Diploma - Ahli damel darat

Tangtu ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang penginderaan jauh, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé, jalma anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi inpormasi teritorial sareng siklus akuisisi, analisis sareng penyediaan hasil sanés pikeun disiplin anu sanés.

Tujuan:

Nyiptakeun kapasitas pikeun akuisisi, analisis sareng penyediaan inpormasi ruang. Kursus ieu kalebet pembelajaran HEC-RAS, salah sahiji program anu paling sering dianggo dina bidang analisis cai; ogé panggunaan pakakas anu data CAD / GIS dikaitkeun dina disiplin anu sanés sapertos Google Earth sareng AutoDesk Recap. Salaku tambahan, éta kalebet modul praktis / konsép pikeun ngartos sadayana siklus manajemén inpormasi tina sensor jauh.

Kursus-kursus tiasa dicandak sacara mandiri, nampi diploma pikeun masing-masing kursus tapi «Ahli Diploma Land works»Ngan dikaluarkeun nalika pangguna parantos nyandak sadaya kursus dina rancana perjalanan.

Kauntungan pikeun nerapkeun harga Diploma - Ahli Pakar Lahan

  1. Sensor jauh …………………… .. USD  130.00  24.99
  2. Google Earth ………………………… USD  130.00 24.99
  3. Analisis hidrési HEC-RAS 1 ……… USD  130.00 24.99
  4. Recap Modelling ………………………. USD  130.00 24.99
  5. Analisis hidrési HEC-RAS 2 ………. USD  130.00 24.99
  6. Blénder - Modelling Kota… ..USD  130.00 24.99
Tingali rinci
Blénder

Kursus Blénder - Modél kota sareng lanskap

Blénder 3D Kalayan kursus ieu, siswa bakal diajar ngagunakeun sadaya alat pikeun modél objék dina 3D, ngalangkungan ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
gearth

Kursus Google Earth: ti dasar dugi ka tingkat lanjut

Google Earth mangrupikeun parangkat lunak anu sumping pikeun ngarobih cara urang ningali dunya. Pangalaman ngurilingan ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sensor jauh

Pengantar Kursus Sensing Jauh

Panggihan kakuatan sensing jauh. Ékspérimén, rasakeun, analisa sareng tingali naon anu anjeun tiasa lakukeun tanpa aya di dinya. Anu ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
Hecras tangtu

Kursus Pemodelan Banjir - HEC-RAS ti mimiti

Analisis banjir sareng banjir nganggo parangkat lunak gratis: HEC-RAS HEC-RAS mangrupikeun program Korps Angkatan Darat Insinyur ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
modél recap

Kursus Modél Realitas - Recap AutoDesk sareng About3D

Jieun modél digital tina gambar, nganggo perangkat lunak gratis sareng Recap Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyiptakeun e ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
hecras sareng arcgis tangtosna

Modél banjir sareng kursus analisis - ngagunakeun HEC-RAS sareng ArcGIS

Manggihan poténsial Hec-RAS sareng Hec-GeoRAS pikeun pemodelan saluran sareng analisis banjir #hecras Ieu praktis praktis ...
Tingali deui ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.