Naon anu lumangsung ka Top40 Geospatial on Twitter

Genep bulan kapengker Urang teu a review ngeunaan ampir opat puluh rekening twitter, dina daptar nu urang nelepon Top40. Dinten ieu kami ngalakukeun apdet dina daptar ieu ningali naon anu geus lumangsung antara bulan Méi jeung telat Désémber 22 22 2014 sahiji. Kabéh, 11 anu dina basa Inggris, dua di Portugis jeung lianna di Spanyol.

Luhureun 10 Geospatial.

Jumlahna aya ampir rekening 40, nerapkeun hiji grafik eksponensial, Anjeun bisa nempo yén intersected geus risen mun 14,000 16,000.

Parobahan paling narik dina 10 ieu luhur ditémbongkeun dina grafik di handap, mana nu 75% diwangun ku genep diitung, ninggalkeun tilu jeung 25% sésana, diantara nu aya @geofumadas na @directionsmag anu katuhu dina trendline tina kurva eksponensial.

40 luhur egeomates

grafis anyar pikeun 2014 Désémber:

40 luhur egeomates

Ieu bagan di luhur, nu anjeun tiasa ningali dieu wungkul kaasup rekening 8; 9 ayeuna.

egeomates twitter akun geo 550x285 The Top 40 Geospatial Twitter

3 sahiji asal Saxon (ditandaan beureum) bari sumber Portugis (ditandaan héjo), lajeng aya tilu asalna Hispanik, sakumaha dipedar saméméhna, Téknik Network jeung BlogIngeniería bener henteu bagean husus geospatial tapi aranjeunna patokan ngeunaan rekening nu bisa tumuwuh competitively.

Mungkin 2014 akun - Désémber 2014

1. @geospatialnews 19,914 - 23,375

2. @gisuser 16,845 - 18,612

3. @ingenieriared 13,066 - 15,748

4. @blogingenieria 12,241 - 14,593

5. @MundoGEO 11,958 - 13,420

6. @gersonbeltran 9,519 - 10,520

7. @gisday 7,261 - 9,527

The 2 aya persis di trend, disarengan paselang tina sesa buntut:

8. @directionsmag 6,919 - 8,061

9. @geofumadas 4,750 - 7,300

Sesa Geospatial Cola Akun

Ku ninggalkeun grafik pamisahan rekening 8 munggaran, anyar grafis nu urang bisa ngabedakeun opat grup, ti persis nu Esri_Spain Kami ngabejaan téh. intersected mawar 5,200.

40 luhur egeomates

handap teh grafik luhur.

egeomates twitter akun geo1 550x277 The Top 40 Geospatial Twitter

Lamun grafik sarua salaku distributive, urang tingali tempoan deui wawakil naon di kempelan ieu rekening 27, 25% dina bagéan kami nelepon unggal Q1, Q2, Q3 na Q4:

40 luhur egeomates

handap teh grafik di luhur

egeomates twitter akun geo2 550x249 The Top 40 Geospatial Twitter

rekening 1: Q3

bagean ieu tilu rekening sami. Ieu ngagambarkeun akumulasi 25% tina pengikut, keur Esri Spanyol mangrupakeun hiji-hijina akun Kuring kaasup software, keur hiji rujukan metot di séktor geospatial.

Parobahan dina bagean ieu, nyaeta lawang pikeun @geoinformatics sanggeus @geofumadas luncat kana top10 nu @geoinformatics1 asup daftar ieu.

Mungkin 2014 akun - Désémber 2014

10. @Esri_Spain 4,668 - 5,324

11. @URISA 4,299 - 5,055

12. @Geoinformatics1 3,656 - 4,491

Q2: Akun 6

bagean ieu miboga saméméh rekening 5; Aranjeunna ayeuna 6, tilu di antarana aya dina basa Inggris. Simkuring ningali gerakan metot, utamana @mappinggis lumangsung munggaran, sarta kasus @nosolosig jumping ti tempat pikeun 21 15, @gim_intl na @Geoactual. tilu ieu saméméhna di Q3.

