Wpdesigner, tips WordPress

WordPress meureun platform pang blogging pang populerna pikeun anu nengetan pisan. Ti momen saurang pamaké anu kedah dianggo, aya gumantungna angger kana plugins, tema, trik sareng tip anu terang optimasi.

Pikeun pamaké ieu Wpdesigner mangrupakeun alternatif anu metot, sabab najan kacana tetep penanganan anu rada soptik, panulisna parantos ngajarkeun sababaraha taun trik anu puncak ti témplat ti scratch pikeun tips anu saengtuna sareng témplat gratis.

wp desainer

Abdi ditirang ku éntri nu disebut 10 pangalusna web hosting situs anu na dina méja datar nunjukkeun perbandingan sapuluh panyadia panyadia. Pasti pikeun jalma anu dipilampahna, saatos ningali éntri ieu tiasa mendakan mutuskeun salah sahiji di antarana kusabab aya aspék anu ngabandingkeun perbandingan nyaéta:

  • hargana
  • Pamasangan
  • Domain ieu
  • gudang Kamampuh
  • Garansi duit deui

Hanjakal numbu ka kandunganna kirang pisan sareng janten sigana-jihat di handap di blog ieu anu aya saprak Méi 2006. Meureun anjeun tiasa make sababaraha halaman anu nyimpulkeun eusina pikeun misahkeun naon trik, témplat sareng tutorialna gaganti henteu kedah napigasi dina satengah situs éta.

Tapi upami anjeun badé nanggepkeun waktos anu diajar kumaha ngawangun template WordPress tiheula, Wpdesigner mangrupakeun tempatna.

link: Wpdesigner

0 Tanggal ka "Wpdesigner, Tips WordPress"

  1. Kuring parantos dibuka rekening di JustHost.com, sareng katingalina saé. Pamasangan WordPress nyaéta klik 4 sareng gaduh sababaraha pilihan tambihan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.