tema 36 tina konferensi nu Sextas: gvSIG

1 3 ka Désémber bakal nyokot tempat di Valencia édisi kagenep ti Konférénsi gvSIG. acara ieu anu pangalusna strategi kontinyu yen organisasi geus kadorong pikeun software kelestarian anu héran pikeun calon na di penetrasi pasar global.

Anjeun sextasjornadas Laun, software bébas geus nyokot spasi berharga dina Ecological mana software proprietary ngabogaan loba nawarkeun. Dina kasus gvSIG particularized bakal prakarsa Hispanik, kalawan hiji visi komprehensif metot sarta gawé teuas dina systematization duanana prosés jeung pangalaman tina aplikasi maranéhanana.

inisiatif geospatial leuweung Free mangrupakeun lega, ngan kasampak di kasimpulan presentasi I némbongkeun naon nu FOSS4G 2010. Urang nyadar yén loba inisiatif ieu moal bisa sustainable iwal eco ngahijikeun usaha pikeun continuity dumasar-komunitas timer sustaining. Dina hal ieu, urang sadayana miharep yén dina sababaraha taun ka prakarsa gvSIG ieu dipikawanoh minangka salah sahiji model dilahirkeun tina kapuasan dina pamakéan, tinimbang altruism ku fashion bébas; siga dadu Álvaro Angiux:

Komunitas gvSIG kapanggih dina proyék mana kolaborasi jeung babagi pangaweruh éta bagian tina sandi genetik maranéhanana, kapanggih hiji proyék mana aspék téknis éta penting; Eta teu bisa jadi disebutkeun, tapi maranéhanana éta henteu nyalira.

Wewengkon tunduk dibahas dina konferensi ieu bakal ngawengku:

  • geodesy
  • napigasi
  • photogrammetry
  • Biologi Kelautan sarta Akuatik
  • geotelematics
  • Geodesy na Napigasi
  • Photogrammetry na Jauh sensing
  • Mapping na GIS
  • sensor resolusi luhur sarta aplikasi maranéhanana.

Kabéh tulak gaduh panarjamahan Vérsi Castilian-English sabalikna lamun paparan nu aya dina basa Inggris. Hiji bulan sanggeus awal, éta geus diterbitkeun mangrupa agenda awal, najan urang kudu sadar program final sabab aya bengkel paralel SEXTANTE, NavTable, IDE, jukut, gvSIG gvSIG Mini sarta Pangwangunan 2.0; ogé saméméh La Jornada poé bakal dilaksanakeun dina EclipseDay-MOSKittDay na CodeSprint.

Urang kudu dina poé: dieu mangrupa daptar gancang 36 jejer:

  1. - Nu Ngarencana multimodal intercity ruteu beus
  2. - gvSIG Fonsagua: Sistim Émbaran pikeun ngatur jaringan suplai cai jeung sanitasi
  3. - kerangka légal manajemén software bébas

  4. - Prak yén infrastruktur Act sarta Geographic Émbaran Layanan Spanyol (LISIGE) nawarkeun pamaké tina gvSIG
  5. - Migração gvSIG do GIS-rb - SIG Bacia da Ribeira do Iguape na Litoral Sul, SP - Brazil
  6. - gvSIG Desktop salaku alat pikeun mantau hiji plantings eksperimen leuweung Araucaria di Brazil
  7. - System keur manajemén warisan leuweung di Kuba on gvSIG 1.9
  8. - Warisan vitivinicultura jeung bentang di kebon anggur di geotourism dilaksanakeun di gvSIG
  9. - Fitur Anyar gvSIG Mobile 1.0

    - gvSIG Mobile sénsor, extension for kumpul ukuran sarta observasi sensor médan

  10. - gvSIG miniA panempo peta mobile bébas
  11. - Desain Alat rarancang salaku pakotaan jeung diwengku Extremadura
  12. - presentasi pendekatan pedagogical ngeunaan diajar dumasar gvSIG GIS di Universitas Rennes 2 (Brittany-Perancis) pikeun gelar master dina tingkat géografi

    ________________________________________________

  13. - sinergi antara gvSIG na Master Profesional UNIGIS Manajemén GIS
  14. - gvSIG EIEL: hiji aplikasi pikeun ngatur informasi kota
  15. - Ngatur data di gvSIG administrasi lokal
  16. - gisEIEL 3.0: Jurnalisme sarta nu ngeunaan jeung susunan ekstensi di gvSIG 2.0
  17. - geneSIG - KOMUNITAS ngaropéa keur klien gvSIG newGIS infrastruktur
  18. - WG-Edit: a extension gvSIG anyar pikeun jalan cadastre manajemén
  19. - Evaluasi ngeunaan gvSIG na Sextant Pakakas pikeun Analisis hidrologis
  20. - infrasturktur data spasial Fuenlabrada
  21. - GIS tur haratis data pikeun aplikasi sectoral: manajemén kaayaan nu walurat
  22. - gvSIG Aplikasi pikeun pariksa dokuméntasi dihasilkeun dina Project PNOA-POEX
  23. - Pamaduan of GearScape di gvSIG
  24. - modul data visualisasi multiparameter gvSIG

    ______________________________________________

  25. - gambar Aksés raster gvSIG maké WKTRaster
  26. - pertambangan Lintasan: Proposal tina model konseptual
  27. - déskripsi generating sumberdaya ti gvSIG GeoCrawler
  28. - infrasturktur data téhpaciales di 3D Torrent Déwan Kota dumasar kana software bébas
  29. - OSGeoYayasan pikeun geospatial sumber kabuka sarta surah diomongkeun
  30. - Mangpaat gvSIG, DielmoOpenLiDAR na SEXTANTE pikeun ngahasilkeun jilid badag data LiDAR
  31. - Evaluasi sahiji wangunan di wewengkon arsitéktur dikawasa Plawangan UNESCO. Santa Ana de Coro
  32. - OCEANTIC. Software pikeun mindahkeun, nempo sarta menata informasi digital sagara luhur
  33. - téhnik Kecap dilarapkeun kana ulikan ngeunaan situs arkéologis di kalér-kuloneun propinsi Buenos Aires
  34. - kamajuan dina gvSIG pikeun ngatur tur data operasi situs arkéologis
  35. - GeoWeb Mobile - Aplikasi Mobile pikeun ngalakonan budgets perkiraan pikeun studi géotéhnik.
  36. - Kumaha mun Geoportal ti gvSIG 15 menit

    _____________________________________________

Di dieu anjeun bisa nempo leuwih poé, sarta review ngeunaan saméméhna.

2 balesan pikeun "gvSIG: téma 36 tina konferensi Sextas"

  1. 37 masalah leungit. gvSIG 2.0, salah sahiji poe ieu ...

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.