangaweruh

Kursus Élmu Data - Diajar sareng Python, Plotly sareng Leaflet

Ayeuna aya seueur anu resep kana pangobatan sajumlah ageung data pikeun napsirkeun atanapi nyandak kaputusan anu leres dina sadayana ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
1927556_8ac8_3

Tangtu ArcGIS Pro - dasar

Diajar ArcGIS Pro Gampang - éta waé anu dirancang pikeun peminat sistem inpormasi geografis, anu hoyong ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
maju arcgis tangtu

Kursus ArcGIS Pro Canggih

Diajar nganggo fitur canggih ArcGIS Pro - GIS software anu ngagentos ArcMap Diajar tingkat canggih ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
arcgis sareng qgis tangtu

Tangtu ArcGIS Pro sareng QGIS 3 - ngeunaan padamelan anu sami

Diajar GIS nganggo program dua, sareng modél data anu sami Peringatan Kursus QGIS asalna didamel di Spanyol, ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
Blénder

Kursus Blénder - Modél kota sareng lanskap

Blénder 3D Kalayan kursus ieu, siswa bakal diajar ngagunakeun sadaya alat pikeun modél objék dina 3D, ngalangkungan ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
tangtu salajengna

Kursus Sistem Informasi Geografis sareng QGIS

Diajar ngagunakeun QGIS ngalaksanakeun latihan prakték Sistem Informasi Geographic ngagunakeun QGIS. -Lengkep latihan anu anjeun tiasa ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
os

Tangtu Wéb-GIS nganggo parangkat lunak sumber kabuka sareng ArcPy pikeun ArcGIS Pro

AulaGEO nampilkeun kursus ieu fokus kana pamekaran sareng interaksi data spatial pikeun palaksanaan Internét ....
Tingali deui ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.