agenda teu bisa nutupan di Baltimore

Salaku Ricardo Arjona nyebutkeun, tingali yen dunya téh henteu ngahatur nuhun tur budak; Kuring gé jadi di 2008 jadi Konférénsi di Baltimore, Maryland Méi 28 30 mun; jeung katuhu di Xuping Universitas bakal Konférénsi wétan Manifold Systems 29 na 30 poé.

baltimore3

Méméh kuring dikaitkeun kumaha metot konferensi ieu ditémbongkeun keur ngan $ 50 ... dina peta Éta nutup Tapi Kami 181 mil jauh, ngeunaan dua jam ... naon a éra, sanajan masih tempts kuring jauh.

The kabeneran bodo lianna di dunya ieu téh dina video nu Google Earth geus diterbitkeun dinten Vérsi 4.3 na nu nembongkeun sakumaha sunrise sarta Panonpoé Tilelep ku sered basajan gelembung tombol na jalan pintonan. Panasaran nu di sampel wangunan 3D dipaké dina Baltimore Batin Harbour, pasti sigana nu tungtungna kapanggih cara nu rinci 3D handap gancang.

Kuring ninggalkeun di dieu pikeun ditempo lengkep, najan sobat dear abdi Google Earth Blog sarta anjeunna némbongkeun éta saméméh; Taya sahijieun ngéléhkeun lamun datang ka kaulinan Google.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.