Naon maranéhna teu ngawartoskeun ngeunaan meteorite Rusia

Saatos ampir dua dinten ngahubungan sareng analis intelijen ti Kantor Nasional Pengakuan (ONR), tim para ahli ngonfirmasi pamanggihan anu pikaresepeun tina naon anu aranjeunna candak tina kajeroan danau meteorite Rusia parantos murag. anu saatos pernyataan anu ngasongkeun yén éta misil Amérika; sareng anu parantos dicegat ku téknologi misil Rusia. Nganggo Sistem Observasi Bumi anyar NASA (SOT) -anu kalebet kumpulan satelitna anu terus-terusan monitor planét pikeun mendakan parobahan iklim, ku cara ngagunakeun téhnik sensasi jauh anu ayeuna-, parantos kapanggih tina meteorit dina handapeun beku Danau Shebarkul, di daérah anu relatif jero.

Pikeun ngaganggu ideu anu béda parantos dibangkitkeun, sapertos parantos ngabeledug dina hawa, sareng kawah leutik parantos ditingalikeun sanés kabeneran sareng jisim mobil éta. Tapi tim penelitian parantos ngadeteksi yén meteorit ngandung fosil serangga ampir sami sareng anu aya di Bumi. Konon sateuacanna yén éta ngeunaan kahirupan extraterrestrial, kumaha ogé penemuan mangrupikeun hal anu diperyogikeun ku NASA sareng lembaga sanés, sabab kredibilitasna ditanyakeun ku kapribadian anu luhur anu ngalaksanakeun ideu pikeun ngabongkar sababaraha departemén NASA. .

Opat élmuwan sipil ogé parantos dikirim pikeun ngonfirmasi sareng ngulik panemuanna, sateuacan papanggihanana dilakukeun sacara umum. Pikeun ayeuna, salah sahiji élmuwan parantos ngingetkeun ngeunaan hiji hal anu anjeunna parantos tingali dina cai beku tina liang anu meteorit na sasari, sareng sateuacan ngingetkeun para ilmuwan sanés, anjeunna parantos dieureunkeun ku kakuatan khusus. Tilu ilmuwan anu sanés sareng Rachell Sexton parantos dikirim di luar pangkalan pikeun mastikeun yén liangna disegel pikeun ngahapus ideu.

Upami anjeun badé maca sésana, maka henteu aya anu énggal-énggal mésér buku éta sabab éta pohara saé perjalanan anu saé sapertos anu kuring gaduh ayeuna.

Buku éta disebut The Conspiracy, sareng panulisna nyaéta Dan Brown sareng nuju di e-book ngan ukur 7 Euros.

... Kalayan hapunten pikeun anu maca kalayan seueur émosi, ieu aya sababaraha jawaban dasar pikeun babaturan anu parantos ngintunkeun patarosan kuring anu teu jauh tina téma urang sareng tangtosna ngarobih benang umum anu disarankan ku topik tulisan.

kawah meteor

Sakumaha deukeut astéroid sareng sabaraha bahaya anu ngabalukarkeun urang?

Dua fenomena ieu nunjukkeun résiko anu pikaresepeun pikeun planet urang, euweuh anu énggal tapi ku peran anu dimainkeun média janten langkung histeris.

  • Dina kasus astéroid 2012 DA14 kalayan kanyataan saderhana ngeunaan kajadian anu kajauhan jarak 13 kali langkung caket ti orbit bulan (27,700 kilométer), ampir jarak di nyaéta rasi lintang-satelit na anu beroperasi dina GPS urang ... éta nyarioskeun yén kami rélatif caket . Sareng mertimbangkeun yén éta 45 méter diaméterna ... teu kedah gunana pikeun ngomong.

Tapi oge, urang sadar yén para ilmuwan ngagaduhan tingkat kamampuan anu pikaresepeun pikeun ngaduga pendekatan salah sahiji babaturan ieu di hareup; kahartos, tangtosna nalika sakali ditingali yén éta langsung ka bumi, sakedik atanapi henteu kedah dilakukeun langkung seueur ti anu diamanahkan ka anu pangluhurna.

Kumaha bahaya naon meteorite Rusia?

