Bentley Peta XM, tayangan munggaran

Bentley Peta mangrupakeun versi tina XM naon Microstation Geographics mun 8 Vérsi, input, ulah ngaharepkeun pikeun buka rinci, rada I mibanda sababaraha patarosan anu kuring miharep pikeun ngabéréskeun sajauh rék maén kalawan fungsionalitas na.

tayangan mimiti:

V8 fungsionalitas sarta format tetep, tapi dirobah platform nu

gambaran

V8 inget yen format ieu dilaksanakeun di ngeunaan 2003 / 2004, warta alus éta file V8 bisa dibaca ku Bentley MapXM sakumaha MicrostationV8. Dimana aya parobahan dina atribut migrasi hiji proyék Geographics "fitur kelas" tina hiji proyek XFM ... tapi format V8 tetep sarua.

Saméméhna DGN éta vektor peta basajan kalawan mslink yén ditangtukeun hubungan kalayan database a, nya ieu vektor atribut, centroid atanapi indexes spasial. Sanajan kuring ditarik bulu, éta ieu dipikawanoh yen Geographics éta teu alat geospatial tapi rada sakumaha aranjeunna disebut "geo-rékayasa" nu mangrupa sistem pikeun pamaké ti rékayasa / arsitektur nu teh forte of Bentley, kalayan tampilan kapasitas, nganalisis jeung nyebarkeun data spasial.

Bari eta ieu satengah dibetot bulu nya, keur kaperluan "geoengineering" eta digawé, maké pamedal ngawula data Wise Project sarta pikeun ngatur aranjeunna, salawasna dina jalan sorangan aneh ngartos data. Ieu dikritik kanyataan yén peta éta "pikeun offline" na ngan dipaké proyék pikeun interconnect vektor kalawan database éksternal. skéma nu robah nalika aranjeunna kaala téknologi XFM ka parusahaan Jerman ISIS, sanajan manéhna indit ka 2005 konferensi nalika formal hasilna Manajemén Geospatial, dimana nu schema kriteria nu strukturna data kana peta kitu ngawanohkeun anu katempo aranjeunna tiasa destrompar dianalisis tanpa DGN ... eta ieu lajeng némbongkeun konektor GIS, sahingga berinteraksi kalawan MXD atanapi SDE Project Wise atawa ngan saukur Geographics.

... sarta ditarik anjeunna tina bulu ... paruk luncat-ngamimitian spasi cartridge éta nu ...

Atoh kami kawas kelestarian sahiji format V8 najan platform geus robah cilpper .NET heubeul

proyék skéma sami terus, sanajan sakabéhna robah cara pikeun nanganan eta

gambaran

gambaran Saméméhna, proyék Geographics kagungan elmu sorangan kalawan runtuyan polder nu nyimpen bagian nu sejen proyek. Dina kasimpulan kituna struktur tetep, tapi anjeun tambahkeun sababaraha polder pikeun struktur XML toko

Ti integrasi XFM, hiji (schema) Struktur XML anu dimimitian ku naon maranéhna disebut V8 nambahkeun "Manajemén Geospatial"Pohara mantap tapi atah hartosna ngelek.

Ayeuna Bentley Peta XM ieu kumaha carana ngatur proyék najan mimitina emerges salaku hiji interoperability alternatif, trend ieu hijrah leuwih aya ... kedah ngaronjatkeun raray teu marahmay keur pamaké anu geus nyaho Geographics (henteu dina jalan structuring nu proyék tapi kumaha carana beroperasi dinya, napelkeun atribut ... na abdi ngobrol ngeunaan pamaké pamekar).

gambaran Pikeun ayeuna mah Kuring nguji Vérsi, sarta Kuring geus ari sababaraha patarosan kuring miharep pikeun ngabéréskeun dina poé datang ... Mun teu dugi ka buka Baltimore:

1. Dina Geographics hiji objek vektor bisa mibanda atribut béda, contona, hiji wates tanah bisa lindero apel jeung ujung wates lingkungan kota. Jeung bubuka data di formulir XML, éta bisa jadi objék anu sarua atawa béda kudu dijieun pikeun atribut béda?

2. Dupi aya Wizzard pikeun ngidinan Geographics migrasi hiji proyék pikeun XFM? Maksad abdi, anjeun bisa ngarobah a proyék disimpen dina Aksés via ODBC atanapi Oracle, sarta transformasi fitur ka fitur kelas, kategori ... anjeun tiasa diimpor proyék, bisa transformasi peta supados atribut nu geus kungsi ditugaskeun diolah kelas fitur? atanapi yén Index didaptarkeun ngakuan peta, anu mapid sakuriling ...

Ieu gé ngobrol ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.