Gratis tangtu gvSIG

Kalawan kapuasan hébat kami manjangkeun kasempetan nu geus ditawarkeun ku CONTEFO pikeun ngalaksanakeun 10 gvSIG kursus gratis.

catalogo_cursos2

CONTEFO kolaborasi jeung Asosiasi gvSIG nawarkeun promotion sapuluh kursus gratis tingkat pamaké. Hal ieu pakait jeung tangtu sertifikasi rancana perjalanan "tingkat pamaké"Langgeng jam 60 6 salila format minggu teleformación.

a gambar pribadi bakal dilaksanakeun diantara sakabeh aplikasi ditarima. Pikeun aplikasi Anjeun bisa disatujuan kedah ngalengkepan bentuk Éntri muncul di www.contefo.com/novedades atanapi www.contefo.com/moodle.

Resi aplikasi nyaeta 13 2011 Maret.

Tangtu bakal dimimitian 18 2011 Maret.

kursus tab nu aya di

http://www.contefo.com/formacion_catalogo.html

Tujuan promosi ieu pikeun siswa assess kualitas kursus-kursus ditawarkeun CONTEFO sakumaha kualitas sahijina nyaeta rukun fundamental dina nu kagiatan pelatihan pausahaan anu diwangun. Ka tungtung ieu, tangtu dimimitian, éta wajib yén murid unggul pikeun ngalakonan survey on ekspektasi arus jeung survei kualitas kadua di ahir tangtu.

Ti ieu enrollment momen dina rancana perjalanan latihan gvSIG - Desktop cara online baris tetep kabuka permanén.

Keukeuh we nu loba tuah di jieun.

Tim Contefo. Téhnologi konsultan sarta Diklat.
www.contefo.com
www.contefo.com/moodle

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.