  • Bisi anu sanés rada stres, sabab éta mobil balap kirang langkung 17 méter dina bagian anu paling dipanjangkeun, sareng anu kaget ku kami. Konon seueur sapertos hal ieu kajantenan remen, bédana nyaéta upami aranjeunna murag caket tempat-tempat nu nyicingan sareng tangtosna ayeuna téknologi anu sayogi pikeun sadayana pikeun ngarékam pidéo, nyandak foto atanapi moto gambar satelit maénkeun peran anu saé.

Kumaha sigana urang ningali ieu langkung sering?

Urang henteu kedah nyandak histeria konspirator, fénoména ieu sering pisan.

Alesan kunaon meteorite ieu henteu ditandaan salaku astéroid sabab sistem biasana dilakukeun pikeun ngaidentipikasi awak kalayan diaméter langkung kilométer. Kalayan ningali permukaan bulan, urang diserang ku kacindekan yén bumi pasti janten udagan seueur dampak ogé.

Tapi bumi ngagaduhan suasana anu mangrupikeun panyayunana anu paling saé, ku anjeun tiasa ningali dina gambar anu spooky, anu ngabeledug dina jangkungna éta nyababkeun urang bieu nampi gelombang shock shock sareng éta mangrupikeun salah sahiji windows tina kota Chelyabinsk anu dugi ka maka teu kanyahoan ieu saalam dunya; sanaos ragu naha ngabeledug ieu atanapi tina dampakna; kalayan naon anu aranjeunna kedah nunjukkeun ka kawah anu langkung ageung. Tapi hayu urang ngabayangkeun yén éta bakal ngabeledug dampak ku permukaan ... 9 Hiroshimas ngahiji bakal nyaritakeun carita anu sanés, sahenteuna di daérah Ural.

Alesan anu sanésna aya pangsaéna anu ditingali tina pangirangan anu nyababkeun lahan bumi ditutupan ku cai, dimana seueur meteorit pasti turun; sareng anu sanésna di tempat anu terpencil.

Jalan raya obyék anu ragrag katingal di luhur kota Urals Chelyabinsk Pebruari 15, 2013, dina gambar ieu disayogikeun ku www.chelyabinsk.ru. Ngeunaan 400 jalma anu luka nalika tembakan meteorit dina langit di tengah Rusia dina dinten Jumaah ngintunkeun fireballs nabrak ka Bumi, ngabantingkeun windows sareng mareuman alarm mobil. REUTERS / www.chelyabinsk.ru / Handout (RUSSIA - Tags: TUTUP ENVIRONMENT TPX GAMBAR DARI) PENTAKTURAN ATTENTION - GOLONGAN INI DITULUSKAN DENGAN PIHAK KETIGA. REUTERS KAYU UNTUK UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANGKEUN NGUKTIKAN KABIRAN, KONTEN, LOKASI ATAWA DATE INGKAH INI. Entong SALTAR. Entong Korsi. UNTUK GAMPANG UNTUK EDUK. Henteu KANGGUJUK UNTUK MANGKA ATAU NGENTOTA CAMPAIGNS. MEDATORY KREDIT. GAMBAR INI DITUTUPKEUN PAKSA ANTARA DIPANGGO DENGAN REUTERS, AS PADALA PANGKEL

Salaku pangajaran anu diajar, urang kedah maca sakedik, sareng sadar yén kami parantos kakeunaan salaku aman.

Kami kakeunaan bahaya anu aya di pojok, sapertos motor anu ngintunkeun kami, nyerang kami bari ngadagoan lampu jalan, politikna ngancurkeun kasalametan urang ... yén upami ekstrim kajadian yén meteorit bakal turun langsung ka urang tangkorak ... teu aya deui anu salempang deui.

Henteu bahkan dina hutang kartu kiridit, sareng henteu ngeureunkeun gelar master, sareng anu bakal ngagem sendal mandi anu kami parantos diurus.

3 Balesan kana "Anu aranjeunna henteu parantos nyarioskeun tentang meteorit Rusia"

  1. Urang Rusia ayeuna ngagaduhan kasempetan pikeun kaluar sareng nyarioskeun bebeneran. Aranjeunna teu tiasa tetep nyumput sareng nyumput bebeneran anu kedah diingetkeun ku jalma; upami anjeun isin ku cacad anjeun, maka ulah nyegah saha waé anu tiasa

  2. uufff Kalayan hypochondriac yén sim kuring parantos percanten yén leres ngeunaan misil éta

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.