tema 36 tina konferensi nu Sextas: gvSIG

Ti tanggal 1 dugi ka 3 Désémber, édisi kagenep Konperénsi gvSIG bakal diayakeun di Valencia. Acara ieu mangrupikeun salah sahiji strategi kontinyu anu pangsaéna anu parantos dipromosikeun ku organisasi pikeun kelestarian parangkat lunak anu henteu pernah lirén kusabab poténsialna dina nembus pasar global.

Anjeun sextasjornadas Sakedik sakedik, perangkat lunak gratis parantos nyandak rohangan anu berharga dina niva dimana perangkat lunak proprietariat tiasa nawiskeun seueur. Dina kasus gvSIG, dibédakeun ku janten prakarsa Hispanik, ku visi komprehensif anu pikaresepeun sareng usaha keras pikeun sistematiskeun prosés sareng pangalaman dina ngalarapkeunana.

inisiatif geospatial leuweung Free mangrupakeun lega, ngan kasampak di kasimpulan presentasi I némbongkeun naon nu FOSS4G 2010. Kami sadar yén seueur inisiatif ieu moal ngagaduhan eco anu berkelanjutan kecuali upami ngahijikeun usaha pikeun kontinuitas komunitas anu mandiri. Dina hal ieu, urang sadayana ngarepkeun yén dina sababaraha taun inisiatif gvSIG bakal diaku salaku salah sahiji modél lahir tina kapuasan anu dianggo, tibatan altruisme pikeun mode bébas; sakumaha naon dadu Álvaro Angiux:

Komunitas gvSIG kapanggih dina proyék mana kolaborasi jeung babagi pangaweruh éta bagian tina sandi genetik maranéhanana, kapanggih hiji proyék mana aspék téknis éta penting; Eta teu bisa jadi disebutkeun, tapi maranéhanana éta henteu nyalira.

Bidang tematik anu bakal dibahas dina Konperénsi ieu nyaéta, diantarana:

  • geodesy
  • napigasi
  • photogrammetry
  • Biologi Kelautan sarta Akuatik
  • geotelematics
  • Geodesi sareng Navigasi
  • Photogrammetry sareng Jauh Sensing
  • Cartografi sareng GIS
  • Sensor resolusi luhur sareng aplikasi na.

Sadaya makalah gaduh tarjamahan Spanyol-Inggris sareng sabalikna nalika presentasi dina basa Inggris. Sabulan saatos dimimitian, agenda awal parantos diterbitkeun, sanaos urang kedah sadar kana program final sabab aya bengkel paralel SEXTANTE, NavTable, IDE, jukut, gvSIG gvSIG Mini sarta Pangwangunan 2.0; ogé saméméh La Jornada poé bakal dilaksanakeun dina EclipseDay-MOSKittDay na CodeSprint.

Naon anu urang gaduh dina dinten éta: ieu daptar gancang 36 jejer:

  1. - Perencanaan Multimodal tina intercity ruteu beus
  2. - gvSIG Fonsagua: Sistem inpormasi pikeun ngokolakeun jaringan suplai pikeun cai jeung sanitasi
  3. - kerangka légal manajemén software bébas

  4. - Kasempetan anu infrastruktur Act sarta Geographic Émbaran Layanan Spanyol (LISIGE) nawarkeun pamaké tina gvSIG
  5. - Migrasi gvSIG do GIS-rb - SIG Bacia da Ribeira do Iguape na Litoral Sul, SP - Brazil
  6. - gvSIG Desktop salaku alat pikeun ngawaskeun percobaan penanaman di a leuweung Araucaria di Brazil
  7. - Sistem pikeun manajemén warisan leuweung di Kuba on gvSIG 1.9
  8. - Warisan vitivinicultura jeung bentang di kebon anggur di geotourism dilaksanakeun di gvSIG
  9. - Fungsional Anyar gvSIG Mobile 1.0

    - gvSIG Mobile Sensor, extension pikeun ngumpulkeun pangukuran sareng pengamatan sensor médan

  10. - gvSIG miniA panempo peta mobile bébas
  11. - Desain alat rarancang salaku pakotaan jeung diwengku Extremadura
  12. - presentasi na pendekatan pedagogical ngeunaan diajar dumasar gvSIG GIS di Universitas Rennes 2 (Brittany-Perancis) pikeun gelar master dina tingkat géografi

    ________________________________________________

  13. - Synergies antara gvSIG sareng Master Professional UNIGIS Manajemén GIS
  14. - gvSIG EIEL: aplikasi pikeun ngatur inpormasi kota
  15. - Data manajemén sareng gvSIG dina administrasi lokal
  16. - gisEIEL 3.0: Desain sareng nu ngeunaan jeung susunan ekstensi di gvSIG 2.0
  17. - geneSIG - Klién gvSIG ngaropéa pikeun newGIS infrastruktur
  18. - WG-Éditor: ekstensi gvSIG énggal pikeun jalan cadastre manajemén
  19. - Evaluasi gvSIG sareng Sextante Alat pikeun Analisis hidrologis
  20. - Prasarana data spasial Fuenlabrada
  21. - GIS sareng data gratis dina aplikasi sektor: manajemén kaayaan nu walurat
  22. - Aplikasi dina gvSIG pikeun mariksa dokuméntasi nu dibangkitkeun dina ruang lingkup Proyek PNOA-POEX
  23. - Integrasi GearScape di gvSIG
  24. - Modél tampilan data multiparameter gvSIG

    ______________________________________________

  25. - Aksés ka gambar raster gvSIG maké WKTRaster
  26. - pertambangan Lintasan: Proposal tina model konseptual
  27. - Ngasilkeun sumberdaya sumberdaya pikeun gvSIG ti GeoCrawler
  28. - Prasarana data téhpaciales di 3D Torrent Déwan Kota dumasar kana software bébas
  29. - OSGeoYayasan pikeun geospatial sumber kabuka sarta surah diomongkeun
  30. - Anggo gvSIG, DielmoOpenLiDAR sareng SEXTANTE pikeun produksi jilid ageung data LiDAR
  31. - Evaluasi gedong di daérah Kab arsitéktur dikawasa Plawangan UNESCO. Santa Ana de Coro
  32. - OCEANTIC. Software pikeun pangiriman, visualisasi sareng ngokolakeun inpormasi digital di sagara luhur
  33. - Téhnik geografis diterapkeun dina pangajaran na situs arkéologis di kalér-kuloneun propinsi Buenos Aires
  34. - Pamekaran di gvSIG pikeun ngokolakeun sareng ngeksploitasi data ti situs arkéologis
  35. - Mobile GeoWeb - Aplikasi kanggo alat mobile kanggo ngadamel anggaran anggaran kanggo studi géotéhnik.
  36. - Kumaha carana ngadamel a Geoportal ti gvSIG 15 menit

    _____________________________________________

Di dieu anjeun bisa nempo leuwih poé, sarta review ngeunaan saméméhna.

2 Balesan ka "gvSIG: 36 téma tina Konperénsi Kagenep"

  1. Item 37 leungit. GvSIG 2.0, dinten anu paling henteu diarepkeun ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.