alat web penerbitan generik pikeun peta kota

ieu publikasi kartografi kota

Ieu hasil saé anu digawekeun ku Miguel vlvarez Úbeda, salaku proyek master final dina Universitas La Coruña.

Tujuan tina proyék ieu parantos ngajukeun solusi pikeun kotamadya sareng kotamadya, anu tiasa dijantenkeun nangkepan, manajemén sareng publikasi inpormasi kartografis sareng nu (teu merta peta) anu tiasa gaduh tumbu spasial. Pendekatan kana pamakéan software gratis ditandaan, nu sigana kami mangrupa sumbangan anu penting, ogé tiasa narik kana analisa ékonomi pikeun mupus ragu yén anggo tina software bebas gratis.

ieu publikasi kartografi kota Teu aya sia aya pikeun muji ngaroko ieu, anu henteu ngan saukur ngawengku sikep ieu, tapi prototipe pikeun palaksanaanana sareng kieu watesan dasar anu loba bisa malire samemeh ngaluarkeun kompléks anu sapertos kitu. Sadaya ieu geus geus sadia di handapeun lisénsi GPL, sareng ngawengku:

  • The presentasi PowerPoint. Idéal pikeun ngawangun ideu umum tina ruang proyek
  • mémori. Kaca 238 nu ngécéskeun eusi téoritis anu patali jeung sistem informasi geografis, aplikasi anu terakhir sareng conto portal kota dina manajemen eusi wéb, teras proses proyek umum ti rarancang pikeun palaksanaan kana pangantosan sareng parantosan. Buku pituduh sareng pola desain anu disarankan ogé dikandung di dieu.
  • Kodeu sareng prototipe. Ieu ogé kalebet, dikembangkeun dina Eclipse sareng JAVA, PostGRE salaku mesin database sareng sahanteuna hiji modul PostGIS. OpenLayers kanggo perpustakaan Javascript, Tomcat salaku wadahna servlet, Geoserver pikeun ngaladénan data sareng sababaraha aplikasi sejen sapertos Liferay sareng JBoss Portal pikeun manajemén eusi sareng portability.

Urang congratulate alpukah anu babagi usaha ieu, anu pikeun pamaké anyar dina subjék anu ngamungkinkeun aranjeunna sacara jelas ngarti kana peran peran anu tinangtu béda-béda dina publikasi eusi wéb muter, jeung para ahli ahli nyaéta dokumén koléksi anu kedah kedah geuwat nganggo atanapi engké .

di dieu tiasa ngundeur Eusi ieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.