Allallsoft, download, Yahoo, Bing sarta Google peta OSM

allallsoft

Allallsoft ngabogaan sajumlah aplikasi nu mantuan Gambar ngundeur ti jasa kalolobaan peta online populér. program ieu téh ngalobaan versi tina naon Google Gambar Donwnloader, Diantarana I spoke ampir dua taun ka pengker jeung masihan seemed geus dieureunkeun gawe.

Beda dasar antara program ieu jeung StitchMaps, Nyaeta ngan hiji lantai tina Google Earth, maké ActiveX, bari ieu kabeh ka handap tina peta situs na ngawengku duanana Maps Google na Virtual Bumi, Maps Yahoo na Buka Street Maps.

Pikeun sakabéh aya ti antarana anu versi percobaan nu bisa diundeur, ieu boga watesan dina tingkat zum. operasi nyaeta sarupa, boga panel pikeun ngundeur hiji panempo gambar na rutin pikeun ngagabung, sagampil I némbongkeun dina review yén.

Aranjeunna dibeuli misah, sarta sakabeh leumpang di $ 29.95:

program

ngalesotkeun

ngadeukeutan

Yahoo Satelit Maps Downloader
mapviewer (1)
Eta ngidinan handap poto satelit ti peta Yahoo. Sidang: nepi ka 6
Pinuh: mun 1Ver
Yahoo Maps Normal Downloader
mapviewer
Lowers nu peta gambar. Sidang: nepi ka 6
Pinuh: nepi ka 1

pintonan

Microsoft maya Bumi satelit Downloader
mapviewer (2)
Low Virtual gambar satelit Bumi Sidang: nepi ka 13
Pinuh: nepi ka 19

pintonan

Microsoft maya Bumi Hybrid Downloader
mapviewer (3)
poto satelit, tapi jalan na ngaran maranéhanana dina gambar. Sidang: nepi ka 13
Pinuh: nepi ka 19

pintonan

Microsoft maya Bumi peta Downloader
mapviewer (4)
Kalawan ieu anjeun bisa ngundeur lapisan peta, tapi salawasna dina format gambar. Sidang: nepi ka 13
Pinuh: nepi ka 19

pintonan

Google Maps Downloader
mapviewer (5)
peta lapisan format gambar handap, kaasup sababaraha ti cache GPS. Sidang: nepi ka 11
Pinuh: nepi ka 19

pintonan

Google Downloader rupa bumi Maps
mapviewer2
Ieu bisa nurunkeun gambar jeung deployment taneuh. Sidang: nepi ka 10
Pinuh: nepi ka 15

pintonan

Google Satelit Maps Downloader
mapviewer (7)
Pikeun nurunkeun gambar satelit di Google Maps. Sidang: nepi ka 13
Pinuh: nepi ka 20, 18 ngan ngahontal wewengkon nu tangtu.

pintonan

Google Hybrid Maps Downloader
mapviewer (6)
Pikeun nurunkeun lapisan gambar satelit, jeung jalan sarta ngaran maranéhanana. Sidang: nepi ka 13
Pinuh: nepi ka 19

pintonan

OpenStreet Maps Retriever
mapviewer (8)
Pikeun ngundeur peta ngeunaan Buka Street Maps (OSM). aplikasi ieu téh Softonpc, pendekatan pangdeukeutna tina versi percobaan nyaeta nepi ka 12. Sidang: nepi ka 12

pintonan

web: Allallsoft.com

3 balesan pikeun "Allallsoft, diundeur peta ti Google, Yahoo, Bing na OSM"

  1. Abdi hoyong terang upami aya anu tiasa ngabantosan kuring dina ieu pikeun ngahasilkeun kurva kontur ngalangkungan google atanapi peta google. Abdi bakal ngahargaan pisan

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.