Systems Émbaran geografis: 30 video atikan

geolocation intrinsik ampir sagalana wé, maké alat éléktronik, geus dijieun masalah SIG téh beuki urgent pikeun diimplementasikeun. taun 30 katukang, omongan hiji koordinat, jalur atawa peta éta hiji hal henteu langsung. Dipaké ukur ku spesialis di Biologi Kelautan sarta Akuatik atanapi wisatawan anu teu bisa ngalakukeun tanpa peta mangsa lalampahan hiji.

Dinten urang konsultasi peta ti alat nu bagerak maranéhanana, situs ti jaringan sosial dilabélan, kolaborasi ku pemetaan unknowingly diselapkeun hiji konteks spasial dina artikel. Sarta sakabeh ieu alus keur sektor GIS. Sanajan tantangan masih kompléks, saprak éta tetep disiplin nu loba élmu aub, kabeh ku complexities ti sawarga ka naraka.

Aya bakal datangna waktu nalika ngagunakeun informasi geografis bakal rutin. Sarta kuring henteu hartosna mun némbongkeun peta tapi lapisan nelepon, theming, nyieun panyangga a, modeling lingkungan 3D. Pikeun anu, anjeun bakal kudu istimewa usability misah tur ngagunakeun mobile kiwari; taya sahijieun nyokot janten ahli dina sagala disiplin aub dina persiapan na. Samentara, perlu pikeun neuleuman GIS. Tinimbang ngagunakeun alat, pamahaman dasar aliran data cartographic, ti produksi nepi ka kasadiaan maranéhna pikeun pamaké nu eupan balik.

Ieu mangrupakeun pelesir keur kuring nampilkeun runtuyan video atikan ngeunaan serial Geographic Systems Émbaran. Idéal pikeun jalma wishing ngartos Chairil Anwar, prinsip, aplikasi tur tren di GIS, dikembangkeun di 30 video dikomprés mun euweuh leuwih ti bagéan menit grafik 5.

ciri umum GIS
  • Systems Émbaran Geographic
  • aplikasi Géografi di GIS
  • Pamakéan nandakeun Case: The Cadastre FISKAL
  • Paké Case: administrasi Land
  • Pamakéan nandakeun Case: The Land Manajemén
  • Pamakéan nandakeun Case: Manajemén Risk

gambaran

konsep umum géografi lumaku pikeun GIS
  • konsep umum sistem rujukan géografi
  • konsep umum géografi koordinat sistem
  • konsep umum géografi dimodelkeun ngagambarkeun
  • konsep umum géografi: elemen dasar tina peta
  • Hambalan tina prosés pemetaan

gambaran

aspék téknis pikeun pamakéan GIS
  • aspék precision sarta kualitas
  • Bedana antara CAD na GIS
  • Data newak widang: métode pangukuran
  • Ngagunakeun GPS pikeun moto informasi geo-referenced

gambaran

foto hawa jeung gambar satelit lumaku pikeun GIS
  • foto hawa
  • interpretasi Poto gambar
  • Pamakéan sensing jauh pikeun Gambar satelit
  • Aplikasi tina sensing jauh

gambaran

ngembangkeun téhnologis pikeun pamakéan GIS
  • Medarkeun data dina Internét
  • Administrasi basis data spasial
  • Pemirsa data spasial
  • Tantangan geomatics professional

gambaran

Karya professional GIS
  • The digitization inpormasi
  • Ruang lingkup kamajuan téhnologis
  • Aplikasi bertahap téknologi GIS
  • software proprietary pikeun pamakéan GIS
  • software bébas pikeun pamakéan GIS
  • Analisis peta tematik
  • Pamakéan standar di GIS

gambaran

Janten aya haratis, ngabagéakeun kana Educatina.com sarta timnya. Ku gaduh thread abusing nu atra, eta reiterated di common sense na Sigana di pangabisa grafis na ... mun nyeratna.

Di dieu anjeun bisa ningali video salaku playlist.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.