TatukGIS Viewer ... a Viewer badag

Sajauh éta salah sahiji pangalusna (upami henteu pangalusna) CAD / GIS panempo data I tos katingal, gratis sareng praktis. Tatuk nyaéta garis produk que logo (2) dilahirkeun di Polandia, kakara sababaraha poé katukang versi 2 di tatukGIS Viewer diumumkeun.

The pemirsa séjén

Upami urang nilai program bébas tina merek anu sanésna, anu disadiakeun pikeun ningali data urang bakal timendakan saheunteuna salah sahiji aspék anu kieu:

  • Entong muka proyék sapertos: ArcView 3x apr, ArcGIS mxd
  • atanapi peta MapInfo.
  • Entong beban file Microsoft V8
  • Entong muka kml format
  • Aranjeunna nembongkeun sababaraha format sakedik sareng ngimporana
  • Anjeun teu tiasa nyimpen setélan lapisan salaku gaya
  • Canta henteu tiasa disimpen salaku proyek

tatukgis

Naon data pamiarsa TatukGIS Viewer?

Sawaktos anjeun ningali pungsi sareng kamampuan pikeun berinteraksi sareng pormat anu sanés, anjeun tiasa perhatikeun yén panempo ampir TatukGIS Editor, henteu kagunaan ngedit, analisis sareng sababaraha pamiutan sapertos FME sareng OGR. Meureun éta naha éta teu saluareun naon pemirsa tina program séjén anu ngahususkeun sacara ampir dina format sorangan sareng kalayan fokus wungkul tingali jeung citak.

Pormat Véktor sareng CAD umum -DGN V8 (la seuseueurna anjeunna henteu ngalakukeun éta)
-DWG 2000 (didieu lepat)
-DXF ASCII sareng binér
-GPX
-WFS
Format GIS -E00 ASCII sarta binér
-GML
XML -LAND
-MID / MIF / Tab / peta (Mapinfo)
-SHP
-GML
-JSON
-KML
-Open Street Map
basis data -ESRI data data pribadi
-Geomedia SQL Access Gudang
-SQL BLOB (Fitur Basajan)
-SQL dinormalisasi (Fitur Basajan)
-TatukGIS SQL binér
Raster Pormat - seueur, diantarana:
WMS, MrSID, BIL / SPOT, IMG, dumasar kana server ECWP, ADF.
Proyék anu dibaca -ArcView 3x
-ArcExplorer
-ArcGIS (aya converter)
-MapInfo
-TatukGIS

Naon fitur pikaresepeun anjeun ngagaduhan?

Interface pisan beresih, Kalayan panels samping dina katuhu dina gaya manifold nu ngawengku sipat obyék anu dipilih, lapisan proyék sareng minimap; di handap ieu Anjeun tiasa ngiringan tabél atribut kana tab pikaresepeun. Sadaya tiasa nyeret sakumaha ngambang jandéla atanapi gerak bebas.

Nuju lapisan. Lapisan dimuat, éta mikawanoh ku cara éndah pisan proyéksi seueur format CAD / GIS, sareng tatukgis reprojecta kana hiber dina proyéksi ti panuduh. Ngarojong skala visualisasi, transparansi, hirarki, cache sareng Rendering. Alsota ogé bisa nyieun kelompok lapisan.

Gaya ka lapisan. Anjeun tiasa nerapkeun téma ka lapisan, pikeun jinis garis, eusian, eusian pola, bar grafik, pastel, jeung sajabana Sipat lapisan ieu tiasa disimpen sareng pamasangan .ini kanggo dianggo.

tags. Dina pasipatan lapisan anjeun tiasa nerapkeun labélna sareng gaya anu pikaresepeun pisan anu tiasa janten parantos atanapi dinamis pikeun nampilkeunna supados aranjeunna ngalih supados bari lapisan katingalina tiasa katingali. Kaasup HTML Rendering.

Pitulung. Ngamungkinkeun Anjeun pikeun milih atribut tabel anu dipintonkeun sawaktos Anjeun hover ngerjakeun objek (petunjuk) sareng ogé ningalikeun hyperlinks upami aranjeunna aya dina data tabular.

tatukgis Ukur. Mibanda alat pangukuran (tampa ogé snap) tina sagi opat, bunderan, jalur, poligon, ortogonal sagi opat. Ku ngaklik katuhu, anjeun tiasa nyalin koordinat kana wadah kertas.

Basa sareng gaya. Sareng klik basajan anjeun tiasa milih basa anu diantara Spanyol, sareng ogé étil panganteur.

Gambaran Mibanda fungsionalitas praktis pikeun nyitak, komo pikeun ngékspor ka pdf.

Kagancangan Sadaya ieu tiasa, sareng agility héran pisan, abdi parantos ngangkat 14 orthophotos ecw, 16 peta dgn, nyambung ka apr ArcView sareng lapisan 11 sareng ti Acer Aspire One ... pans kacida saé.tatukgis

Data tabular. Hal ieu kacida metot pintonan tabel, gaya uDig handles tab nu ditambahkeun ku klik basajan tina lapisan proyek. Sipat spasial objék dipintonkeun salaku aréa sareng panjang, salasahiji aspék anu metot nyaéta yén obyék tiasa nyetak waé sarta milih pilihan anu henteu katingali najan lapisan kasebut. Aya ogé sauntuyan prosés nyaring, pilih individu sareng grup.

Simpen proyék. Proyek anu tiasa disimpen, dina gaya mxd / apr kalayan extension .ttkgp sangkan bisa dibuka deui deui, kumaha ogé sigana waé, éta tiasa dianggo ku TatukGIS Inernet Server minangka layanan ASP.NET.

kacindekan

Definitelyta pasti ngagantikeun naon naon panempo bébas tina program brand manten, dina laju anu digunakeunana pisan efisien. Anu pangsaéna, interaksi sareng format-popularisasi, standar sareng proyek tina program (ESRI, OpenGIS, Bentley, MapInfo, Google Earth). Lumayan janten gratis.

Tempo deui ti TatukGIS Viewer

Undeur TatukGIS Viewer

4 Balesan pikeun "TatukGIS Viewer ... saurang panén anu hébat"

  1. Ieu mangrupikeun proyék tina sababaraha plot na kuring ngagaduhan dina tatukgis i kisiera uninga kom akomodar naon labél di jero kotak anu sakuduna dijadikeun plot i ps lamun tiasa ngawartosan alat naon anu badé dianggo
    Gracias
    Abdi hatur nuhun

  2. Pimpinan dewan anu kuring hormat sareng terhormat tina para pengikut sareng unionists dagang tina blog Geofumadas. Dina ngawaler patarosan anu pikaresepeun, kuring bagja ngajawab kalayan sagala kajujuran kana kasus éta

    no.

    hehe Ok, anjeun nguping. Panginten sakedik kuring bakal nyertakeun téma.
    Thatta sanes anu kuring teu hayang, éta ku henteu nerapkeun ayeuna janten teoritis sareng rada kosong.

  3. Hello Hipuri Mayor Ageung ...

    Panarajangan kuring anu ti éta rohangan anjeun ku halaman pikeun didamel ku téknologi inpormasi geografis sareng aplikasi na dina survey, cadastre sareng turunan henteu alamat aplikasi utiliti sapertos pikeun jobs ieu sapertos TELEDETECTION. Naha anjeun nganggo Remot Sensing dina cadastre?

    Tug dina Ceuli tina Ceuli tina Pupuhu Déwan Direksi anu pengikut Wéb ...

  4. ... ti dina méja ... kumaha kuring hoyong ngarti maksudna anjeun dina kontéks anjeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.