Masalah jeung pangropéa téksu: Microstation V8 di Vista sarta Windows 7

Sababaraha waktu ka tukang dina versi warisan ti Microstation V8 aya, leumpang diantara nu 2001 taun (V8.1) jeung 2004 (V8.5). Sanajan kitu, sakumaha maranéhanana éta ogé cocog pikeun pamaké anu dibayar parabot -urang ngarti- dilisensikeun atanapi dikembangkeun fungsi sorangan dina Visual Aplikasi Dasar (VBA) atawa MicroStation Basa Development (Mdl) nolak maot dina rasa tina pamaké.

Sacara umum, lamun pindah ka Windows Vista atanapi Win7, Microstation ngajalankeun normal. Saeutik pisan masalah serius geus katempo, sanajan jelas yen urang keur diajak ngobrol ukur ngeunaan Microstation; Geographics boga séjén sixteenths.

Salah sahiji masalah eta teh pangropéa téksu (biasana kajadian nalika Internet Explorer update ka versi nu leuwih anyar). Lamun anjeun klik ganda dina téks atanapi paréntah diaktipkeun, jandela mucunghul tapi geus diédit. Alesan utama pikeun ieu nu perpustakaan versi ieu komponen dipaké WYSIWYG aplikasi redaktur DHTML (DHTML Cibalong Edit pikeun Aplikasi) Ayeuna Vista sarta Windows 7 dihapus sabab ngahasilkeun kerentanan kana Internet Explorer.

microstation Windows Vista

Sababaraha malah sumping ka disebatkeun yen Microstation V8 euweuh dianggo dina Vista, versi ngan leuwih anyar salaku V8.9 (XM) atanapi 8.11 (V8i). Tapi bener nu ngan kudu masang aplikasi Microsoft panggero Ngédit Cibalong DHTML. Ieu jalan salaku jenis ActiveX, nu teu for untung tapi pikeun aplikasi browser klien, sarta ngidinan maké kamajuan kontrol ieu nu cocog sareng versi anyar salaku kalawan Aksés 2003.

Éta mana handap alamat ieu:

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=b769a4b8-48ed-41a1-8095-5a086d1937cb&displaylang=en

Lajeng dipasang na siap, Microstation V8 bisa cicing sababaraha beuki poé.

10 balesan pikeun "Masalah jeung pangropéa téksu: Microstation V8 di Vista sarta Windows 7"

  1. KUNGI DIA SAHA ...
    TERIMA KASIH ING DENGAN KOMPLEN ...

  2. Hebat! Hatur nuhun pisan!

  3. Hatur nuhun pisan kanggo kontribusi nu ... Kuring ayeuna bisa ngédit naskah deui ... rahmat !!!

  4. estou hiji poé uns nu katingali seguinte mensagem
    mangrupa komputer kudu hyper-threading diaktipkeun. kinerja MicroStation Dupi jadi hadé lamun hyper-threading geus ditumpurkeun. Paké konfigurasi mios komputer pikeun ngaktipkeun atawa fasilitas nganonaktifkeun hyper-threading.

  5. Nuhun sobat, keur kontribusi anjeun, sagala rinci dijieun kana tatanan pikeun sakabéh

  6. A loba hatur nuhun pikeun sanggeus direngsekeun masalah tina pangropéa téksu ngajak kuring tilu poé nguji, dugi I mutuskeun nanya Internet.
    Hatur nuhun

  7. Kuring dilayanan kontribusi alus teuing hatur nuhun pisan congratulate

  8. Kuring hayang nanya ngeunaan kumaha cartographic georeferenced daun UTM ka Gunung poin GPS on aranjeunna sarta meunang siap datar

  9. Sobat Editor, abdi gaduh masalah sareng menu utama Microstation nempo yén pikeun masalah ieu pikeun nurunkeun arah hiji acan dijieun na dipasang deui dina mesin kuring tapi disebut MicroStation teras klik-téks redaktur sarta geus dipasang dina sistem henteu I ngaktipkeun nanaon . ngawartosan upami abdi disingkahkeun hambalan sagala saprak aya tablet anu actiba Menu Utama. Kulawarga Saludes.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.