Gratis tangtu gvSIG

Kalawan kapuasan hébat kami manjangkeun kasempetan nu geus ditawarkeun ku CONTEFO pikeun ngalaksanakeun 10 gvSIG kursus gratis.

catalogo_cursos2

CONTEFO kolaborasi jeung Asosiasi gvSIG nawarkeun promotion sapuluh kursus gratis Tingkat pangguna. Kursus anu saluyu sareng jadwal sertifikasi "tingkat pamaké"Langgeng jam 60 6 salila format minggu teleformación.

Lotre swasta bakal diayakeun diantara sadaya aplikasi anu ditampi. Kanggo aplikasi anjeun disatujuan, anjeun kedah ngeusian formulir partisipasi anu nembongan dina www.contefo.com/novedades atanapi www.contefo.com/moodle.

Resi aplikasi nyaeta 13 2011 Maret.

Tangtu bakal dimimitian 18 2011 Maret.

kursus tab nu aya di

http://www.contefo.com/formacion_catalogo.html

Tujuan promosi ieu nyaéta pikeun siswa ngaevaluasi kualitas kursus anu ditawarkeun ku CONTEFO, kumargi kualitasna mangrupikeun pilar dasar anu ngalaksanakeun tindakan pelatihan perusahaan. Pikeun tujuan ieu, dina awal kursus, éta wajib pikeun murid anu dileler ngalaksanakeun survey ngeunaan ekspektasi kursus sareng survey kualitas kadua dina akhir kursus.

Ti saprak ayeuna, pendaptaran online dina rencana perjalanan latihan gvSIG - Desktop bakal kabuka permanén.

Keukeuh we nu loba tuah di jieun.

Tim Contefo. Téhnologi konsultan sarta Diklat.
www.contefo.com
www.contefo.com/moodle

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.