agenda teu bisa nutupan di Baltimore

Sakumaha anu ceuk Ricardo Arjona, awas yén dunya henteu tulus sareng alit; Kuring bakal di BE Konperénsi 2008 di Baltimore, Maryland ti 28 dugi ka Mei 30; sareng leres di Salisbury University bakal janten Konférénsi wétan ti Manifold Systems dina 29 sareng 30.

baltimore3

Sateuacanna kuring ngobrolkeun kumaha pikaresepeunna konperénsi éta ngan ukur $ 50 ... dina peta Éta nutup , tapi aranjeunna 181 mil jauh, dina dua jam ... éra énggal, sanaos getaway kénéh ngagoda kuring.

Kabeneran séjén dunya leutik ieu nyaéta pidéo anu parantos diterbitkeun Google Earth dinten ayeuna, vérsi 4.3 dimana ditingalikeun kumaha matahari terbit sareng surup sareng sered saderhana tombol sareng gelembung tempoan jalan. Panasaran, yén dina conto gedong 3D aranjeunna nganggo Baltimore di daérah Inner Harbor, ku jalan sigana aranjeunna tungtungna mendakan jalan supados detil 3D turun langkung gancang.

Di dieu kuring ngantunkeun anjeun ningali lengkepna, sanaos ku sobat kuring ti Google Earth Blog dear Anjeunna parantos nunjukkeun sateuacanna; Taya sahijieun ngéléhkeun lamun datang ka kaulinan Google.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.