Tangtu: analisis struktural jeung desain dilarapkeun dina Urban Konstruksi

Dina Maret 7, bakal ngayakeun seminar online di mana integrasi workflow kanggo analisis sareng rarancang struktural wangunan urban bakal dimekarkeun ku alat-alat di handap ieu:

  • STAAD.Pro
  • System Struktural RAM
  • Lanjutan STAAD.Foundation

rékayasa struktur tangtu

Abdi émut nyaho STAAD nalika éta mangrupa émbaran anu ditiru tina DOS, ayeuna ningali kumaha model tiasa dikenditan tina iPad sareng integrasi eta gaduh sareng parabot anu lian ti brand anu sarua, abdi kedah ngaku yén éta maju anu maju anu ngadamel Bentley -Ilon eta sareng nyandak kana pendekatan tina BIM.

Kiwari, STAAD Pro ngarupakeun solusi kanggo sakabeh tipe struktur sareng nyertakeun alat-alat dirancang pikeun tugas husus rékayasa struktural.

  • Wizard Section bisa dipaké pikeun ngitung pasipatan anu kagungan bagean non-standar.
  • Modeling unsur terhingga mangrupakeun seni anu ngabutuhkeun ati pisan, kaasup jaringan-jaringan anu keur dijieun.
  • Advanced Mesher nyayogikeun pungsi ieu sareng tiasa mariksa visual dina kualitas.

Salian ti éta, STAAD Pro jalan tiasa dianggo kalayan program sapertos STAAD FOUNDATION, anu ngamungkinkeun desain yayasan, STAAD Offshore, anu ngamungkinkeun desain struktur di luar, RAM Concept, pikeun desain slab beton diantarana pos-tegangan, Bentley REBAR pikeun Nguatkeun wincikan, Bentley AutoPIPE, kanggo itungan akentuasi dina pipa, Bentley Structural pikeun ngahasilkeun gambar sareng BIM Solusi, sareng RAM Connection, pikeun desain sambungan waja.

Bentley staad

Antara séjén dina seminar ieu anjeun tiasa:

  • Diajar kumaha ngajawab prosés analisis dinamis, analisis yayasan, desain sambungan, desain beton bertulang sareng baja ngahijikeun téknologi garis anu sarua.
  • Nangtukeun anyar dina STAAD.Pro, sareng Sistem Struktural RAM pikeun leyuran diafragma, sakumpulan kaku sareng marios kapindahan gurat di Gedong nangtung
  • Nyaho kumaha hasil analisis anu dihasilkeun dina STAAD.Pro sareng System Struktural RAM tiasa dilaksanakeun pikeun ngajawab komponén sapertos kolom, balok, konéksi sareng yayasan.

tanggal: 7 Maret 2013
durasi: 1 jam
jadwal:
10: 00 am (Méksiko, Salvl Salvador)
11: 00 am (Kolombia, Panama)
1: 00 pm (Chili, Argentina)
5: 00 pm (Spanyol)

ongkos: bebas
spiker: Edgar García. Aplikasi Insinyur pikeun produk struktural Bentley Systems

struktur tangtu
Jieun pendaptaran anjeun pikeun ilubiung dina seminar maya

Hiji Walon kana "Kursus: Analisis jeung desain Struktural dilarapkeun di Gedong Urban"

  1. Abdi hoyong terang ngeunaan kursus-kursus Estaad Pro anjeun, haratis sareng online.

    Ngahargaan perhatian anjeun, kuring ngirim anjeun salam haneut.

    Ing Juan Juan Libreros Gonzàlez

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.