Mungkin 2014 akun - Désémber 2014

13. @mappinggis 2,668 - 3,760

14. @pcigeomatics 2,840 - 3,496

15. @nosolosig 2,184 - 3,071

16. @gim_intl 2,487 - 2,954

17. @Cadalyst_Mag 2,519 - 2,746

18. @Geoactual 2,229 - 2,692

Salaku urang ngomong, kagiatan saeutik @orbemapa tuh ragrag ka Q3.

Q3: Akun 7

Dina bagean ieu tetep rekening 7, sanajan sababaraha belah: @NewOnGISCafe na @gisandchips nepi ka Q4 mun Q3. @comunidadign tumiba ka Q4.

Mungkin 2014 akun - Désémber 2014

19. @ClickGeo 2,239 - 2,606

20. @orbemapa 2,541 - 2,580

21. @Tel_y_SIG 2,209 - 2,576

22. @masquesig 1,511 - 2,425

22. @POBMag 1,754 - 2,025

23. @NewOnGISCafe 1,187 - 1,998

24. @gisandchips 1,643 - 1,982

Q4: Akun 13

Daptar ieu bisa jadi sajajalan, kalawan rekening ranging ti 500 1,700 ka pengikut. Kami ngan nambahkeun akun MappingInteract, sakumaha urang tadi campuran hiji nepi akun anjeun dina @revistamapping Spanyol; sésana téh sami luhur. Sadaya ieu, ngan hiji nyaeta dina basa Inggris. Aya ogé Catalan.

25. @MappingInteract 1,277 - 1,967

26. @comparteSig 1,520 - 1,956

27. @geoinquiets - 1,920

28. @egeomate 1,339 - 1,908

29. @comunidadign 1,731 - 1,418

30. @COITTopografia 1,367 - 1,718

31. @SIGdeletras 1,146 - 1,301

32. @PortalGeografos 1,259 - 1,274

33. @franzpc 1,105 - 1,225

34. @cartolab 787 - 927

35. @ZatocaConnect 753 - 917

36. @revistamapping - 914

37. @COMUNIDAD_SIG 430 - 681

38. @Cartesia_org 540 - 540

Kami geus ditambahkeun ka Akun daptar @geoinquiets, posisi 27

Anjeun tiasa ningali Daptar ieu Top40 on Twitter

Salaku urang ninggalkeun rujukan évolusi ayeuna geografis of egeomates akun, dumasar grafik FollowerWonk:

Ieu di 2012 Désémber lamun urang tadi ngan hiji leuwih ti pengikut 100 di Mesoamerica titik sarta hiji di Spanyol luhureun 400. Jeruk titik ngagambarkeun puluhan jeung blues minor ka 10 pengikut.

twitter akun geofumadas3 The Top 40 Geospatial Twitter

Ieu sateuacan urang ngahontal éta titik mimiti 1,000 pengikut, sarta ngan hiji di Amérika Serikat.

twitter Anjeun egeomates The Top 40 Geospatial Twitter

Ieu peta ka May 2014. Sareng titik super di Spanyol, dua di Amérika Serikat, hiji di Mexico sarta tilu di Amérika Kidul kaasup salah di Brazil.

egeomates follwerwonk1 The Top 40 Geospatial Twitter

A Désémber 2014, anu titik super geus disebarkeun di Spanyol dua titik beureum, jigana ku cara ningkatkeun pamiarsa-Saxon Anglo. Bari di Amérika, anu bagéan anu disusun dina aréa Mesoamerican.

40 luhur egeomates

Balesan keur 2 "Naon anu lumangsung ka Top40 Geospatial on Twitter"

  1. Curiously dina daptar na teu muncul diitung geo pisan aktif salaku @geoinquiets

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.