Medarkeun peta dina internét kalawan GIS Manifold

Dinten ieu kami baris nempo kumaha carana nyieun hiji peta jasa penerbitan maké IMS Manifold GIS. Bisi anjeun gaduh ngajual gudang, Anjeun kedah masang hiji lisénsi runtime Manifold perusahaan.

Dina hal ieu kuring gé nganggo Mapserving, A ramatloka nu nyadiakeun layanan hosting pikeun Manifold tur data penerbitan. Aya loba peta disimpen aya nu ngawengku sababaraha kombinasi jeung Buka Lapisan jeung nu lianna kalayan Flash.

1. Nyiapkeun peta.

Kuring geus disiapkeun peta nu boga folder mana komponén disimpen, Data pigura dimana sababaraha lapisan digabungkeun pintonan pendekatan jeung potong kompas gaya.

ims gis manifold

2. Raising peta diterbitkeun.

Aya dua cara pikeun unggah peta Mapserving, salah ieu ngecas ASP web diterbitkeun saperti I dipedar saméméh; sejen anu maké wizard template.

Bisi munggaran ieu kuring gé nganggo kadua ieu, ngan merlukeun unggah ka file kalawan komponén linkados kana format dikomprés .zip tunggal, lajeng nunjukkeun naon nami komponén anu urang miharep bakal ditingali ku ukuran standar ... pigura jeung upami anjeun hoyong Kujang, pamadegan sarta pilihan penerbitan lianna.

Na siap, sebutkeun yén geus umum pikeun batur ningali.

ims gis manifold

Di dieu Anjeun tiasa conto sarupaNu MapServing tetep katingali.

3. Nyieun jasa OGC

Lamun ngagunakeun ieu publikasi dijieun ku ASP, éta leuwih hadé alatan anjeun bisa ngaropea dina citakan, kaasup nyieun WMS sarta jasa WFS nu dianggo hébat. Teras Anjeun tiasa ngonpigurasi naha rék di aksés umum atawa ngan pikeun golongan pamaké dikawasa.

Kanggo ieu anjeun kedah unggah polder anu didamel dina Wwwroot, dikomprés dina format .zip sareng anjeun ngan ukur kedah ngarobih alamat alamat .map ka alamat server anu nyebarkeun, «G: PrivateMaps686-641829333N5M-Filename.map»

ims gis manifold

Lamun aya bewara, template ieu boga kontrol pan, gulung kompas wungu, Kujang sarta pintonan anu sami, tapi henteu lapisan dieu anu dikelompokkeun tur neangan nu leuwih lengkep bisa laksana.

Upami anjeun hoyong kana jasa wms, alamatna sami, ngan ukur "default.asp" diganti ku "wms.asp"

Dina hal jasa wfs, anu sami diganti ku "wfs.asp", anu tiasa diaksés kalayan program anu nyayogikeun standar OGC.

4. sakumaha waragad

Mun urang teu ngaliwatan hiji ISP, Anjeun kudu nyadiakeun hiji lisénsi runtime IMS pikeun $ 95 leumpang, ditambah biaya akomodasi. Mapserving.com nyadiakeun layanan ieu ti fee bulanan dasar tina $ 9.95 file wates unggah nepi ka 25 1.5 MB jeung rubakpita GB. Lumayan salaku munisipalitas nu hayang boga up data, anjeun malah tiasa berinteraksi sareng langkung basa data kompléks.

gambaran Fee handap mangrupa $ 29.95, ngamungkinkeun publikasi dikawasa ku pamaké, sarta panungtungan tina $ 49.95 ngidinan Anjeun pikeun muka layanan dina hiji publikasi web éksternal. Sanajan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun menta extension mun suitability tina rencana nanaon.

Naha ku ESRI ngarugikeun a Penny geulis, sanajan tanpa ngagunakeun GIS Server.

Aya ogé pilihan tina nyokot jasa test poé 30, jadi lamun nuju bade ningali peta do gancang, lest anjeun teu neundeun keur layanan lila ... najan sababaraha pamanggih nu lumangsung nepi ka kuring.

MapServing waktu geus terpadu jasa hosting lianna, kaasup GeoServer dasar, kumaha konsultasi keur hosting data GIS Manifold kudu ngahubungan aranjeunna.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.