Manajemén Land Tangtu virtual

logoOrdenamiento

The Bolivian Center pikeun Studi multidisciplinary (CEBEM) jeung Center pikeun Tinggi Studi Universitas di Universitas San Simon (CESU-UMSS) ngembarkeun 8va. Vérsi tangtu bubuka ieu dina Manajemén Land, aimed di professional di sakabeh wewengkon sarta jalma museurkeun learning, deepen, nganalisis jeung pintonan bursa on peran tata guna lahan salaku faktor di promosi pangwangunan.

Manajemén darat geus pikeun saeutik leuwih dasawarsa, fokus perhatian peneliti, lembaga sarta pamaréntah, nu geus miboga posisi salaku hiji alat tina pentingna dina konsér di kemungkinan pikeun transformasi struktur jeung kawijakan ti Nagara Amérika ékonomi Amérika, hususna nujul ka sektor désa.

eusi

Unit 1: Asal tur Pentingna Manajemén Land
Unit 2: elemen konseptual ngeunaan Zoning
Unit 3: Study hal: The Planning diwengku di Bolivia

waktu

minggu 7 anu ngawengku hiji minggu bubuka pikeun ngatur kampus maya, dimimitian dina 12 2009 Oktober.

Cai mibanda jumlah kawates beasiswa.

Inpo leuwih:

Inquiries: Beatriz Herrera

preregistration kabuka

Hiji Balesan to "Virtual Kursus Manajemén Land"

  1. Abdi hoyong terang biaya kursus manajemén darat.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.